pdol ?

men ojojoj!

mina planer fortsätter att gå i stöpet. sen har jag helt å hållet missat att de e PDOL i helgen. piteå dansar å ler, som även går under pseudonymen piteå super å spyr. kan med andra ord bli ett stort holabalo.
var nå band där som jag hade velat se. men vi får väl se om de nu blir nån tripp dit.
vi får iaf besök från gästrikland i helgen. ska bli skitskojj!
så får helt enkelt se vad våra vänner är sugna att göra. men blir minst sagt fundersam över min dåliga koll på saker å ting... jag är ju en kontrollmänniska! =P

gonatt

rastlös

hallåj!

har nu vart sjukskriven i ca 24 timmar å kan konstatera att jag håller på få nåt utbrott. sjukt trist, men va ska man göra då? har ju skaffat tv-kanaler iallafall. dock var det inte nåt botemedel mot min rastlöshet. har ca 500 kanaler i nåt prova-på-erbjudande, meeen, de finns ju lix förbenat ingenting att titta på. ca hälften av kanalerna visar just nu tv-shop. snooker är väl ungerfär de mest interssanta å se för tillfället... inte p nån kanal visar dom two and a hhalf men, som annars verkar finnas tillgängligt via televisionen 24 timmar om dygnet. !??


hejdå

sjukskriven

hallåj!

nu är jag offeciellt sjukskriven. trökigt men jag e beredd att prova vila så att kanske kanske kan handen bli bra. jag ska käka värktabletter å vara hemma å va lullig för mig själv. hoppas verkligen att detta funkar nu. även blivit remiterad till ortopeden, väntar nu på operation... om de nu mot förmodan inte blir bra av vilandet... jaja.
annars händer (hahah) det ju inte så mycket speciellt. jag vilar ju. =) tjo

tristardag

hej hej.

vilken grå-söndag. urk.
började iförsejj bra. efter att familjen for hem vart de så tomt så kännde att jag behövde göra nånting.vi ringde runt lite å fick sällskap med på våran lilla utflykt.  tro d eller ej men då for vi till boden. gick på marknad å kikade på godisremmar å fula marknadskläder. som en marknad ska vara med andar ord. munk-lukten omgav stället. tyvärr började de regna. vi käkade lite sen for vi hemmåt. då börja de ösregna å har gjort de sen dess.

av blandade orsaker är jag även på ett ruskigt dåligt humör. eller rättare sagt är jag förbannad. jag hatar!! när planer skiter sej, de ska de helt enkelt inte göra.
försökt hitta på sätt att av-arga mej men inget verkar funka. promenad,...nej bada, nej, titta tv, nej, sova-framför-tv-nej, data, nej. så jag får helt enkelt ha de såhär idag. hoppas jag e gladare imån helt enkelt.

finland

hej.

vad tomt det blev här nu när familjen for hem. har varit jätte mysigt att ha dom här ett par dar iallafall. va runt på stan å schoppade å sen tog vi en tur till happis ch passerade även gränsen. så rent tekniskt var vi utomlands! även om de bara va finland. haha. gled runt i tornio  å schopade även där. skoj skoj! köpte även svingod finsk färsk lakrits. =)






idag är dte regnigt och grått så har inga planer alls. blir nog att vara hemma å ta d lungt och vänta på att carpal-tunneln ska vidgas eller delarna där i ska krympa ihop.har även skaffat tv-kanaler nu så kan bli skönt me en hemmadag. no more-skogs-tv weeehoo=)

återkommer senare. hoppas att de e nån svensk klassiker på tv...typ sunes sommar!!?? =P hej så länge


söt-fil

hej hej.

jag har hittat jätte-fina filar här i norr.
fina (därför jag köpte dom) men de visade sig att dom var goda också!

idag kommer familjen. ska bliskitskojj! vet inte va vi ska hitta på, kolla runt stan, tänker hur som hellst inte bjuda dom på palt! =) vill ju inte riskera att de inte återvänder. har man tur får de kanske se en ren! exotich, som tyskarna säger.



har även badat här på senaste. skitmysig strande där de va typ 3 andra, inga barn, inga spännisar, ingen kiosk, inenting! å de va hur bra som hellst! dit ska jag fler gånger! helt klart!

dagen är än så länge oplanerad. solen skiner, än så länge. skulle visst bli nåt annat på em... pga värk och i och med detta väldigt få timmars sömn ska jag nu göra nåt nästan "förbjudet". se tv medans solen skiner.
krypa ner i soffan å vila ögonen en stund. känner mig nästan kriminell. haha

puss hej// den enarmade banditen

pizza-pappa

hallåj!

