sommarlov!

wehei, nu har jag sommarov!! =)

gonatt gonatt

tjo!

sista rycket är gjort, så att säga... jaghar gett upp. tvivlar på att jag kan lära mig mer nu, satsarpå lite sömn i stället å hoppas att de sista sjunker in under natten.

om man ska  ta å operera bort n. vagus också.. snacka om lättretad och överstimmulerad, jag håller på flippa ur. jaja. sommarlov imån, weheiiii
då e d ta tag i flytten som gäller. börjar bli bråttom nu. paniken sprider sig. även där. äh, shit the same. gonatt

dommedagen är nära

slutet är nära!
imån kl. 14. 00 är det sommarlov!
jag har fullspäckat schema hela dagen...

på lördag bär det av till utlandet, shit, de hade jag nästan glömt bort/inte hunnit tänka på.

tackar erik och jenny för en grym fest i lördas. de hade hyrt fränaste lokalen genom tiderna, bjöd på massa gotta, dans och var en massa trevliga människor. hade en kanonkväll!
klart att man blev sentemental också.. för det slog mig plötsligt att vi faktiskt ska dra. sa hejdå till alla gävleborna, känns ju hel sjukt. så igår va vi in till gävle, käka bakisburgare me boysen å njöt av det mycket omväxlande vädret.
hann även med morsdagsfirande =)

nu e dpluggning, sista rycket som gäller. slå mej om ni ser mej inne på fejjan! tjo

fest

hej igen!

vi ska ju som sagt på fest idag. ledsen att jag tjatar om håret, men de e ju katastrof.
tänkte även ha glanstajts å horskor idag. kan ju bara tänka mig va folk kommer söga bakom min rygg...
typ :
-va f*n är de för fel på dendär?
-snacka om 30årskris?
haha men jag är inte nöjd me frillan, så sen for folk tro va dom vill! =)

kanske ska välja bort antingen tajtsen eller skorna.. man ska ju inte ta i för mycket . hejhopp

ragg

tjenamoss!

lördag idag, paniken e total å jag e så sjukt stressad att de blir som ingenting av nånting. håret ser fortarande för taskigt ut, men men. sitter här å bänglar me silverschampo nu igen.... får väl se sen då. ska på fest ikväll, 30+30, så de e 60årskalas i gävle.
sista festen med gänget! på länge iallafall. nästa lörda drar jag från viken, å kommer inte "hem" igen. sen blir hem i luleå. konstigt. kommer även upphöra som ägare till KÖPES-lägenhet. känns som att man tappar typ all form av status om man nån gång haft nån, hahah

försökte plugga lite på fm, men sen smet jag. hade en massa ärenden att fixa. sen va vi även ut på stan en sväng. sandvikendagarna. me crusing å munkar å såntdär. gled runt ett tag å kolla på bilar, tänk vad jag har fått se på bilar de senaste åren! är inte särskilt intresserad, på nåt vis är det roligare att se på folket som har bilarna. =)
jag vart fort less men p vägrade gå hem. jaja. nu är jag äntligen hemma iaf. höll på bli ner-raggad på vägen hem också, haha.

nu måste jag fixa å dona. igentligen skulle jag behövt vart hemma idag å äst lite mer, men what the he**, man lever bara en gång. =) vi hörs då.

ps. glöm inte att köpa morsdaspresenter till imån =)

meeen

men dra ballen i gruset. jag har köpt luddiga jordgubbar ...

