i can see again!

Skrivet 2011-04-05 Klockan 14:49:08



Tjabba!

I can see again!!!! var mulet i morse, nu också för den delen, men fick nåt il, antagligen försökte jag smita undan från nåt annat, men ändå, putsade fönstren på inglasade balkongen! å fy fan va bra det blev! är ett helt nytt ljus i vardasrummet, hahah . =P

sen  insåg jag precis att jag, med största sannorlighet kommer att vara tvungen att plugga anatomi resten av mitt liv!! om jag nu ska bli nånting när jag blir "stor".... tidsplanen för detta projekt känns helt omöjlig, har 9 tentor på 15 veckor... igår lyckades jag inte lära mig 8 små ben i handen... så detta är dömt att misslykas. vad faan ska jag ta mig till nudå?
har rotat igenom hela sandvikens stadsbibliotek efter nå bra böcker... men det finns typ en liten liten hylla me medecin och sånt... sex å samliv fanns däremot hur mycke som hellst... hyllorna stog recis brevi varan, en tant kolla på mej å typ småfnissa litegrann. inte fan vetja va hon trodde att jag leta efter...hur som hellst va d ju inte till stor hjälp. å har så jävulst mycke å fundera på så e så sjukt mycke vimsigare en vanligt. jag har packat upp allt jag handlat rakt in i kylen, tydligen. vart lite fundersam i morse när jag hitta en flaska ajax.... mobilen har jag då kvar änså länge iaf... den e ju annars d första som brukar försvinna när man blir disträ. peppar peppar.



jo men vi hörs senare då. hejje


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Ditt Namn:
Kom ihåg mig?

Din M@il: (visas ej)

Blogg eller Hemsida:

Din Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se