uppe på övertid..

ojojoj, nu måse jag igentligen krypa ner. såhäär länge brukar ju inte jag  vara uppe. blir så trött å surig på mårgonen då ju. tur att p börjar tidigt så att det bara är jag hemma sådags imån då =)
hade så sjukt gärna velat gå på krogen ikväll... på slick i gävle, backyard babies skulle spela. men som den kärring jag börjat bli banga jag ut å stannade hemma. men man jobbar ju imån, å pallar helt enkelt inte me å va sliten å arbeta samtidigt. det är de ena eller andra som gäller. när man va ung (å dum) gick det ju att kombinera, men inte nåmer. hoppas man kan se backyard nån gång i sommar istället. =)

hade syjunta här ikväll. dock utan sömnad. men d e najs å träffas å snacka liet skit då å då. å fika lite fika.

äh jag e för trött för dehär nu. kryper ner så att det blir freda. jamenar... då e d ju helg..!!??

tjarå

ushi

yo!

har käkat sushi idag...men ja vette fan jag... inte min grej för fem öre.. eller fem öre, d va ju satans dyrt. haha. åt väl mest riset..... kommer ju inte att köpa det igen. ushi! ska nog ta en macka istället nu.

hittade en jäkligt bra grej... me tanke på att min ålderskris håller på gå käpprätt över gränsen.. jag vill ju verkligen inte fylla 25!

Härmed säger jag upp mig som vuxen.

 


Jag har bestämt mig för att jag bara vill ta det ansvar som passar en åttaåring. Jag vill gå på McDonald's och tro att det är en trestjärnig Michelin-restaurant. Jag vill tycka att M&M är bättre än pengar, eftersom man kan äta dem. Jag vill springa barfota i mjukt gräs, smutsa ner byxorna,ligga under ett stort träd och kolla på när grenarna rör sig i vinden, ha en saftkiosk tillsammans med mina vänner en varm sommardag. Jag vill ha regnställ och gummistövlar och få plaska i pölarna. Jag vill att mamma gör goda mackor och varm choklad.

 

Jag vill tillbaka till den tid då ... livet var enkelt. När allt jag kunde något om var färger, multiplikationstabellen och barnsånger. Och ingenting bekymrade mig, för allt jag visste att jag inte visste, brydde jag mig inte om. Allt jag visste var att vara lycklig för att jag inte kände till de bekymmer jag skulle bekymra mig för.

 

Jag vill tro att världen är rättvis och att alla är ärliga och snälla. Jag vill tro att allt är möjligt. Jag vill ha möjligheten att bli överväldigad av de små sakerna och händelserna igen. Jag vill leva enkelt igen. Jag vill inte att min dag skall bestå av datatrassel, berg av pappersarbete och dåliga nyheter. Jag vill inte tänka på att få lönen att räcka en hel månad, jag vill slippa läkarräkningar, skvaller och att mista människor jag tycker om. Jag vill tro på betydelsen av en kram, ett vänligt ord, sann rättvisa, fred, drömmar, och jag vill göra änglar i snön igen.

 

Så här är mina kreditkort, mina bilnycklar, mina räkningar och min pensionsförsäkring.Härmed drar jag mig officiellt tillbaka som vuxen ! Vill du diskutera detta får du fånga mig först - Kull !

 

Vi ses i sandlådan. Om jag får leka med dina grejer får du leka med mina  =)

(snott nånstans på internet)


en helg till som svichat förbi

skepp o hoj!

så var det måndag igen då. helgen bara svichade förbi. som vanligt. hoppas att veckan svichar lika fört så det blir helg igen. jag gillar ju helg.
eftersom jag jobba i lördas va ju helgen (den lediga delen) bara en å en halv dag, så kanske inte undrapå att det går fort. efter jobbet i lördas va vi iväg till valbo en sväng, köpte en skitful klänning för mina sista slantar, sjukt tråkigt att man aldrig hittar nå klänningar som kostar mindre än 600 spänn. kom hem me fanskapet, den va ju snygg i affären så klart, men jag ides inte prova den där, jobbit på vintern me alla jäkla kläder å skor ma ska rassla av sej.. men när jag kom hem å testade den så såg man ju ut som en påse skit. jaja. va äl inte hela värden, men jobbit å fara tillbax me den också.. men e ju black nu så behöver pengarna.  =)