fortfarande arg

hej

jag är fortfarande jättearg, om möjligt ännu argare.
var tillbaka till frissan idag, eftersom alla retas...å jag ser ju för jävlig ut. men hon vägra då hjälpa mej... så jag fick köpa en flaska silverschampo, svindyr. gick hem, hade i... såg på en gång att de inte funkar... kommer bli lila på de ljusaste å d oranga händer de nog ingenting med... jag är så jävla förbannad har inte tid me dehär, skulle bort imån men jag kan inte visa mej, ev med mössa... men de e ju sommar... undrar om jag ska ringa en annan frissa å bli brunhårig istället då? ååååhhh

arg

hej
jag e så fruktansvärt förbannad!
min tavla finns inte, ingen verkar veta vart den är , kärringen på företaget bryr sig inte. det är synd om dom på posten å jag har gult hår!!!!!
gick till frissan , men fan, dehär hade jag kunna ställa till helt själv.aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaahhhhh

i form?

helloo!

jag är så trött att jag inte fattar att jag ens e vaken...
detta är inte okkej.. önskar att jag hade kunnat slappna av å sova lite middag, för att ev bli piggare, men är som stressad så det funkade inte. typiskt.

koncentrationen är nere på noll, trots ett matintag, promenad å diverse andra knep.
håller på få damp av att vara hemma... så ringde å beställde käk som jag skulle ta me hem till syrran å käka hos henne, för att få ett litet miljöombyte. sagt å gjort. å jag ringde som sagt å beställde...  20 minuter skulle de ta.. så jag segade på här hemma innan jag gick dit. fastnade i nå papper så de tog då en halvtimme innan jag var där. kommer dit, å d visar sig att dom inte ens har börjat!!! me våran mat. jag vart skitlack .. å satt mig i en soffa å vänta. va nåt fel där å alla andra kunder va också skitförbannade.. ingen verkade få nå käk. 1 timme! tog det från att jag ringde tills jag fick maten... de e f*n inte okkej! tappade som meningem med att köpa färdigmat... på 1 timme hinner man ju sno ihop värsta egna gourmetmaten ju!

jaja. sen börja ja fundera hur man nu ska hinna komma i form tills sommaren. det faktum att sommaren redan e här slog mej yp nu! så tiden är knapp. men, om jag köper sånadär cellulittajts, rump-skor, en abtronic magtränare så borde det hela vara fixat ungefär samtidigt som vi har avresdatum!!?? =) eller?

men förmodligen får jag stå i vassen i år igen! 8)

gör ett nytt försök me siesta, adios!

slutspurten

tjabba!

sakna-listan blir bara längre å längre! kan det tillome vara så att jag fått kalla fötter?
jamenar, här sitter man, det är grönt å fint, jag har ett bra boende ¨å hela mitt liv finns ju här. tammefan, jag tror jag har ångrat mig!!???
ojojoj....

förutom alla viktiga saker j(familjen, kompisar) kommer jag sakna en massa strunt, men jag kommer ju sakna de ändå...

1 på struntlistan:
Annonsbladet
Sen AB! hur ska jag klara mig utan min vanliga morgontidning... vem f*n vil lära kuriren lixom =)
Bam-bam. står igentligen mycket högre! måste frysa in ett par kilo å ta me!
onsdags-kvälls-åk i kungsberget
högbo
bad å sol i medskogssjön
strandbaden i årsunda
längdskidor i stensätra
gefleortens blåbärsfil
som sagt... ojojoj
parkrockens återtåg
getaway !!

listan bara växer... återkommer om detta senare.

nu på slutspurten e d bara plugg som gäller. jag längar tills på tisdag när jag får mitt liv tillbaka!
de ska bli gryyyyymt!

det jag lärt mig i dag.. är att alkohol minskar frisättningen av ADH (hormon) vilket bidrar till de långa toalettköerna på krogen, hahah. känns som att jag är rätt körd på tisda !=) men ändå najs å veta varför alla blir pissnödi på exakt samma gång!

ha d! tjo

men de finns ju inge hejd på eländet

hej hopp!

jag ser ut som anna anka idag... dock ej på kroppen, men läpparna!
vaknade i morse å kännde att det var nåt som va konstigt... jag var som stel... kliver upp å ser mig i spegeln. har typ världens ankläppar! torr å stel å svullen!!!?? nu ser jag mer ut som jag tror att jag är i fjällen, idomin och nivea i halva ansiket.... tur att man slapp visa sej ute idag iallafall. det är ingen vacker syn iaf!

