brännt fläsk håller längre!

hoj!

fan vilken dag. kaosat å skrivit ut typ halva internet nu känns d som. fixat papper som ska me till skolan. Har hunnit me att åka skidor, vara sur över min frisyr å vart å solat!!?? vet att de inte är bra men vafan, kännde att jag behövde få lite extra ljusenergi. ska till gävle på partajj ikväll, maria sviker oss å drar till australien. det gör hon ifs helt rätt i..här händer de ju inte mycket.

nu ska jag bli som "jagärtillomeförtjockförjeans" tjejen på youtube. tjo!

mental meltdown

hej! fredag å allt !

min hjärna har brunnit upp. haft statestik idag. jag som trodde att jag aldri mer skulle behöva se ett j******la mattetal!!? visade sig att jag hade så inni helvete fel. efter att hjärnan krascha var jag ut i solen å promenerade en sväng, grymt skönt. tur att den lila där uppe hade kraft å energi att koordinera benen så att jag tog mej runt  hem iaf.

var till frissan igår, nu känns d fan som jag e naken på skallen. klöpp typ 2 dm!!?? visste iförsejj inte att jag hade så mycke å klippa av... men nu känns det konstigt iaf. vart lite halvtaggad på klippa septemberfrilla, men i sista stund tog jag mitt förnuft till fånga å ändrarde mej.. var nog tur de. snacka om att jag har nån form av utvecklingskris just nu...

ett himla gnäll om tandvärken nu också, men den driver mig till vansinne. raffsade i genom nån medecinlåda igår å hittade en citodon! till min stora lycka. vart svamlig å fick sova ordentligt en hel natt i natt! så nu e man ju nästan som en ny människa, me ny frilla å allt. =) tjo

intet nytt...

hallåj!
sitter för närvarande på föreläsning!
nästa vecka är en luläh-vecka. lika bra det så att det händer nåt. känns som att jag mest sitter å stirrar på mina böcker här hemma... nä men läser å läser, frågan är om det går in nåt..


bild från gårdagens skidåkning. helt underbart, dock aningen bakhalt! =)
kanske blir en sväng i dag med. vi får se senare.
På agendan idag...klippning...bland annat. hujja, nufår man skämmas igen. =/
hörs sen-tjo

distansstudiernas fördelar

tjo!
Lär säga att en av fördelarna med att läsa på distans är helt klart att man kan sitta hemma me pyjamas. så är fallet idag, har tydligen vaknat på helt fel sida. jävlar vad jag är ond idag. Har fortfarande tandvärk, sovit som en kratta så har väl med det att göra. hade jag gått i vanlig skola hade jag garanterat skolkat å stannat hemma. =)
försöker ändå tagga till å sluta fjanta, dricker munsprit å knaprar ipen. nån liter kaffe har jag också lyckats få i mej, kanske jag blir gladare snart !!??

annars e d tisda, bästa med tisdagar måste nog vara annonsbladet. de är väl den största happeningen idag. kom helt sonika å tänka på semlor... d hade vart najs....

nej nu måste jag rikta min uppmärksamhet mot vetenskapsteorin och föreläsarn. hej så länge!

roadtrip i dalarna

tjo !

tandvärken from hell håller i sig. jag har pillat me mun-gel, ätit piller, sköljt med spritlösning från apoteket.(den enda effekten av den var att den spolade bort mina smaklökar) nu har verken flyttat in i min hjärna. gaaaaaaaaaaah. tar ett glas vin i medecinskt syfte å ser om nu detta har någon effekt. har jag tur så får jag den vanliga effekten å somnar! haha. =)

har vart på roadtrip i dalarna idag. var till sågmyra, där det förövrigt bara fanns en massa skit idag. nu när jag kom hem kom jag å att jag skulle köpt ett linne som jag såg där...skulle gå till baka senare... får då jävligt långt å gå me tanke på att jag han hela vägen hem innan jag kom på de. men de va ju igentligen skit samma. =)

sen va vi till insjön å kupolen. så grymt tråkigt att gå i valbo jämt så d va skojj å se nå andra affärer, även om de e samma ...men ..ja..ändå =)

fattigaste lördagen på året idag också, stämmer nog rätt bra de. nu blir det film och soffhäng! trevlig helg

frankenstein


ett par kilometer på skidor igår... gör att man (jag) går som frankensteins monster idag....

brun-hanssons blogg

tjo!

gårdagen avslutades här hemma med soffhäng, arbetsterapibibeln och vilda diskussioner angående bloggande. P  hade starka åsikter ang blondinbella... hur fan man kan bli känd av att skriva strunt på internett. Han (som de flesta grabbar) tyckte de va rätt löjligt alltihopa.. å visst kan jag hålla me. men lix förbannat e d alltid intressant å se vad andra har för sig. =)
han surra om att han också kunde starta en blogg, brun-hansson eller nåt. haha tror trots allt inte han får så många läsare . han skulle skriva om mototer å jakt å fiske å grejjer. jaja vi får se om de blir nån sån. antagligen inte =)

som en hamster

tjena!
så var det dax igen, tandvärken är tillbaka. den förbannade visdomstanden jävlas som vanligt. nu är det mindre än en månad kvar till jag ska operera bort dom j****larna, men ändå. ser ut som jag har påssjukan nu. känner mej för övrigt som en hamster i ett hjul, me svälld kind å allt. e som segt i januari. solen sken idag och vårkänslorna börjar göra sig påminnda. som vanlligt blir man sugen att köpa ny skinnpaj å nya sneakers. men man lär nog lugna sig lite, e ju rätt långt kvar av vintern än.


jag längtar tills Dannes`bar öppnar igen för säsongen! =)

kolla va fint!

hej!
kolla va fint Maria har gjort åt mej på min blogg! =) tack så fruktansvärt mycke!
nu blir det nog roligare att blogga framöver.
idag har annars varet en skitdag. inte hänt mycket, börjat på ny kurs å den sedvanliga paniken kring detta har infunnit sig... böckerna e på villovägar så har inte så mycket att börja läsa än heller.
lär spy galla över dagens tv-utbud.... spelar ingen roll hur mycke kanaler man har heller,bara en massa skit. jag måste skaffa mej en hobby!

bakade scones tidigare ikväll...då kom jag på varför jag slutat med det. det är ju inte ens gott! =)

luleå/sandviken

Hoj!
är hemma i viken igen efter 2 veckor i norrbotten. haft en kanon nyårshelg å veckor fulla av plugg. dock inte tillräckligt.... så d va skönt att komma hem i onsdas, efter att ha klivit up 05.00, skrivit tenta å pallrat sej den långa vägen hem va jag rätt sliten, vimmsade i säng så fort jag kom hem.

igår slaktade jag julgranen med inflames på högsta...känndes som om jag var med i en variant av motorsågsmasakern...jag hade iförsejj vanlig handsåg å såga grenarna av granen, satte dom i sopsäck...jaja..nu e d bara å sätta in stammen i bilen å fara å slänga den. tänkte att då barrar de ju inte ner så mycke på balkongen iaf. stammen e ju naken nu! =) och sen var ja bara hemma å tog det lungt. nu e d mat på g, fan va jag grinar när jag hackar lök. tog på mej skidbrillerna så var det problemet löst =) dagens tips !

RSS 2.0