senare på kvällen åkte vi hem till lilla anna å gävle. hon bor ju ihop me en kompis nu så det var lite ungdomsgård där. kollade meldofestivalen, (tyckte d va skit) å drack lite dricka och käka chips å sånt. lyssnade på en massa gamla 90tals hits å vart på danshumör. så sen for vi iväg till heartbrake. va sjukt mycke folk där för att vara helgen innan löning..men d va helt okkej. jag hade kul faktist, kände att jag behövde komma ut å se lie folk. hade jag vart hemma hade jag ju gjort inget.
alla andra lyckades putta sig före garderobskön (som va sjukt lång) eller nåt å inte lilla jag, så jag kom ut fan en halvtimme efter dom. missat bussen som vanligt å hela den biten. så vi gick å käka på donken hela gängetå rev en taxi hem. sjukt kul i taxin när D börjar styra på taxichaffisen.. ..men d va en glad taxichaffis så hon bara garva.
d sista han säger innan vi ska av är.. -men du...du ska inteme upp på en semla!? hahhaha.

igår skulle grabbarna åka skoter so jag vat som vanligt motot-änka. men d va skönt, va hemma å donade ett tag. sen fikade jag med en kompis från högstadiet, kul eftersom man inte ses så ofta. tog en promenad i snön efter     fikat. grymt härligt.

ska fan ta tag i lite saker denhär veckan. uppstyrning av d mesta. =)
tjo

finanskris

fatta!
klockan e tio över tio en fredag och jag är fortfarande vaken. än har jag inte slocknat i soffan.
kan va för att jag inte har vart hemma, vi va hos familjen å hälsade på lite. fick mat å så. väldigt trevligt. speciellt eftersom jag själv inte årkade fara å handla heller.

jag skulle hemst gärna vilja prova käka suschi. har alldrig gjort det och har alltid varit väldigt skeptisk. men d skulle vara intressant att prova. undrar om d finns nå ställe i viken där dom har sånt...som take away.. vill inte gå på restaurang å käka...skämmit om man inte gillar d.
ska forska i saken å se till att prova. men måste nog ringa nån van sushikäkare för instruktioner. =)

annars då. j..ja det känns som om man går å väntar på nånting... vet inte vad bara.
löning nästa vecka kanske..eller våren kanske... kan ju lungt säga att jag har finanskris just nu iallafall. sjukt tråkigt. blir nog till å sitta hemma å käka rester hela helgen. å röka billig-cigg. d verkar man ju alltid kunna klämma fram nå slantar till..hur illa ställt det än e. taskigt läge.

Nattinatt!


kul

tjohho!

jag vill göra nånting kul!
vet inte va d skulle vara just nu, men nåntin g kul skulle d va.
hm... lär fundera ut nåt. det är ju faktist helg. =)

gråmulet

hej hoj!

vilket totalt jävla mörker det är nu.
jag e så sjukt less på allting.
dte är inte bara den vanliga februarideppen känns d som...

ska kolla runt på nätet efter resa iaf. de jag sett hittills e ju att det kostar skjortan å få se solen. 15-16 lök för en tripp till gran canaria... jaja...ska leta vidare. kan fan skita i hotell å köpa flygstol... undrar om allemansrätten gäller i utlandet. då får man väl slå upp ett pippitält på playan... inte så att man e på rummet särskilt mycke ändå =)

hursomhellst, ska till berget på nå tag iaf. måste fixa nå käk innan bara.. .. .... ..   .. ..
vill nästan skita i åkningen, men d gjorde jag förra onsdan å ångrademej sen. som jag oftast gör när jag skitit i nåt.
e så trött bara...för trött för å sova också på nå vis..
nej ska tagga till och sluta fjanta så känns det nog bättre senare. när man e hemma igen =) tjo

snicksnack

ny ide!

satt å surrade lite igår..om man skulle skita i å fara till hemavan...å dra på solsemester istället!!?? om man räknar på det, me bensin å liftkort å grejjer slutar det nog på ungefär samma krona skulle jag tro.
diskussionerna fortgår... men d skulle ju va jävligt skönt att få ligga en vecka på plajan! likväl sita i en snöhög å sola.. men vafan.. solsemester känns jävligt najs jumer jag tänker på de.

