gävle c-luleå c, endast en timme försent! =)

Skrivet 2011-03-27 Klockan 17:40:01

hallåjsan!

så har man anlänt till luleå, staden som står still för tillfället, det är nån sorts hockey-tävling på tv... !!?? =)
natten var absolut för jävlig. jag hade ju mina aningar även när jag bokade biljett, så kallad snål-variant... sittplats på nattåget. va länge sen jag åkte så nu, det blir långt mellan gångerna så man hinner glömma bort hur drygt det faktiskt är, haha.

satt brevid en sur brud, men efter ett tag möblerade jag om med mej själv å snodde 2 säten. knölade ner mej där å...sov gjorde man ju knappast men vilade mej. med järnbit i ryggen å allt. lyssnade igenom en halvkass ljudbok....men jag var ju ändå bland dom mer rutinerade i vagnen, man  kan ju inte resa utan medhavd kudde! =) hade sällskap av 2 kissnödiga taxar, som va av å pinka å skällde på varge!! station. sen klev de på ännu ettpar djur, rättare sagt en hund och en katt. så de vart ett jäkla pådrag i vagn 33.

skoldag imån, ska bli kul. kul å träffa alla å se lite folk.
så denna söndag har flutit på i ett väldigt lungt tempo. tog en promenad runt byn här å nu sitter jag å väntar på att det ska bli kväll. blir nog inte långvarig framför tv i ikväll iaf. saknas  ett par timmars sömn sen i natt. ha dn fint! tjo



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Ditt Namn:
Kom ihåg mig?

Din M@il: (visas ej)

Blogg eller Hemsida:

Din Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se