summering julen

Skrivet 2011-12-29 Klockan 19:09:45

men hallådär! god fortsättning!

va ett tag sen, ett par dar sen , men vafan, jag har ju haft semester. välförkänt sådan occkså, om jag får säga det själv ! har vart borta en vecka nu å det har vari helt superdupertoppen! som pricken över i har jag passat på att vila också. nåt som jag e ganska kass på men har gjort så gott jag kunnat!

Flyget gick från kallax på torsda em. va lite halvskummt väder å jag hade en magkänsla när de gällde tågtrafiken... skulle boka biljett när farsan erbjöd hämtning! å de tackar man ju inte nej till, man vill ju fort fram lixom. när vi i bilen kommit närmare gäcle kolar ja fejjan å surar me en barndomspolare som också flugit till ARN å skulle pka me dedär tåget... tåget inställt, min magkänsla va rätt. typiskt att vi nästan va framme å hade jag bara kollat fejjan lite tidigare hade hon ju kunat åka me oss. kännde mig som en skurk när de för henne to 6 timmar att ta sig till viken... katarsrof! de e för jävla synd att man inte kan åka tåg i dehär landet på vintern!

stack iväg förra torsdan. kom hem till familjen, bara myste å tog de lungt. kul att umgås de blir ju inte så ofta nuför tiden. knäckt v resan å allt vart de lugna puckar å uppladdning inför julklappsschoppingen i vild panik som brukar råda dan innan dopparedagen. vi hade gaska många ärenden att uträtta eftersom man inte kan frakta hur mycke som hellst i resväskan. Avvverkande gävle, valbo å sandviken city denna fredag. så knäckt å slut va de längesen man va, shopping i all ära, men valbo dan innan julafton, fy fan säger jag bara! större ihop me en del trevliga bekanstskaper iallafall =) förendt nytta me nöjeiaf =)

på kvällen träffade jag en barndomspolare å henner snubbe, vart ett bilhaveri så vi gjorde en snabbutryckning =) kul att ses även om de va under omständiga former.

Julafton va superbra, lungt å skönt, me massor av fina julklappar å kanongod mat. körde ett sparkrace i vallhov på kvällen då alla gator bestod av blankis och inte ett enda gruskorn. va sjukt kul å man vart som barn på nytt!

juldagen tillbringades under en filt me en chokladask på magen. allt enligt tradition. kvällen träffade jag min bästa barndomspolare å vi partajjade lite. så himla skojj attt ses, blir ju som bara en gång om året nuförtin när man inte e så bra på tajma sina resor =) hade skitskojj, sen vart de en krogsväng också. jag var helt övertygad om att jag va den ända som ändå närmar mig 30strecket som skulle ut den kvällen men så va inte fallet. träffade på en hel del kända ansikten=) påvägen hem passade jag på att slå knäna i blankisen också. fatta man ju, men så äre ju å glida runt i klackskor när vintern försvinner  ;P

annandan va snön borta å de blev grönt. fåglarna kvittrade å solen sken, j*klar vilken skillnad de e på ljuset om man jämför me lule. man fick som vårkänslor å pirr  magen. kom tillbaka till luleå idag å insåg då att våren är lååååångt borta, här va de svart å snö- inte mej emot, särskilt inte snön iaf .

satt å pluggade på arlanda idag påvägen hem, lika bra å utnyttja  tiden. kom dit ganska mycke innan flyget gick så istället för å plöja kvällstidningar ängnade jag mig åt psykiatri. skönt att komma ikapp efter julsens maskande.

sen har vi ju dedär me flyga: svenska folket är ute å reser, alltid lika skoj?
man har ju hört endel kritik mot skolan på senaste, svenska folket kan inte räka å så... ligger nog en hel del i de. alla ska först! flygplatspersnolanen ber de personer med bakersta platserna att kliva på först. stämningen stiger på terminalen, folk reser sig, ALLA kastar sig mot planet ock det blir kaos. det står väskor i gångarna å de kastas spydiga komentarer till höger oc vänster. flygvärdninnan idag lackade ut å gastade i högtalarn om att det var läge för en del att lugna ner sig! själv satt jag längst bak och var därför en v de ombedda att kliva på först, kom väl på näst sist eller nåt! som vanligt ungeför, fördelen me inrikesflyg är ju ändå att folk (de flesta iallafall) är nykter! fick sitta brevi en gubbe me stinkig andedräkt men de gick fint å jag kom från våren till vargavintern på 1 timme å 10 minuter! skönt att vara hemma men har haft den bästa jul jag kunnat drömma om !

hade laddat för skidåkning imån bitti men mina planer skrotades när jag upptäckte att skidorna i antnäs. typiskt!

får väl slå ner röven i soffan å käka upp de sista av knäcken. soo long!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Ditt Namn:
Kom ihåg mig?

Din M@il: (visas ej)

Blogg eller Hemsida:

Din Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se