va f*n hände igentligen?
först nu som jag börjar komma till nån form av sans... är hemma. sjukskriven, eller sjukanmält åtminstonne. sjuk är jag väl inte, men har som tidigare nämnts en dysfunktion i handen. till slut var jag tvungen att inte mina begränsningar, haha. jag kan helt enkelt inte jobba, får värk å grejjer. kan inte såva, blir ett grinigt pucko, osv osv. så måste ju ge det en rättvis chans att bli bra av sig själv i handen. så här sitter jag med mitt handledsskydd... hur tråkigt som hellst =/
läkarbesök på månda. får väl se va som händer efteråt.

annars då? jo men vad håller på hända me sommarn? den e ju snart slut? å jag som skulle börja träna, det har jag inte gjort! heller. skyller på att jag inte hunnit. men jag som skulle få/ha så snygg   mage,  de hade jag ju planerat att jag skulle ha denhär sommarn! typiskt. !!??
dessvärre e man mer blekfet än nånsin, ser väl nästan gravid ut...å fadern heter pizza eller ev max. haha. =)

tja

fika

hej.

Äntligen har jag fått hem och upp min tavla som jag för längesedan fick för mig att jag skulle ha. efter alla turer me företaget som skulle leverera den var besvikelsen total. efter arga samtal fick jag till sist pengarna tillbaka. gav v'l så smått upp tavlan med såg dock att den skulle passat bra i köket! som jag tänkt hela tiden. hittade den hos en annan firma, kan ju säga som så att igentligen va jag inte så sugen på börja strula igen, men samtidigt, lika att köra på. så rasslade runt på internet en da å klickade hem den. tänkte att nu har jag blivit blåst...igen. särskillt när de e semestertider...kommer ju alldrig få hem nån tavla. jaja 6 dar senare fanns den här på posten! å nu hänger den i mitt kök! Äntlgen! de kunde man ju nästan inte tro! =)



ikea

hej mina vänner!

man blir bortskämd när man bor nära ikea. som i viken tillexempel. nuför tiden e d ett helt äventyr att ta sig till ikeavaruhuset. var där idag. det blir ju mer kul ifs när man inte hänger där varenda helg. =)

vi drog iväg på fm, hade gått betydligt fortare att köra om vi inte haft denhär:
framför oss. hade en kanondag på det svensk/rysk/finska ikea i happaranda. handlade en hel del "nödvändigheter" innan vi for hem. de märks att man e nära finland/ryssland när det finns sånthär:
på ikea. haha. =) hade en kanondag i happis . tur jag hade bärhjälp när den förb*nnade handen inte vill lyda. denna bärhjälp gjorde att jag kunde handla på ordentligt! tack maria! =)
sen vart vi trötta å började bege oss hemmåt. men då fick vi en sånhär:
framför oss igen! 
typiskt!

nu e jag hemma igen iaf, har pysslat  me mina nya saker. riktigt nöjd. till helgen kommer mina päron och min syster, och div saker som p glömde (lämnade pga platsbrist i bil/släpvagn) . ska bli skojj. mina galgar kommer också. ska bli skitskojj at dom kommer upp! de ska köra bil så de får me sig kvarglömt-lådorna från viken. antar att de e typ första och sista gången de kör bil hit. haha. talar av egen erfarenhet...(inte för att jag kört,men man får myror av att sitta brevid också) man trot typ man e framme när man kommer till umeå, när dte plötsligt slår en att de e ju typ 35 mil kvar =) ahaha.

måste gå å måla ett varv till på min nya ikea-tv-bänk,som ska få bli en skohylla, som bara fanns å köpa i 70-tals faner. målningen blir ju sådär- men tammefan, snart är jag nog vänterhänt!!!??  tjo

åååhhhh

hejsan!

va hände igentligen? jag hade ju tänkt fara till kina denhär sommaren, finns inte en sportkepa att jag hinner de. jäklar så sur jag blir,,,, ååååh
skulle göra vasomhellst för en till resa nu i sommar...kan faktiskt nöja mej me en vecka till på charter =) eller 2 dar i london. va som hellst.

jaja, finns väl ingen tid. får väl åka upp till haparanda, ta mig över gränsen så kommer jag ju iaf till finland. =)


skogs-tv

tjoho!