känner att jag e lite less på alla träningsfreaks just nu, särskilt dom på doktorandnivå.
efter den här dan e jag helt slutkörd bara efter att suttit upp å ner på stolen här...

jag har nån egen filosofi när de gäller mat å sport å sånt.. ät allt men inte alltid! lördasgodis är tex en bra gej! å huvudsaken man rör sig mer än va man proppar i sej. =)
men nu i ren protest mot alla rön å sånt är jag bra sugen på supa, röka å proppa i mej transfetter i stora mängder! sen ska jag ligga på soffan å jäsa! nu har jag tyvärr inte tid,så de får nog bli nån gång i augusti kanske...

en dag närmare domedagen ...som infaller för min del nästa tisdag.. då detär dax för 6 härliga tenrot med diverse fysiologiska inriktningar. om jag på något sätt lyckas hålla mig någorlunda intakt fram till dess ... ja då ska jag njuta av sommarlov!!!!!!!

men hej söndag

hej söndag!

här sitter jag å gråter...närå, men nästan. har sån fruktansvärd pluggpanik att jag är nräa att kasta in den så kallade handduken... ska jag helt enkelt skita i dehär? men jag e inte sån.. (nåmer) så jag måste ju åtminstonne försöka....

sen kom det över mig också, att vi ska ju faktiskt dra härifrån! har som inte riktti fattat vad man dragit i gång... e väl inte själva flyttandet som oroar mig (tänker ligga på playan när det sker) men det är allting annat..jag kommer ju sakna en massa saker, å folk!

först familjen såklart!
å sen kompisarna!

å sen en massa andra saker såklart.. kanske lägenheten lite... kommer deffenitivt sakna vikings kebab-pizza, aga kioskens burgare, veronas pizza, american take away-pizza, jensas kebabrulle, fetaostmacka på hansens, foccacia på aldos.... haha!

kommer däremot inte sakna själva stan, vi skull eut å ta en fika idag (söndag) men inget va öppet. bara pizzerior...å tro de eller ej, men va inge sugen alls på de idag =)

igår smet jag från plugg å vi drog till dalarna å åkte runt. supermysigt. sen på kvällen var vi på 30årskalas, jag blev störtförälskad i en boxer och i mormorns tårta! hade en trevligkväll . vi for tidigt hem å somnade i soffan. nästa helg är sista helgen i viken på ett tag, då blir d rajtan tajtan med ännu en 30årsfest. belägen i gävle, men ändå =) så till veckan gäller det att  börja röjja också. de drar helt klart ihops sig. hej så länge

bortgjord...igen

hellooo!

fredag idag, igen, tiden går ju såå ruskigt fort å jag hinner intemed ett dugg.
försöker plugga men tycker inte att jag lär mig ett skit, vill bara att domhär j***la tentorna ska vara bortgjora så jag får sommarlov!
nu är dte nära till jag drar utomlands iaf. =) men de har jag typ inte hunnit tänka på... men ändå =)
har en 50 lapp på kontot så denhär helgen lär ju suga..

kanske ska ta å berätta om igår... såhär va de.. jag skämmdes som fan igår men idag tycker jag nog att de e ganska kul!

jag å mamma for till valbo. hon hade lite ärenden...typ. å jag följde me mest för den sociala biten, behövde komma ut lite. vi va hur som hellst på jakt efter en bärbar cd-spelare... så vi va på elgiganden, de e ju megastort nu förtin så vi yrade runt typ en kvart. mamma lessna ur på vimsa så hon spårade upp nån försäljare. förmodligen sommarvikarie också, han verkade inte riktigt me i matchen ..