lilla flisan ska till veterinären idag. lilla vovvsen. som inte e så liten nåmer, hon fyller 10 bast iån. men beter sig fortf som en 2månaders valp. full gas hela tiden. trodde d va ett tuggummi som fastnat i pälsen på henne.... men d va en såndär jävla knöl.. vet ju inte om d e canser än men lika bra att undersöka saken så har man tur kan man ju ta bort den innan d sprider sig. springerspaneil e ju värdens härligaste hundar, men dom får ju fan canser varenda en . =( d va d som spira dog avockså... hela magen blev full me canserknölar å d sprids ju så fort så  man kan inte göra nåt heller.
hoppas d går bra iallafall å att de inte e nåt sånt skit.

ska gå å jobba nu, lunchlådan e fixad å allt.. har en burk tavioli stående på jobbet... stått där sjukt länge...gått å sneglat påden i veckor...vill fan inte äta dedär, men har inget annat alternativ idag. efter annas kalas igår va vi å käka slarvmat på max, man lär ju passapå när man för en gångs skull e i gävle. jag e ju ett stort fan av donken men offrade mej för min norrländska sambo, han e mycket för max.  så d blev ingen matlåda. alltså lär d bli dendär satans burken. jaja, längtar hem tills denhär dan e avklarad, raviolin e uppäten å man får sitta å kika på tv i soffan ikväll. jag längar hem!

lika bra jag drar nu så jag får gå hem nångång! trevlig månda!

solsken

tjoh!

vaknar tidigt, pigg och hyffsat utvilad. nu skiner solen i den vita fina snön utanför. man blir sugen att åka skirdor. på längden å på bredden å alla möjliga sätt som går. igentligen borde man ju ge sig ut i skidspåret ,men bara tanken på träningsverken som i sånnafall skulle infinna sig i morgon gör kastar en mörk skugga över dom soldränkta skidspåren. man e ju så sjukt otränad att jag får ont i ben å benhinnor bara av att tänka tanken.
läggerner kungsbergsåkning även denna dag. så fort jag lkänner ett "borde" eller "ska" blir jag som sur på mej själv å skiter i det. fast det hade vart roligt. men inte idag. jag vill fan inte idag.
skulle vart kanonläge att de sig ut på skotertur också. men även där surar jag ihop. det får bli en promenad istället. lätt å smidigt, bara att klä på sej å gå ut, man behöver inte hålla på rassla me en massa attiraljer..

ska på annas 25årskalas senare idag. får se om vi kommmer dit. hanssons nya bmw e inte i toppform. den startar inte...satana. JR`s(dallas) batteri har nog skurit .så vi kanske blir fats i viken hela långa dagen. om vi nu inte kan snålskjutsa me några andra kalasfirare.

blir så kallad brunch nu. varma mackor.. inte d nyttigaste man kunde komma på,,,men vafan! man va ju inte ut å slira nånting igår så d går väl jämt upp då antar jag.

återkommer senare. om d vart nå happenings.

men kära hjärtanes..

hoj!
sitter hemma nu, nyss käkat middag å  grejjer. alla hjärtansdagmys å grejjer.
skönt med hemmakväll. får väl se hur länge man lyckas hålla sig vaken idadå. trodde föresten att jag blivit bortglömd på alla hjärtans... fick en ganska udda present...ett fårskinn, haha. men jag blev jätteglad iallafall =)

så r sitter man, kollar in melodifestivalen..
kan ju börja att dömma ut programledarn... behöver väl inte säga mer...men tycker väl ungefär som aftonbladet jag. ..

så ska väl fortsätta å dömmaut...

så vad det dax att dömma ut låtarna också....alltså..

lili å sussie: ettan,: ganska trist...som snodd från absolute music 9 eller nåt.
låt två. men fyyy fan, inte en till håkan hellström. klarar oss mer än nog me den första.
låt tre:  va väl ingen höjdare heller..
4. helt klart bäst tycker ju jag då förståss...
5 men förhelvete markoolio..de e väl inget barnprogram heller..
6. amy dimond...måste hon va me varenda år..så less..
7. country...helt okkej.. på en irländsk ölpub.. haha
8. åsså avslutar dom me måns. fan va han e folklig då. värsta nya lasse berghagen.


ganska neg, men jag gillar fan inte melodifestivalen. man får dessutom höra låtjävlarna 48 gånger i timmen varje da tills de e dax för ny festival om ett år igen..
sen undrar jag också varför alla låtskrivare e långhåriga eller flintisar? =)

man får ju såklart skylla sig själv när man sitter å kollar, men nog fan måste d finnas hur många som hellst nyskrivna låtar som e bättre än domhär!!?? som ändå e folkliga å passar alla..å vore ju skojj å se lite nya artister? måste ju va ett asbra tillfälle å lansera lite nya musiker?

