skit

Skrivet 2011-03-23 Klockan 18:59:42

moi mukulat!

snön har fortsatt att tina även idag. det är ju helt jävla underbart. värre är det ju med alla skitar som kommer fram. å alla påsar, vilket är väl ännu värre? varför engagera sig å stoppa skiten i en påse om man ändå slänger påsen på backen? dagens fundering från bitterf*****??? att jag ens kom å tänka på dra upp ämnet här är för att jag va på promenad. å givetvis har jag stampat runt i nån hög. vidrigt.tog av mej de vidriga skorna när jag kom in i trapphuset å slängde fanskapet. dom var ändå fula, å nästa vinter vill jag säkert ändå inte ha dom!?

sen träffade jag även en cockerspaniel när jag var ute, fy fan vad jag vill ha en hund. jag hade glömt bort det ett par dar men kom på de nu igen. den geggade ifs ner min jacka, men åååååhhhh va fin den va! men det är ett problem. P är ju så jävulst allergisk, han blir ju sjuk bara man säger hund... men ... jag vill ändå ha en. en mjuk. gärna en spaniel... jaja, de går ju inte. men har funderat ...tänk om d ändå skulle gå att lösa...

* Kanske om man hade ett hus. hunden får vara på vissa ställen å p på andra. eller så bor han i garaget å hunden i tvättstugan eller nåt? men då skulle man ju ständigtha dåligt samvete för nån av dom... (å do kanke dom kommer från socialen om de "bor folk" i garaget?)

*Annars skulle p får ha gasmask hemma. (men då kanske nån från psyket kommer förbi?)

*Hunden skulle kunna ha nån form av vakumpackning, typ dykardräkt på sig !? (så att inte allegri-grejset läcker ut) men då kommer nog djurvårdsverket att höra av sig...?

ja de va väl de ideer som jag kom på... ingen var särkilt bra. jag får väl skaffa en eremitkräfta eller vandrande pinne .

hejdå små knattar!



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Ditt Namn:
Kom ihåg mig?

Din M@il: (visas ej)

Blogg eller Hemsida:

Din Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se