mamma frågade snällt om en bärbar cd-spelare.. å, ja han visade en sån, dock av bärgsprängarmodell, var ju inte en sån bärbar vi sklle ha, en mindre..som man kan ta me sig! han tyckte dock att det gick jättebra att ta me sig en "bärgsprängare" å ja, jo, de hade han ju rätt i, men kanske inte nån hit när man åker buss å så.
vi förklarade att de skulle va en mer freestyleaktig.. han kolla på oss å garva å visa ipodavdelningen!
nä men de går inte utbrister mamma! de e alldeles för svårt! killen börjar typ garva.. å sa att då har jag ingen.
jaja...vart väl våran reaktion. Mamma var även på jakt efter en skiva..som hon då hade tänkt spela i den nya spelaren... så hon passade på att fråga när vi ändå hade honom där!
-Vadå, skiva, brännskivor?
-nä men musikunderhållning...
-jaha, men det har ni längst borta i hörnet...
vi knatar dit, jag skämms å mamma fnissar, nu har vi varit å gjor bort oss igen... kommer fram till dit han peka ... nå cdskivor finns d ju iaf inte. mara massa musikdvds från 80talskonserter åch en avdelning med DVD-filmer å sånt. jag bröt ihop att skratt! fan va gammelmodig man e när man ska köpa cd-skivor 2011! inte med i matchen ...så att säga =)

jag tyckete mamma skulle skaffa spotify i mobilen , men hon nappade inte på mitt förslag. mobilen är inte heller av senaste modell så d skulle ändå inte funka kom vi fram till.

kunde inte hålla mig för skratt så på utvägen (elgiganten killen stog fortfarande å garva åt oss bakom en hylla) lyckades jag riva ner 2 klotgrillar som stog uppställda bakom en hylla. rasslade till som f*n nr jag svängde runt hörnet. försökte pussla ihop dom lite diskret innan vi fort som fan for därifrån! elgiganten killen höll på garva läppen av sig, så även jag å mamma =)
där kommer jag ju alldrig kunna visa mig igen iaf!

hej så länge!

vilken cirkus

hoj!

vaknade i morse å de va ett himla liv utanför... kollade ut å få se en häst genom träden ner mot kanalen. även ett stort cirkustält stack upp!
man blir ju som nyfiken så vi gick dit å kika på djuren, man skulle ju nästan lånat en unge så hade man kunnat va där längre. eller kanske tillome gått in. =)

sen for vi till högbo å skulle mata änder. hade me mackor å allt, men de va typ helt dött där. vet inte vart dom va.. gled runt där nån timme å köpte en glass i solen istället . sen när vi gick mot bilen igen träffa vi på en endaste and.. han fick typ all macka... stackarn

kom hem för nå tag sen å nu e hästen å cirkusen borta! dom e ju grymt snabb å röjja undan iaf! coolt!

tjo

80

hej !

har svurit å förbannat telefonen idag. har fixat nåt nytt som jag tydligen tackat ja till av nåt telefondrygo..här sitter jag med sladdar å dosor typ överallt. instruktionsboken e i en klass helt för sig... så e detta kaos av kablar drabbades jag helt plötsligt av enorm åldersnojja. kom å tänka på när man va liten åsådär... åsså hittade jag nog gamal lista jag hade på datorn (stulen förståss) men jag fan den grymt underhållande.

de handlar helt enkelt om oss 80talister! håll till godå! =)

-Vi som 'knackade på' hos våra kompisar utan förvarning när vi ville träffa dem

- Vi som slog in skolböckerna i diverse fina skydd för att vi behandlade dem med respekt


- Vi som kan skillnaden mellan discodans och tryckare


- Vi som på egen hand klippte i våra jeans innan de började säljas söndertrasade


- Vi som någon gång har haft en OKEJ-poster upphängd på väggen


- Vi som samlade på allt - främst kapsyler


- Vi som försökte allt vad vi kunde att bygga lika fina trädkojor och hitta lika coola 'gömställen' som det fanns på TV


