space invador 2009

Skrivet 2009-01-22 Klockan 21:57:57

tjollah!

fan jag har ont i denen idag. var tungåkt igår, som att åka i hårt vispad grädde...typ. så benen e helt slut idag.
men har trots det vart ute på en kvällspromenad. sjukt skönt, såhär i efterhand.

dagen började ju ungefär som vanligt. men när jag käka frulle kännde jag hur jag fick nåt konstigt i munnen, det var ett barr! hittade även en bit kotte i sylten, eouroschopper, kunde man ju ge sej fan på. men helt seriöst, hur svårt e d att rensa lingon? inte ens jag, (lilla hanna fort å fel) e sådär jäkla slarvig. eller så har dom ont om bär så dom kanske fyller ut me såntdär istället.. ut i skogen å hämtar myrstackar eller nå. fann d e ju gratis, men vafan , literpriset på longon kan ju inte heller va så sjukt högt. =) så startade iallafall denhär dan. men d harvart helt okkej ändå. men man blir ju fundersam ibland..


va ganska osökt, fick för mej att jag skulle gå å sola. va ju år å dar sen, man e ju så vit i skinnet nu så ådrorna lyser igenom. men va ju tvungen att testa på sanviekns senaste snackis, stå.solariet.
trodde först att det var ett skämt när jag hörde om de..men efter granskning så var det ingen som for med osanning. så jag gick iväg, å där stog den framför mej. stå-solariet. jag kikade in, på håll såg den ut som ett rymdskepp, eller nåt. hoppade ur kläderna å gick in, men man kan ju inte va nån tngviktare om man ska få plats där inne kan jag säga. sen börja de surra å låta så jag tänkte, jävlar, nu lyfter den snart. =)  hahha.


Kommentarer
Postat av: Cattis

Skrivet 2009-01-26 Klockan 18:50:42
Hej igen. Vi från Storvik hänger inte med! Ståsolarium? Vart då? och varför?

URL: http://cattislind.blogg.se/


Kommentera inlägget här:

Ditt Namn:
Kom ihåg mig?

Din M@il: (visas ej)

Blogg eller Hemsida:

Din Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se