nej nu ska vi iaf byta kanal hos oss. nu får d va färdighaft när d gäller melodifestivalen. för idag. går ju hursomhellst repriser hela tiden ifall jag skulle ångra mej.

nu vart det mycke gnäll. men d e ju alltid skönt när man har nånting att skriva om. tjo

gemejenstörrelägenhetnupåmomangen!

hoj!

jävlar i havet! vi måste ha en större lägenhet, nu på engång. känns som den lilla lyan krymper för varje dag. eller så e d för att vi drar på oss mer å mer grejjer hela tiden.
gahhhh, jag står inte uut mer.

katten theo startade iaf dagen med att ramla ner från soffan. pang tjong! han knatade runt på scheslongen åsså tog han ett felkvil å damp i backen. stackars sate. han var nog laddad med mer än nnio liv från början...dom har han iaf övertraserat för längesen. tur han e så söt, min lilla grå klumpeduns.
ska göra en film eller nåt nånga, typ när han e på lådan, sjukt kul. han hänger utanför me överkroppen å kraffsar på kanten. får se när d blri av bara. haha. nej nu e jag ju elak. =)

fredag idag, förjävligt skönt. ska gå å ta en morronfika på stan innan jobbet, men e som valigt senast i stan å lär rusa nu. tjarå

strul

hupp!

fan så less jag e nu. värsta strulet...me d mesta.
men vart asförbannad på nordea igår kan jag lova...skikar ut nån ny ävla betala räkningar dosa...gillar inte när man ändrar i rutiner. trodde jag hade betalat mina räkningar ordentligt iaf, men så börjar d dimpa in påminnelser...jävla skit. nej då har jag gjort helt fel. å såklart brännt pengarna. men nästan alltihp iallafall.. jävla skit alltså.. nu har jag studerat dosan noga å ställt allt till rätta, men ändå. vilket strul...

e rätt less på d mesta. måste börja kolla seriöst på strörre boende nu aif. står inte ut nåmer...e för litet. vi skulle ju liak gärna kunna bo i en friggebod. sjukt less.

nej nu ska jag försöka tagga till å sluta gnöla. tjo flöjt!

bad hairday

hoj!

men fy fan för min frilla idag. jag hatar den. det är ju ifs ingen frilla...bara striper..spelar ingen roll hur mycketjag fönar heller... fan först ser manut som trollet plupp när man vaknar.. sen duschar man, sen ser man fortf ut som trollet plupp. fan så less jag e nu. trot jag klipper mej kort igen...askort.. nä inte fan vet jag men nu skulle d sitta fint me en hatt.
dehär lär ju bli en skitda! huvva.


en kanonhelg

tjarå!

så var man hemma igen då efter en snabvesti till huvudstaden.
masade mej ur sängen klockan 6 igår morse, så tidit harjag nog inte vart uppe på flera år...haha. va sjukt trött när jag sprang iväg till bussen, sen som fan också. så jag kutade genom stan å han precis fram i tid. så det va bara att bänka sig.
som den kärring man då blivit vart det sova en snutt å läsa tidningen som gällde. måste säga att ha radio i mobilen e d absolut bästa. så jävulst najs. lyckan e ju fullkmmlig när jag både har tidning å radio, klockan e 10 lördagmårron å jag kommer på att det är ju förfan melodikrysset! så jag löste melodikrysset den sista bliten- gubben bakom sattå snegla hela vägen, jag lovar att han vart avis. sen när vi gick av fråga han om de gått bra. haha.

sen när jag kommit fram å hitat på karin i vimlet så vart det schopping för hela slanten.jag e supernöjd för att jag hittade ett par klacka skor i storlek 35! äntligen. jag e så jävla glad, för man kan ju inte ha pimps å raggsockar presis.  vi gick å vi gick tills man fick sjukt ont i fötterna. å jag som va så trött också. skulle ju partajja lite på kvällen så vi skulle på bolaget, men stupsäkra på att d stängde 4 så sa vi att vi tar d sist. men tammefan då hade dom börjat stänga 3 där helt plötsligt. så vi vart utan. haha. lika bra de kanske.
for hem till karins lägenhet å donade ihop lte tacos å grejjer. bara slöade i soffan innan det var dax å göra sig snygg för en kväll på stan.

