i form?

Skrivet 2011-05-25 Klockan 13:56:38

helloo!

jag är så trött att jag inte fattar att jag ens e vaken...
detta är inte okkej.. önskar att jag hade kunnat slappna av å sova lite middag, för att ev bli piggare, men är som stressad så det funkade inte. typiskt.

koncentrationen är nere på noll, trots ett matintag, promenad å diverse andra knep.
håller på få damp av att vara hemma... så ringde å beställde käk som jag skulle ta me hem till syrran å käka hos henne, för att få ett litet miljöombyte. sagt å gjort. å jag ringde som sagt å beställde...  20 minuter skulle de ta.. så jag segade på här hemma innan jag gick dit. fastnade i nå papper så de tog då en halvtimme innan jag var där. kommer dit, å d visar sig att dom inte ens har börjat!!! me våran mat. jag vart skitlack .. å satt mig i en soffa å vänta. va nåt fel där å alla andra kunder va också skitförbannade.. ingen verkade få nå käk. 1 timme! tog det från att jag ringde tills jag fick maten... de e f*n inte okkej! tappade som meningem med att köpa färdigmat... på 1 timme hinner man ju sno ihop värsta egna gourmetmaten ju!

jaja. sen börja ja fundera hur man nu ska hinna komma i form tills sommaren. det faktum att sommaren redan e här slog mej yp nu! så tiden är knapp. men, om jag köper sånadär cellulittajts, rump-skor, en abtronic magtränare så borde det hela vara fixat ungefär samtidigt som vi har avresdatum!!?? =) eller?

men förmodligen får jag stå i vassen i år igen! 8)

gör ett nytt försök me siesta, adios!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Ditt Namn:
Kom ihåg mig?

Din M@il: (visas ej)

Blogg eller Hemsida:

Din Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se