en idiot på resa

Skrivet 2011-03-09 Klockan 21:40:55

hej hallådär!

har vart ute på vifft ett tag men nu har jag landat hemma igen.
skolvecka i luleå, seminarie, seminare och seminarien. fullt upp. sen var jag till umeå på vägen hem och hälsade på mormor och morfar. har åkt en jädrans massa buss. men delar man upp de på två etapper går de ju, även om man får myror i brallan. tentaplugg på bussen va ett tidsfördriv ändå... sov som en stock större delen av resan.

annars då..
-I´m a man in a womans body!?
har monteratikeabok hyllor medans sambon surrat telefon. även hunnit me å bära upp en del bråte på vinden. (han får slänga skräpet istället, kör me ombytta roller här. ) konstaterade då att jag aldrig kommer kunna flytta härifrån, fö fyyy faen va mycke saker de e där.
sen har jag sett en skitsnygg tapet i ett skyltfönster....hm... unda vars jag ska hitta den då. när alla andra byter gardiner så byter jag tapeter... å nu börjar vårkänslorna komma så kanske dax för en ny fondvägg!!?? =)

pluggat å tvättat hela dan. även skaffat skype, fattar dock inte hur man gör, men det låter lite som ett gamalt nintendo 8-bitars när de ringer. nostalgi! håller tummarna för att det inte kostar pengar...

sprang på ett gäng renar å lite samer å grejjer när jag va på stan  i umeå också. alltid skojj!

ska börja använda min mobilkamera lite oftare. det är ju rätt roligt me kort ändå.
=)  hej så länge!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Ditt Namn:
Kom ihåg mig?

Din M@il: (visas ej)

Blogg eller Hemsida:

Din Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se