men förlåt

Skrivet 2011-05-07 Klockan 08:13:24

hej hallåj!

ber om ursäkt, for i från datorn nu i veckan. så har vart tyst här från min sida pga av detta.
har vart en sjuk vecka!
så grymt stressad, tenta, å lulevecka, å sälja lägenhet, å en massa annat. full rulle å jag håller på flippa ur. (mer än vanligt) vart erbjuden att gå på avslappning häromdan, men ja sa att jag inte hade tid, haha =) fick en konstig blick av avslappningstanten, hon typ tvinga in mig i ett rum så fick jag ligga där på golvet... avslappnad vart jag inte men de va ju säkert bra att vila lite.

halva frillan har nog ramlat av så man e nog flintis lagom till sommarn om de fortsätter såhär.
skolveckans höjdpunkt var ändå trevliga luncher och dissektion. =)

har även spanat in läget där vi ska bo. besvikelsen var total kan jagsäga. i samma veva insåg jag att man blivit väldigt bortskämd med att bo fint. har inte bott sunkigt sen jag bodde i umeå, å de är ju ändå 5-6 år sen. kanske 7.. fyfan va tiden går fort...hujja.

tapeterna var gräsliga å hade typ lossnat från väggen. golvet var skitfult å köket var äckligt. aja, de går nog att fixa till. lite fint ikring sig måste man ju få ha. sen har vi nog för mycket möbler också.... alldrig att 3 soffor frå plats ... jaja... ja ska se va man kan göra för att göra stengatan 19 beboligt. =)

idag är det barndop som står högst på agendan. klockan 1, å jag har fortfarande ingen bra klänning att ha på mej. klart att man har kläder men alla mina klänningar e typ svarta... inte så fantasifullt. raffsade igenom luleås butiker igår innan jag for hem men de verkar ju vara nåt hippie-mode nu så jag hittade inget bra =/ får se hur jag nu löser detta.

skittentan, som de e så grymt skönt att iallafall har skrivit, sånhär inte ro har jag ändåinte haft på länge. nu e d gjort å kan inte göra mer föräns i augusti, när man får återse den .... men ändå. skitj*la tenta!!!
nu e d bara 6 tentor kvar till "sommarlovet". känns omöjligt nu men ska göra mitt bästa, men inte föräns på månda! för nu e d helg! å jag SKA vara ledig!!!!

ha d fint! hej hoj


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Ditt Namn:
Kom ihåg mig?

Din M@il: (visas ej)

Blogg eller Hemsida:

Din Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se