- Vi som förmodligen var den sista generationen att motta hemstickade tröjor och sockar från våra far- och mormödrar


- Vi som på egen hand lärdes oss datorer/internet/fildelning och dessutom fick lära våra föräldrar hur de kollar sin mail


- Vi som trodde att pins i stil med 'Rör inte min kompis' skulle förändra världen


- Vi som förtjusades av att leka med slime ifrån Buttericks


- Vi som jublade när gröna/svarta tavlan bytades ut till whiteboards i skolan


- Vi som fick hjälpa läraren att trycka på play på videoapparaten


- Vi som fyllde våra cykelhjul med kulor eller spelkort för att det skulle låta så mycket som möjligt när vi flög fram


- Vi som trodde att vi skulle bli rika när vi efter många år skulle sälja våra kulor, ishockeykort och pogs


- Vi som spelade in musik på kasettband genom radion


- Vi som frågade chans på någon ny varje vecka


- Vi som hittade på ett eget språk för att kunna sjunga med i engelska texter


- Vi som drack Cuba Cola och Jaffa


- Vi som läste OÄ i skolan


- Vi som var närvarande medan Myrornas Krig fortfarande gick på TV


- Vi som var för coola för vanliga sällskapsdjur och skaffade vandrande pinnar och tesvamp


- Vi som har gjort massvis med busringningar innan 'Anitan' dök upp


- Vi som smaskade omkring med Jenka, Shake eller Hubba Bubba i munnen


- Vi som läste Lyckoslanten


- Vi som inte fick slänga maten eftersom det fanns barn i Afrika som uppenbarligen var hungriga


- Vi som var med på rökrutornas tid


- Vi som tyckte det var värt tiden det tog att surfa med 56k-modem


- Vi som lämnade Bingolotto samtidigt som Leif Loket Olsson


- Vi som använde duschmössor/kåpor stora o kraftiga nog att skydda oss mot radioaktivt avfall efter gympan på lågstadiet


- Vi som hade en väldigt härdad men ändå öm Nintendo-tumme


- Vi som införde pizza, kebab och tacos i svensk husmanskost


- Vi som fortfarande kan dansa Macarena till punkt och pricka


- Vi som var de första i backen med snowboard


- Vi som fick förbud att använda Tamagotchi på lektionerna


- Vi som älskade bockastyren och max antal växlar på cyklar


- Vi som var de som började med Lunarstorm och vi som tog jävligt lång tid på oss innan vi hade
hjärtat att sluta med det


- Vi som har försökt att säga krankelibrankelfnatt eller killevippen för att se om det gav någon effekt


- Vi som lärde känna Robert Gustavsson genom Björnes Magasin och inte Parlamentet


- Vi som går igång på 'När du hör den här signalen... *pling* ... då vet du att det är dags att vända blad. Då börjar vi...'

=)

efter regn kommer solsken

hejj hejj

ännu en skitdag börjar närma sig sitt slut.. närå, men den har inte vart spec bra heller.
vaknade, höll på försåva mig till föreläsningen, regnet vräkte ner... tittade upp å fast jag har dubbla rullgardiner kännde jag som på mig att de regna.

sen rassla allt me datorn å man bara sucka.
regnet fortsatte.
senare under eftermiddan plinga de på dörren å jag gjorde bort mig totalt.
öppnade utan att tänka...satt ju hemma i mårronfrilla, pyjamas, de mjukaste mjukisbrallerna världen skådat, ingen bh.. ja , osv... gjorde typ en snabb överläggning i huvet innan ja öppna.. kan bara va mamma, syrran, eller kanske ev danne... jag öppnar å där står en helt främmande karl! shit, va jag skämmdes!
han surra nåt om elen, jag fick sån panik så jag minns inte riktit vad... men .. han skulle stänga av strömmen iaf. å de jag lyckas få ur mej e typ... Nej men de går inte . sen fatta jag att han sket fulständigt i va jag tyckte.. så jag hasplade u mej nåt om... kan du vänta 5 min så jag iaf får spara de jag har på datorn? ganska kaxi för att vara klädd i pyjamas... sen var jag strömlös ett bra tag på eftermiddan.. regnet öste fortfarande ner.

