o lal la

Skrivet 2011-05-10 Klockan 17:26:46

hello!

så har det vart sommar idag med. helt super!
har även upptäckt den riktiga fördelen med distansstudier, man kan sola och plugga samtidigt. behövde miljöombyte så tilbringade dagen i en solstol i vallhov, med boken å datorn å special byggt solskydd till skärmen för att kunna se va de va jag skrev på datorn. jag ogillar skart gogel.translates dåliga ordföråd men har däremot börjat älska wikipedia. googel hittar ju på egna ord.. haha. kan bli typ hur kul som hellst ibland.

trodde allergitiden va förbi men dagens pollendos är inte att leka med. nu är jag röd gråten i ögonen, snoret forsar å d kliar nå grymt i halsen. kinden ser fortfarande kul ut å kan  säga att det inte är nå vidare skönt. de blir 2 ipren och ett allergipiller till middag idag!

jag har börjat älska våran balkong också. lagom till de e dax att flytta! har inga ordentliga solstolar, så hur man än sitter får man fet-veck på magen. brassestol e ju ett måste igentligen! så jag vart less å har u kommit på det perfekta sätter att få bra med sol även på baksidan av armarna. man får sitta på en pall! då blir d fint på både ryggen å baksidan av armarna, suveränt ;P
men de känns ju lite lustigt å bara sitta så...men de får man bjuda på.

tack å hej!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Ditt Namn:
Kom ihåg mig?

Din M@il: (visas ej)

Blogg eller Hemsida:

Din Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se