afton fortsättning

Skrivet 2011-04-23 Klockan 22:09:12

tjeeeenA!

å fy fan, nu är tant trött. dagens aktivtet har utförts med en måttlig grad av engagemang, men fan, allergin tar knäcken på mej. även gårdagens övningar gör sig fortfarande påminnda. ska gå å sova snart så det blit en ny dag. va å grilla hos familjen. haloumi, de e grejjer de. ! borde styra upp åt mindstonne en middasbjudning till innan vi drar. nån form av syjunta kanske de e dags för,, typ avslutningsjunta? låter ju hemst.... men nog tror jag att vi blir borta ett par år ändå.

alla mina pluspoäng till tjommen som kom påatt slänga haulomiost på grillen, GILLART!

sambon är i norrbotten å river lekstugor. jag läser om hjärnan. spännande som fan, men hur lätt e d att tvinga in saker i... ja , just hjärnan. de e så sjukt, man läser att de inet går å göra så...typ, åsså e d precis de man försöker gö? känns som detta igentligen e ett ganska döförr projekt.

ledsen att d blir så mycke plugg-skit här nu. men vafan, de e ju de jag gör. hjärntvättad 2011! sen så håller jag på bli galen av att sitta hemma, fan, jag behöver ett jobb vid sidan av! se lite random peopel! sommarjobb har jag redan fixat by the way! =) i luleå, men som sagt,  lär nog slå upp ett tält, för bostad, de har vi inte =)
men bland de första jag tänker göra när jag flyttar upp är att skaffa men en ***********apparat! de verkar vara ett vanligt förekommande fenomen i dom norrländska skogarna. kan även inbringa endel extrapengar =)

sen är jag nästan helt övertygad att Hin Håle himself bor på vinden. för det första, se ser för jävligt ut! för de andra, ja tror han har rave-party däruppe. för d 3dje. han fyller nog på me grejjer när ingen ser?? jag slänger å slänger, men d syns fan ingen skillnad !!?? =)

tack för idag! Vi ses!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Ditt Namn:
Kom ihåg mig?

Din M@il: (visas ej)

Blogg eller Hemsida:

Din Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se