sen kom strömmen tillbaka å så även solen.
det hela ljusnade framot kvällen.. även humöret.  hej hopp

helgen

hej!

ltus hemsidor har visst rasat ihop så jag kan ju passa på att blogga lite medans man väntar.
kan ju berätta om helgen, som var helt kanon!

grillade med vänner i fredas, mycket skratt å jag inser ju att det kommer bli konstigt att flytta. har inte fattat att vi faktsikt ska dra än... men de börjar kännas nu när man planerar in saker som ska göras, för att de komer bli sjukt länge till nästa gång.

lördagen bjöd också på grillning med vänner. fan jag kommer sakna "mina brorsor". grillade me grabbarna i lördas, va även å spana i eriks nya boende. hru mysigt som hellst, fan va avundsjuk jag blev.. kanske också vill ha ett litet hus där man kan dona å ha sig. vi grilla å drack nå pilsner sen tog vi en taxi in till hartan! grymt längesen jag va på lokal, haha. allting va skitnajs tills jag blev kallad 40-taggare! haha =)
tog fyllebussen hem till sandviken på natten med en påse cheesburgare i knät. som på den gamla goda tiden!

kan inte nog pientera hur mycket jag hatar att vänta! har verkligen inte tid å sitta här.... lär kila nu . de kommer rymdljud från föreläsningsrummet som faktist verkar funka nu. =) tjo

ungkarl

hoj!

kolla in ungkarlskylen...

kanske är dax att fara på affärn... !!?? =)



sommarplåga



årets sommarplåga 2011!!??
okkej vin i plastflaska. klockrent!

ida äre freda, na na an an ana ann ana

tjooho!

idag är dte fredag, den 13 tillome, om nu de har nån betydelse.
hrusom hellst så e d städdag. eller iaf röjja-bort-alla j*la-papper- som -e- överallt -dag -så -att man- kan -va- hemma- å -slippa -se dom- -i -helgen-dag.

fösrta å enda gången jag har handlat på internet var hörom veckan. beställde en tavla... tyckte d börja ta oroväckande lång tid... betalat hade jag också gjort... så jag började ju känna mig blåst..
får hur som hellst ett mail från företaget som då säger att tavlan varit på posen men åkt tillbaka till england. !!!!??? jag fattade ingenting... snörde iväg ett mail men inte fått nå svar... ringde å de sa att växeln var nedstängd... började få smått panik å inte att ja, jag e nog blåst på riktigt. kom genst att tänka på Sverker Olovsson! vart atg å ringde vidare, tillslut fick jag tag på nån kvinna... min fråga va då, hru f*n ska jag kunna veta att det finns ett paket på posten om jag inte får en avi? men det var enligt henne (företaget) inte hennes ansvar... nähä. till saken hör att jag varit på posten å hämtat ut andra grejjer den senatse veckan... jamenar, man isar ju legg å så, då borde ju dom ha sett att de fanns felr paket till mej? eller? så nu for tavlan tillbaka till england, sen kommer den visst hit igen. men då måste jag typ hänga på posten varenda dag så att jag inte missar den igen. antar att den e knölig å ful efter alla dessa resor ändå. å detta är inget som jag känner att jag har tid med just nu iallafall... det kunde ta 3 dar till 2 veckor. antar att tanterna på postutlämningen kommer va ganska less på mej iaf =)
tjo

småbarnsmorsa

tjena!