Vi dras med såndär skogs-tv. såndär man hade när man va liten...dvs inga kanaler annat än 1,2 4. så som folk har i sommarstugan. kanske dax å göra nå åt de, har inte sett såhär mycke nyheter sen urminnes tider iaf.... haha!

today i feel like doing anything... vissel vissel vissel

hej.

jag är ledig idag, ska nog glida runt i pyjamas hela dan. haha. de va ingen tempratur att tala om ute heller så d passar ju bra.

det norrländska lugnet har jag inte sett röken av.. såhär stressad har jag nog alldrig varit. jobbar jämt känns d som... handen e fortf kass  jag sover som en kratta på nätterna... va ju nästan onödigt att skaffa en lägenhet, jamenar stå å betala hyra å grejjer... man e ju knappt hemma ändå. så idag tänker jag inte lämna stället,, så ja får valuta för pengarna, så att säga... =)

funderar på att åa hem nån helg framöver. frågan e ju isf bara vilken...å när.. annars får de bli till hösten. vi får se . jobbar ju lite helger framöver nu så..

ska ta å dona lite nu tjo

snart helg iaf

hallåj!

fredag! äntligen! helg! yoy name it. dessutom är jag ledig. 6,5 arbetstimmar kvar tills det är slut för denhär veckan. å som jag längtar!
är visst inne i en sådndär period igen, när allt jag gör går åt h-vete. kan inte ens handla ordentligt. dte jag kommitihåg att köpa med har jag dessvärre tait fel grejjer. fel sak, men i liknande flaska. inte lätt att fösöka orientera sig i nya affärer. pånåt vis hamnade vi under gårdagskvällen "mot strömmen" inne på ica maxi. det hela höll på sluta i krock mellan kundvagnar. en gubbe som typ vart sur för att vi kom frå fel håll.. men hallå, va ska man göra då? jo man går tillbaka, alldrig att jag börjar om å går genom hela affärn en gång till. haha

som grädde på moset har idag typ hela armen domnat å jag flagnar i pannan. sovit nästan noll timmar så detta kommer nog bli en helt underbar dag. eller inte. jamen vi hörs då. tjo

fy fan!

fy fan!

jag e trött less å helt klart utsliten.
denhär sommaren skulle ju bli min drömsommar, glida, sola, leka ungdom, röjja klart å allt dedär, men vafan hände? jag jobbar som alldrig för å de e full rulle hela tiden. jag hinner inte ens me mej själv! ett jäkla tempo, me en arm. det håller på driver mig till avnsinne.. nu efter en kaotisk dag å jobbet har jag skitont. slutsatsen jag kan dra efter dagens slut är: ät inte starka verktabletter på arbetstid!  hjärnan blir so deg..

"alla andra" är välpå getaway! fan va jag e avundsjuk! här sitter jag å häckar på stengatan... medans midnassolen stör min sömn.... jag hade ju nåt brajt jag skulel skriva men de har jag helt enkelt glömt brot. kaske poletten ramlar ner till imån. tjarå

ledig

hellooo!
ledig dag idag, underbart. behövdes kan jag säga!
så jag sov tills jag vaknade av mig själv, konstigt att man (jag) som måste sova i mörker faktist har aklimatiserat mig till det ständiga ljuset, trots att jag glömt/inte hunnit köpa nån mörkläggningsrullgardin.
dagen har tillbringats vid trollbadet eller va de nu hette. startade dagen med att förirra mig på bergnäset. turligt nog fan jag en bekant som guidade. hemvägen var värre... men efter ett antal exta 100 meter å allmännt virrande bland husen, som för övrigt ser alla lika dana ut, kände jag plötsligt igen mig och gick hem!
mina timmar i solen var välbehövliga, för de va ju ett tag sen ja kom hem från turiet å färgen sitter ju inte så änge. tyvärr. men fick tillbaka nån fräken på näsan idag iaf =)

nu e d stan som gäller. måste köpa gardintyg...vet inte hur jag ska kunna sy gardiner nu,utan känsel i fingrarna... men de lär ju lösa sig...  !!??

