en helg till som svichat förbi

Skrivet 2009-02-23 Klockan 08:53:24

skepp o hoj!

så var det måndag igen då. helgen bara svichade förbi. som vanligt. hoppas att veckan svichar lika fört så det blir helg igen. jag gillar ju helg.
eftersom jag jobba i lördas va ju helgen (den lediga delen) bara en å en halv dag, så kanske inte undrapå att det går fort. efter jobbet i lördas va vi iväg till valbo en sväng, köpte en skitful klänning för mina sista slantar, sjukt tråkigt att man aldrig hittar nå klänningar som kostar mindre än 600 spänn. kom hem me fanskapet, den va ju snygg i affären så klart, men jag ides inte prova den där, jobbit på vintern me alla jäkla kläder å skor ma ska rassla av sej.. men när jag kom hem å testade den så såg man ju ut som en påse skit. jaja. va äl inte hela värden, men jobbit å fara tillbax me den också.. men e ju black nu så behöver pengarna.  =)

senare på kvällen åkte vi hem till lilla anna å gävle. hon bor ju ihop me en kompis nu så det var lite ungdomsgård där. kollade meldofestivalen, (tyckte d va skit) å drack lite dricka och käka chips å sånt. lyssnade på en massa gamla 90tals hits å vart på danshumör. så sen for vi iväg till heartbrake. va sjukt mycke folk där för att vara helgen innan löning..men d va helt okkej. jag hade kul faktist, kände att jag behövde komma ut å se lie folk. hade jag vart hemma hade jag ju gjort inget.
alla andra lyckades putta sig före garderobskön (som va sjukt lång) eller nåt å inte lilla jag, så jag kom ut fan en halvtimme efter dom. missat bussen som vanligt å hela den biten. så vi gick å käka på donken hela gängetå rev en taxi hem. sjukt kul i taxin när D börjar styra på taxichaffisen.. ..men d va en glad taxichaffis så hon bara garva.
d sista han säger innan vi ska av är.. -men du...du ska inteme upp på en semla!? hahhaha.

igår skulle grabbarna åka skoter so jag vat som vanligt motot-änka. men d va skönt, va hemma å donade ett tag. sen fikade jag med en kompis från högstadiet, kul eftersom man inte ses så ofta. tog en promenad i snön efter     fikat. grymt härligt.

ska fan ta tag i lite saker denhär veckan. uppstyrning av d mesta. =)
tjo


Kommentarer
Postat av: Cattis

Skrivet 2009-02-23 Klockan 12:24:22
Motor-änka haha klockren!

URL: http://cattislind.blogg.se/


Kommentera inlägget här:

Ditt Namn:
Kom ihåg mig?

Din M@il: (visas ej)

Blogg eller Hemsida:

Din Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se