strul

Skrivet 2011-08-29 Klockan 13:13:01

hoj!

måndag igen, skolstart med allt vad det innebär. strul! jag hatar datorer, alla överlag med den här i synnerhet. så fort jag ens kollar på den så blir de trassel. skulle logga in i klassrummet i morse, var ute i god tid. var in å test-in-loggade igår. då funka allt som de skulle. sen när de va dax i morse hoppa de rutor på skärmen, kunde inte komma in å jag känndepaniken. kom in en kvart för sent, missade hälften å sen dess har mitt humör vart sådär lär jag säga. böckerna har inte kommit heller å word har nog fått skabb. perfekt för en ny termin!
tänkte ett tag att jag skulle köpa ny dator, (när jag va som argast) men förmodligen hjälper inte de när jag tror att det  igentligen handlar om ett handhavandefel.

så nu börjar mjukisbyx-säsongen igen då. sitta hemma å loda.

gjorde ju ett försök att snygga till mig i fredags dock. var ju till frissan. å gissa va som händer... kommer hem å ser ut som ett riktigt white-trasch-luder. det ser riktigt billigt ut. jag vet helt seriöst inte vad jag ska ta mig till. som vanligt.

i fredas var jag ju knäck över tentan, så de "firades" med en utekväll. lördagen spenderades ute i buschen. vi for iväg å köpte stora mängder grillmat å dukade upp en rejäl grillmiddag , kombinerat med kräftfest samtidigt som vi njöt av tystnaden. satt ute i kolsvarta natten å snackade skit och umgicks. supermyigt. har rökt pipa som en borstbindare å doppat kroken! det är alltid kul att doppa kroken , haha (fiska) vart en klen fångst men ändå.

skjutit lerduvor från stugbron och haft snickarbyxor och träskor-känns som man börjar anpassa sig till livet som norrbottning! =) tjo


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Ditt Namn:
Kom ihåg mig?

Din M@il: (visas ej)

Blogg eller Hemsida:

Din Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se