idag har dte för min del vart en riktig skitdag, jag har ont, är trött, gnällig, vill ha sommarlov, allergisk... osv osv. sen har jag inte käkat vanlig mat sen jag slet ut tanden... vilket också gör mig till ett monster!! av mistag tog jag dock ett tuggummi... men jag kom på mig själv innan jas traslat in de i stygnen, haha.
så jag har alltså ätit flytkost sen i måndas. har alldrig haft så mycke smutstvätt på så kort tid heller. de e ju som att jag e småbarnsmorsa... åt mej själv. på dom vita brallerna kom de gulaschsoppa!!?? fattar lixom inte hur de går till...

de vore ju guld om jag kunde lämna bort "mej själv" en stund så man kunde få lite lugn å ro ett tag. =)

no pics

yo!

de blir inga bilde från min tantpromenad. sladden är borta till telefonen.
mjuffs!

tant

hej!

ja, jag är en riktig tant!
idag har jag vart uppe jättetidigt och även  hunnit me att matat änder. en middagslur har det också blivit av. vaknade nyss av att det skränade på tvn, nån snabbrepris från eurovision... å fyy! jag e inte mycke för schlager men dedär va ju såååå gräsligt kasst! stackars europa i sommar om vi ska behöva höra denna skit!

nu föreläsning, hej på en stund

jag gillar inte att vänta!

hepp!

jag gillar inte att vänta, å inte att stå i kö.. å såndär trams. och om man säger en sak, då ska de tammef*n vara så också. om man säger snart... ja då e d snart. snarast e ännu fortare. och om man säger att man ska  göra en sak på tisdan, ja, då ska man göra det på tisdan också. ifs är dan inte över, men jag har en känsla på att ett mail som jag e väldigt nyfiken på inte kommer komma förens om ett par dar. varför? jo, för att de e en norrbottning som förväntas skicka de!
dte finns visst vissa språkliga skillnader i detta landet. då är det inte ordet i fråga som är olika utan innebörden. för mej e snart snart, men uppe där kan snart vara hur länge som hellst.
jamenar, jag bor ju ihop me P, vars innebörd av snart kan variera från 3 timmar till 2 veckor. ja men snart för min del i dehär fallet e slut, för jag ska sova .. snart. dvs inom ca 20 minuter.


nu har jag suttit å stirrat på skärmen till å från hela dan å ger helt enkelt upp. snart i detta fallet är nog i morgon. eller på fregad kanske!!??

nattinatti

o lal la

hello!

så har det vart sommar idag med. helt super!
har även upptäckt den riktiga fördelen med distansstudier, man kan sola och plugga samtidigt. behövde miljöombyte så tilbringade dagen i en solstol i vallhov, med boken å datorn å special byggt solskydd till skärmen för att kunna se va de va jag skrev på datorn. jag ogillar skart gogel.translates dåliga ordföråd men har däremot börjat älska wikipedia. googel hittar ju på egna ord.. haha. kan bli typ hur kul som hellst ibland.

trodde allergitiden va förbi men dagens pollendos är inte att leka med. nu är jag röd gråten i ögonen, snoret forsar å d kliar nå grymt i halsen. kinden ser fortfarande kul ut å kan  säga att det inte är nå vidare skönt. de blir 2 ipren och ett allergipiller till middag idag!

jag har börjat älska våran balkong också. lagom till de e dax att flytta! har inga ordentliga solstolar, så hur man än sitter får man fet-veck på magen. brassestol e ju ett måste igentligen! så jag vart less å har u kommit på det perfekta sätter att få bra med sol även på baksidan av armarna. man får sitta på en pall! då blir d fint på både ryggen å baksidan av armarna, suveränt ;P
men de känns ju lite lustigt å bara sitta så...men de får man bjuda på.

tack å hej!

sommar

hoj!

men vilken sommardag det blev idag, helt underbart. jag har inte hunnit va ute så mycke som jag skulle velat, men de e bra iallafall. de har klippt gräsmattorna härutanför idag så de va ju helt underbart, det luktar sommar nu också! + 24. å här sitter jag inne liksom...