vi får först på nåt hak å tog nän bärs. fick färsköl...inget för mej direkt men d slakn ju i iallaal. sen va vi vidare till ett skitcoolt ställe, dom hade julpyntat hela stället från  golv till tak. skitmysigt. klockan sprang iväg å d tog aslänge för oss att ta oss in till discogatan sen. tror vi kom in på krogen vid 2-halv 3 tiden. (då brukar ju jag gå hem).  men när man kom in fattade man ju inte att klockan va så myc ke så vi dansade runt å sånt. huxflux va klcokan 5!!! ¨å stället släcktesner. va bara att pallra sig hem . kom väl hem vid halv 7 på mårron kanske, då hade jag vart uppe 24 timmar!! slockna då fort jag kom in. va så sjukt trött igår kan jag lova. men hade skitskojj. så d va d värt =)

sov hela bussen hem igår iaf.. sen kom peter å hämta mej vid bussen. så d vart pizza å soffmys när jag komhem. somnade på en gång när jag la mej i sängen. blir en jobbig dag idag me, man e ju fortf sliten. haha

tjo

estockholmo

tjo!

nu ska kusinen från landet  ut å åka. till stora staden. fan jag känner mej alltid som en luffare när man kommer dit, folk e ju så jävla glammig.

sjukt schoppingsugen iallafall. ska bli fetnajs dehär.
steg upp i god tid, så här sitter jag å har nåra minuter över innan jag ska gå till bussen. fan d kostar ju billigt att åka till stockholm. med buss. man kommer fan dit å hem för nästan samma pening som nattbussen hem från gävle. haha. de e ju rena rånet. inte för att ja e snål...men ändå.

vaknade innan tidningen kommit också. å jag som steg upp för att kunna glida run, läsa ab å pimpla kaffe, men tar me mej den på bussen så har man nåt å göra. =)

trevlig helg! Tjo

3 jävla dar

hallåj.

jo tammefan, 3 jävla dar gick det innan jag tappade bort brillerna. fick ju först panik när jag insåg att jag inte hade dom på snoken nåmer, men efter lite funderingar kom jag på att jag tagit av mej och glömt dom hos familjen. vet tillomme vart dom ligger. i hallen. suck. att man ska va så innihelvete slarvig. blir nog till åskaffa senilsnöre för min del...ändera d eller limma fast dom baki örena.
så jävla synd att man inte kan ringa till dom...som me mobilen när man vart å spritt ut den.. skulle även va guld å kunna ringa till nyklarna å visakortet. hör man d inte, ja då e d borta. =)

kvällen för min del har vart lugn. käkade midda hos familjen. sen vart det en tur i badkaret. så jävla härligt. för nu e jag ju ledg. har helg. i 2 dar. raffsade ihop lite grejjer att ta me imån också.  så blir nog sova tidigt för min del.

skitladdad inför min egenkomponerade stockholmsweekend. tjarå

fredag

trallalllalllala,
fredag idag. snöar gör det också. fetnajs. gult att va ledig imån också, då e d "bara ida kvar".

det var en gång en mycket klok person som sa till mej, om man inte gör något får man inte uppleva nånting. dagens sanning.

hej så länge!

rastlös

hoj!

idag har iallafall televisionen fungerat som vanligt. va visst inet bara jag som vart utan heller, om det nu skulle vara nån tröst. hursomhellst funkar den idag. än så länge.

så me gårdagen i minnen har denna dag spenderats delvis i tvn tecken. kikade på lite såpoperor på förmiddan när jag ändå va hemma å dolade runt. man lär ju passapå. skönt me sånna dags-serier, d räcker att man ser nån gång då å då...d händer iallafall inte nåt. dom lär ju va filmad i realtid domdär serierna. kan ju gå månader imellan å man hänger fortf me. naaajs. supernajs.

lika jävla rastlös som vanligt också. fan det bara kryper i kroppen..

va till optikern en sväng idag, dom fick knäcka till mina nya briller. brillerna va d ifs inget fel på, men mej! öronen sitter olika högt på skallen, så brillerna vart skitsnea. inge snyggt. men nu e d ok... hittade en superduperspegel där, kollade i den å höll fan på smälla av. den förstorade typ 800 gånger, fy fan säger jag bara. man såg fan allt. hade inte en aning om att det är jag som e skäggiga damen, moahhahha. å snacka om unibrown. sen va d bara hem å fetskövla me pinsetten kan jag lova.

