byta verksamhetsplats

Skrivet 2011-06-01 Klockan 21:13:26

hallåjsan!



som sagt, det är mycket nu ...med! vart ska man börja?
idag, har jag "gjort ärenden". riktiga gamlingsgrejjer. fixat papper, koder, apoteket, sgt upp grejjer, ja typiska ärenden. hatar alla sånna förrättningsgrejer..

husomhellst. lilla-anna tittade förbi helt osökt med en påse bullar i handen. ett finfint break i stressen. vi planerade resan å sånt. grymt att vi drar snart. hinner igentligen inte följa me, haha. de e ju inte gjort på en piss-kvart att flytta, man hinner fylla upp en 3a me bra mycke grejjer... på kort tid!!

min bil har gått igenom besiktningen! ja jag har ju faktist en bil! alldeles egen. kör den dessvärre inte så ofta. övningskörningsskylten har kommit på villovägar.. så jag avvaktar tills den kommer fram igen =) men härligt att rostiga pärlan frän 93 gick spikrakt igenom.. jamenar.. de gör ju inte ens farasn volvo eller nya goffe !

p är på avslutningsfest med jobbet. dem har fixat å donat å sklle ut för att han slutar nu. kul!
jag är grymt avis, jamenar, inte f*n får jag nån avsutningsfest!!?? =)
så medan han är ute å roar sig e jag hemma på solo kvist å packar grejjer. å jag packar, å packar å packar, men snart e d tomt i skåpen. jag spar 3 udda vinglas å 2 kaffekoppar, de får vi ha nu till på lörda sen slänger vi skiten.

under den senaste månadens tenta-plugg har ju kosthållningen i familjen hellman/hansson varit under all kritik. i stort sett har vi levt av bananer å bullens pillsnerkorv. så vi fortsätter i samma anda. man spar mycket disk.

var in till gävle en sväng på em. behövde en paus kände jag. skulle köpa ny bikini... upptäckte dock att bullens pilsnerkorvarna tydligen satt sig på magen... allihopa!! jaja, får väl äta nån form av hälsokost å hoppas att den e väck till lörda!!?? dream on..

nu måste jag packa vidare... om vi nu ska flytta verksameten.... norrut .... på lörda!!??  hejdå


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Ditt Namn:
Kom ihåg mig?

Din M@il: (visas ej)

Blogg eller Hemsida:

Din Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se