I smell a rat!

Skrivet 2011-08-30 Klockan 18:42:16

hoj!

det är nåt fel här!
på allt å jag e jättearg! som vanligt när jag handlar på internet!

1. Mina skolböcker har inte kommit. fick beställning å bekräftelse å allt, men i och med att de inte kommit...började jag luska lite. då e helt enkelt endel böcker borttagna och restade...de som stog att de fanns hemma när jag handlade. Jääää##"!#¤%&%&%%&//&/(/(/%&%%!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
men de som fanns hemma nu enligt det senaste kvittot/uppdateringen har inte heller kommit...så man blir ju fundersam. fick ett mess i helgen om att paketen befann sig i postens system, då borde de ju vara här nu!!??

2. för 2 veckor sen beställde jag en tröja på hm. den fanns hemma. den har inte kommit hit!!?? jag e jättearg, igen å hatar allt som blir tjaffs. så jag har varken tröja eller böcker å funderar om det när nån som går me en skrinda paket från posten i stockholm upp hit?

3. mina skrivarpatroner tog också lång tid att få, typ en vecka. när jag bodde i viken hade jag alltid (förutom när jag handla tavler från england då) grejjerna efter 1-2 dar.

jag tror att dom har tagit mina pengar å håller på grejjerna så dom ska tjäna på räntan.... eller nåt.
vi får väl se hur d går med mitt internettschoppande i fortsättningen, sist sa jag alldrig mer..å jag säger de igen. denna gång menar jag nog allvar. =P tjo


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Ditt Namn:
Kom ihåg mig?

Din M@il: (visas ej)

Blogg eller Hemsida:

Din Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se