anyway. jag fick tummen ur å bokade buss till estockholmo på lörda. =) fick ledit å allt. ska bli skitskojj å umgås å snacka tjejjsnack å glida på stan å schoppa å grejjer. sjukt taggad. ska bli så skönt å komma hemifrån också, även om det bara e en natt. men d e aldrig fel me lite miljöombyte. jag har vart hemma aldeles för längenu.
å katten theo får bo hos familjen i vallhov, så jag behöver inte ens ha dålit samvete. vet att hunden flisan passar honom bättre än nån annan. =) sjukt bra.

tjollah!

snopet värre

vafan hände me tvn?

här sitter jag hemma själv, tar d lungt å e sjukligt trött. ringt fan varenda jag känner men ingen svarar. känns kul.
städar undan tvätt å grejjer när jag kommer in. knatar till enen å köper cigg, å sen dess har jag tttat på tv. skönt. brukar ju va i berget på onsdagarna. allt va ju frid å fröjd...tills nyss. alla kanalerna vart svarta. första tanken va ju jävlar! jag har inte betalat tv avgift... (men vid närmare kontroll har jag ju d. ) 500 spänn desutom, kostar ju över 2 lax å se tv om året...sjukt dyrt, men eftersom d e min hobby så måst man väl. hahah. e ju billigare än gymkort åtminstonne. =)

ringde familjen i vallhov, dom hade inteheller nå tv nu, så då e d ju nåt fel. men fan va man e beroende. va ska man hittapå nudå? kanske lika att man kryper ner....finns ju inte mycke annat å  doname.
jävlar om inte tvn funkar imån när jag är ledig! jag e ju enbart hemma för att se såpor. moahah

tjo

4-eyes

Mån mån!

onsdag idag, igentligen min lediga dag. men jobbar ändå, ska vara zu hause imån istället.
fick mina briller igår, snacka om billig fylla när man provar dom... fattar inte, hur kan dethär vara bättre. men d e väl antagligen för att jag har sett kasst så länge. öbningshar dom lite till å från, så kanske man e van snart.
vart ju guld när man skulle läsa tidningen, behövde inte ha den upptryckt i nyllet hela tiden.

funderar på å åka till stockholm i  helgen. är ändå hemma sjlv, förutom katten då, men min bättre hälft for till fjällen för att åka skoter. är grymt avundsjuk lär jag säga, inte på just skoteråkningen, det skulle jag väl alldrig palla, men fjällen. fy fasen va skönt å få sitta i en snödriva, se lite solsken å skala en apelsin, helst av blodig variant. ååååhhhhhh!
tänkte då att jag skulle roa migsälv å dra till stora staden, schoppa lite, umgås lite, osv. men stra haken e ju då att jag inte har nån kattvakt. njag vägrar ju att lämna min lilla grå helt självh hemma i   dar. skulle få så dåligt samvete att jag inte skulle kunna koppla av. å sen skulle lilla grå va så sur när man kommer hem så d skulle fanimej inte va värt de. haha. fan va blödig man e.
ska kolla upp dedär me kattvakt så får vi se hur de blir. annars tar jag det en annan helg, när man e ledig på lördan också. så d slipper bli nå stressresa. =)

ska kila iväg till jobbet nu. tjillivipen

hellre dead än readhead

tjo!

livet i ekorrhjulet bara snurrar vidare. fort va d gjort så var helgen över. man han knappt slö ner röven i soffan föräns d va måndamorron igen.
lördaskvällen vart det nåt spontanjippo hemma hos oss. vi satt hemma, jag årkade ju inget, först. men sen började de droppa förbi lite folk, körde lite guitar hero framför tvn, men jag var kass å vart förbannad....hansson björ på Kissan mintu och alla blev glada. stämningen va på topp å vi drog iväg till prinsan. hade kul faktist, å det var inte igår. =) upptäcker till min förskräckelse att jag har tagit fel hårfärg bara. e ju jätterött. =) va ju mörkt å grejer hemma när jag höll på dona, å stressad som vanligt... jaja, tur d bara e toning så hoppas vara återställd inom en vecka.

hade en riktig snöndag söndag igår. hade massa planer på att göra..ja typ allt igår...men skrotade dom å gjorde inget istället. å det var helt jävla otroligt skönt. va nte bakis heller, ibland har man tur, haha. men kollade massa tv, pysslade om katten theo å städade lite. sen köpte vi pizza å kollade på beck. sjukt bra att dom visar d på söndagar, som förr i tiden.
sen att man e polare me varenda pizzakille i hela stan e ju en aning oroveckande...

tjo

RSS 2.0