även balkongmöbler måste ja ha tag i, å ett brickort,å en hallbänk... förbannat att de ska va så långt till ikea!!! va ska jag nu göra på sönddagarna?

faktist har jag lite hemlängtan idagockså. vill hem till familjen å fika på deras altan. grilla bambam å haloumi. åhhh

jaja måste sätta lite fart nu. puss heeeej

förbaskat

tjo!

så j*la less nu. vart förbannad å ringde hälsocentralen. va till läkarn. kom hem med en mycket osexig ortos å ett besked so inte va nån hit. hoppas verkligen att denhär michel jackssonvanen funkar nu. fick även med mej sjuk starka värktabletter hem... fy fan detta ingår inte alls i min planering. får inte plats i agendan heller. åååhhh
så har alltså vart hos arbetsterapeuten idag. spännande iförsejj, men hade ju hellst träffat hennne i nå annat sammangang. jag hade ju tänkt glida dit, få en salva eller nåt  bli bra. jaja, de gic visst inte.  jag är inte sugen å operera nånting iaf, de e då en sak som e säker. men visst...ja e inte bitter..!!?? ;P
jaja ska väl ta nåt piller å lägga mig på sofflocket. hejhopp

katastrof!

heeej  hej hej heeej! hallådär!

jag är hemmanu. har dock ej hunnit sätta mig i soffan ännu, de får bli imån.
en smärre katastrof har uppstått! i och med den urtajkade handen... kan jag inte plcoka mina ögonbryn,haha. tro mig, jag har verkligen försökt, men de går inte. så vart förbannadå ringt sjukvårdsupplysn, blir läkarbesök i veckan. jag har inte tid me tjaffs å eläde!
summa sumarum: nu ska peter få fixa mina ögonbryn, håll tummarna, detta kan ju komma att sluta hursomhellst! tjo

semester är för fjantar

halli hallå!

semester e ju bara för fjantar!!?? eller.. jag är grymt avundsjuk på alla som har sådana dagar att tillgå. själv är jag utan..det hör till livet som student. pust suck och stön

just denna härliga lörda har jag även dragit nitlotten att jobba s.k delad tur. jobbar 10 timmar, men icke sammanhängande.. så nu e jag "ledig" 3 timmar å ska sedan tillbaka å jobba kväll, jaja, de e ju nån form av skitväder,så de passa väl ganska bra... men ändå. missar ett partajj ikväll också. attans då!
jag får väl ha eget partajj nästa helg eller nåt, hoppas då även på solsken, för då e jag iaf ledig =) å då ska jag va ledig på riktit. vara hemma, börja med en pizzafredag i soffan, det var månader sen, sova länge (så länge som tant nu förmår) glida i pyjamas, kanske dra på stranden å hitta på nåt skojj på kvällen! hoppas mina planer går i lås bara, brukar ha en förmåga att skiat sig, haha

annars då?
jo tack bra, dessvärre lite problem...kanske inte me hälsan men armen.. har nån form av nervkläm, (självdiagnostiserad) vilket resulterar i känselbortfall, stelhet, sockerdricka i höger fingar,arm och hand. kan inte räta ut fingar eller röra utan ansträngning. tappar allt jag försöker ta tag i, skriva på papper går inte alls.. detta tillstånd har nu varat en vecka.. trodde att de skulel gå över av sig själv men nu börjar jag tvivla. påmåndag ringer jag någon som får fixa till mej helt enkelt. dehär håller inte i längden.. å de e ju inte bara en kaffekopp jag slagit ut på senaste heller...

men ha d bra då!
Puss å kram

hej internet!

hoho!

äntligen börjar de bli lite ordning iaf!
har tillome fått internet nu, å de va en sjuh-vetes tur! hade en skolupg som skulle va inne...idag!
men nu e saken klar! så jag fick va hemma mi lediga förmiddag. behövde inte fara stan runt å leta fungerande dator med internet!

ja va har hänt sen sist då?
mycke  lite p¨å samma gång.
vi e nästan klar me bostaden, frånsett 2m x1 dm tapet i hallen. stökigt e d ju men de e ju som vanligt, jag jobbarmest känns d som. alltså=inget liv.

va på stan å fika me min "nya" kompis häromdan. trevligt!
sen rakade jag även under armarna på stan.. haha
men såhär va d.. ett enda kaos här hemma, lådor över allt, hitta ingenting... det va sjukt varmt ute,  och inne med för den delen... jaja, ingen ren t-shirt hitta ja heller. så va gör man.. de ända plagget ja hade va ett linne å bosch under armarna discusting!! hhaha nä men så kan man ju inte glida runt. nu låter d ju som jag e värsta äcklet, men ja menar, man måste ju typ hålla efter varje dag.. =) hursomhellst. jag for till stan å höll ner armarna efter sidorna hela tiden. fick på åhlens köpte hyvlar. hittade en toa så va d bara å gå in där å fixa till. kände mig som en lodis!! =) sånthär borde man ju inte berätta, men skit samma =)
kunde iaf gestikulera hur mycke som hellst under resten av dan!

nu, snoka igenom fejjan, sen jobbet! tjo

RSS 2.0