bortgjord...igen

Skrivet 2011-05-20 Klockan 12:46:32

hellooo!

fredag idag, igen, tiden går ju såå ruskigt fort å jag hinner intemed ett dugg.
försöker plugga men tycker inte att jag lär mig ett skit, vill bara att domhär j***la tentorna ska vara bortgjora så jag får sommarlov!
nu är dte nära till jag drar utomlands iaf. =) men de har jag typ inte hunnit tänka på... men ändå =)
har en 50 lapp på kontot så denhär helgen lär ju suga..

kanske ska ta å berätta om igår... såhär va de.. jag skämmdes som fan igår men idag tycker jag nog att de e ganska kul!

jag å mamma for till valbo. hon hade lite ärenden...typ. å jag följde me mest för den sociala biten, behövde komma ut lite. vi va hur som hellst på jakt efter en bärbar cd-spelare... så vi va på elgiganden, de e ju megastort nu förtin så vi yrade runt typ en kvart. mamma lessna ur på vimsa så hon spårade upp nån försäljare. förmodligen sommarvikarie också, han verkade inte riktigt me i matchen ..

mamma frågade snällt om en bärbar cd-spelare.. å, ja han visade en sån, dock av bärgsprängarmodell, var ju inte en sån bärbar vi sklle ha, en mindre..som man kan ta me sig! han tyckte dock att det gick jättebra att ta me sig en "bärgsprängare" å ja, jo, de hade han ju rätt i, men kanske inte nån hit när man åker buss å så.
vi förklarade att de skulle va en mer freestyleaktig.. han kolla på oss å garva å visa ipodavdelningen!
nä men de går inte utbrister mamma! de e alldeles för svårt! killen börjar typ garva.. å sa att då har jag ingen.
jaja...vart väl våran reaktion. Mamma var även på jakt efter en skiva..som hon då hade tänkt spela i den nya spelaren... så hon passade på att fråga när vi ändå hade honom där!
-Vadå, skiva, brännskivor?
-nä men musikunderhållning...
-jaha, men det har ni längst borta i hörnet...
vi knatar dit, jag skämms å mamma fnissar, nu har vi varit å gjor bort oss igen... kommer fram till dit han peka ... nå cdskivor finns d ju iaf inte. mara massa musikdvds från 80talskonserter åch en avdelning med DVD-filmer å sånt. jag bröt ihop att skratt! fan va gammelmodig man e när man ska köpa cd-skivor 2011! inte med i matchen ...så att säga =)

jag tyckete mamma skulle skaffa spotify i mobilen , men hon nappade inte på mitt förslag. mobilen är inte heller av senaste modell så d skulle ändå inte funka kom vi fram till.

kunde inte hålla mig för skratt så på utvägen (elgiganten killen stog fortfarande å garva åt oss bakom en hylla) lyckades jag riva ner 2 klotgrillar som stog uppställda bakom en hylla. rasslade till som f*n nr jag svängde runt hörnet. försökte pussla ihop dom lite diskret innan vi fort som fan for därifrån! elgiganten killen höll på garva läppen av sig, så även jag å mamma =)
där kommer jag ju alldrig kunna visa mig igen iaf!

hej så länge!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Ditt Namn:
Kom ihåg mig?

Din M@il: (visas ej)

Blogg eller Hemsida:

Din Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se