ragg

Skrivet 2011-05-28 Klockan 14:22:44

tjenamoss!

lördag idag, paniken e total å jag e så sjukt stressad att de blir som ingenting av nånting. håret ser fortarande för taskigt ut, men men. sitter här å bänglar me silverschampo nu igen.... får väl se sen då. ska på fest ikväll, 30+30, så de e 60årskalas i gävle.
sista festen med gänget! på länge iallafall. nästa lörda drar jag från viken, å kommer inte "hem" igen. sen blir hem i luleå. konstigt. kommer även upphöra som ägare till KÖPES-lägenhet. känns som att man tappar typ all form av status om man nån gång haft nån, hahah

försökte plugga lite på fm, men sen smet jag. hade en massa ärenden att fixa. sen va vi även ut på stan en sväng. sandvikendagarna. me crusing å munkar å såntdär. gled runt ett tag å kolla på bilar, tänk vad jag har fått se på bilar de senaste åren! är inte särskilt intresserad, på nåt vis är det roligare att se på folket som har bilarna. =)
jag vart fort less men p vägrade gå hem. jaja. nu är jag äntligen hemma iaf. höll på bli ner-raggad på vägen hem också, haha.

nu måste jag fixa å dona. igentligen skulle jag behövt vart hemma idag å äst lite mer, men what the he**, man lever bara en gång. =) vi hörs då.

ps. glöm inte att köpa morsdaspresenter till imån =)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Ditt Namn:
Kom ihåg mig?

Din M@il: (visas ej)

Blogg eller Hemsida:

Din Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se