hemma igen

Skrivet 2011-02-05 Klockan 11:16:34

tjolahopp!

nu är jag hemma i viken igen. rätt skönt, hade tänkt fara på rally men jag hänger heldre i soffan i mjukisar idag kände jag. skolveckan har vart helt super. har så innåt h-vete mycket nytt att fundera över nu så ägnar helgen åt att tänka. =) inte en bok ska jag läsa, de tar tid dehehär!

min fredagsplanering sket sig å jag hängde på kallax i stort sätt hela eftermiddan igår. planen gick inte som de skulle... jag som hade tänkt hinna hem till på spåret å skavlan. ramlade in vid 11 tiden ist, vart inget annat än att knappt hinna till sängen innan jag somnade.
förseningen berodde på att framrutan på planet spruckit å ramlat in.!!? den informationen hade dom ju kunnat bespara mej! som ursäkta-att-vi-e-skitsen fick vi en kopp kaffe!! måste vart min kvinliga intution som gjorde att jag inte bokade tåget och bad om skjuts istället. då hade jag slängt en 500 i sjön..kan man ju säga. å fått köpa ytterliggare en ny biljett för kanske 500... altså skulle jag haft tågbiljetter för 1000... men eftersom jag inte gjorde så kan man ju säga att jag sparat?? 1000 kronor... =) de e mycke för en fattig student. det betyder allts att jag ligger på plus å kan unna mej något!? =)

luleå-veckorna är veckorna som kulorna rullar... busskort, flygbiljett, kaffe å godis på skolan (jag som alldri annars käkar sånt) ute mat, mmmm. men de kompenserar jag med att käka gröt resten av tiden, hahahha . sitter man hemma å pluggar blir de ju inga utsvävningar direkt.

ska fixa å dona lite hemma nu. lär reda upp lite i vad som ser ut som en ungkarlslya. tjo


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Ditt Namn:
Kom ihåg mig?

Din M@il: (visas ej)

Blogg eller Hemsida:

Din Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se