jag gillar inte att vänta!

Skrivet 2011-05-10 Klockan 21:22:31

hepp!

jag gillar inte att vänta, å inte att stå i kö.. å såndär trams. och om man säger en sak, då ska de tammef*n vara så också. om man säger snart... ja då e d snart. snarast e ännu fortare. och om man säger att man ska  göra en sak på tisdan, ja, då ska man göra det på tisdan också. ifs är dan inte över, men jag har en känsla på att ett mail som jag e väldigt nyfiken på inte kommer komma förens om ett par dar. varför? jo, för att de e en norrbottning som förväntas skicka de!
dte finns visst vissa språkliga skillnader i detta landet. då är det inte ordet i fråga som är olika utan innebörden. för mej e snart snart, men uppe där kan snart vara hur länge som hellst.
jamenar, jag bor ju ihop me P, vars innebörd av snart kan variera från 3 timmar till 2 veckor. ja men snart för min del i dehär fallet e slut, för jag ska sova .. snart. dvs inom ca 20 minuter.


nu har jag suttit å stirrat på skärmen till å från hela dan å ger helt enkelt upp. snart i detta fallet är nog i morgon. eller på fregad kanske!!??

nattinatti


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Ditt Namn:
Kom ihåg mig?

Din M@il: (visas ej)

Blogg eller Hemsida:

Din Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se