idag har jag läst om slem och vart till tandläkarn och opererat bort en visdomstand bland annat. känns som att min visdom försviner i takt med tänderna också... typiskt

låg å svettades under en grön duk..
brukar gilla å gå till tandläkarn men idag vart jag lite nervös ändå. antar syntes mina hjärtslag genom den gröna duken.... typ att d hoppade i duken... vet inte va de va =) 

så nu ser jag ut som en hamster, bedövad upp till ögat å ruinerad. blev sjukt sugen på hamburgare också.  också typiskt...

hej!

göra inget

tjooo!

jag har en radio. får bara in en kanal som inte brusar. just nu är det gudstjänst. hm... man blir inte så tagad att ha de som bakgrundsmusik när man diskar och städar. spotify har stått igång sen i fredas så nu e d slut på gratismusik för denhär gången. ganska klumpigt.... å blir ganska less... det är inte första gången heller..

var på barndop igår. de var jättefint i kyrkan. lite tårar när maria sjöng å lite skratt när barnet härjade. sen fick vi supergott fika. det var en minnesvärd dag, helt klart.. =)

just nu försöker jag vara hemma å göra ingenting, men det går rätt dåligt. känns som jag har en torktummlare som går inombords, har sjukt mycke saker som jag måste göra, städa, flyttpacka, plugga, fixa papper, dona, promenera, planera, plugga mera, å ännu mera, men jag ska göra inget idag. men de e skitsvårt.

nej jag ska nog flytta ut på balkongen å göra inget.... annat än att försöka få lite färg. hej så länge då.



uppmaning till er som ska ut i svängen!




hahah !

men förlåt

hej hallåj!

ber om ursäkt, for i från datorn nu i veckan. så har vart tyst här från min sida pga av detta.
har vart en sjuk vecka!
så grymt stressad, tenta, å lulevecka, å sälja lägenhet, å en massa annat. full rulle å jag håller på flippa ur. (mer än vanligt) vart erbjuden att gå på avslappning häromdan, men ja sa att jag inte hade tid, haha =) fick en konstig blick av avslappningstanten, hon typ tvinga in mig i ett rum så fick jag ligga där på golvet... avslappnad vart jag inte men de va ju säkert bra att vila lite.

halva frillan har nog ramlat av så man e nog flintis lagom till sommarn om de fortsätter såhär.
skolveckans höjdpunkt var ändå trevliga luncher och dissektion. =)

har även spanat in läget där vi ska bo. besvikelsen var total kan jagsäga. i samma veva insåg jag att man blivit väldigt bortskämd med att bo fint. har inte bott sunkigt sen jag bodde i umeå, å de är ju ändå 5-6 år sen. kanske 7.. fyfan va tiden går fort...hujja.

tapeterna var gräsliga å hade typ lossnat från väggen. golvet var skitfult å köket var äckligt. aja, de går nog att fixa till. lite fint ikring sig måste man ju få ha. sen har vi nog för mycket möbler också.... alldrig att 3 soffor frå plats ... jaja... ja ska se va man kan göra för att göra stengatan 19 beboligt. =)

idag är det barndop som står högst på agendan. klockan 1, å jag har fortfarande ingen bra klänning att ha på mej. klart att man har kläder men alla mina klänningar e typ svarta... inte så fantasifullt. raffsade igenom luleås butiker igår innan jag for hem men de verkar ju vara nåt hippie-mode nu så jag hittade inget bra =/ får se hur jag nu löser detta.

skittentan, som de e så grymt skönt att iallafall har skrivit, sånhär inte ro har jag ändåinte haft på länge. nu e d gjort å kan inte göra mer föräns i augusti, när man får återse den .... men ändå. skitj*la tenta!!!
nu e d bara 6 tentor kvar till "sommarlovet". känns omöjligt nu men ska göra mitt bästa, men inte föräns på månda! för nu e d helg! å jag SKA vara ledig!!!!

ha d fint! hej hoj

RSS 2.0