åsanisse-mentalitet

Skrivet 2011-09-05 Klockan 21:52:21

hello hello hello!

hello!

igentligen har jag inget att säga. eller jo, handen e bättre! iaf lite, eller så har jag vant mig!!?? schit the same, på det stora hela e d jävulst mycke bättre änva d va innan. om jag skulle göra en arbesterapeutsik bedömning.. så e de motoriska färdigheterna sådär.... men ...trots allt... de går frammåt. en upptäckt som jag gjort på de senaste...är att typ "ALLA handens muskler" (vänsterns) har mer ellermindre förtvinat. typiskt. de syn säven på biceps brachi...eller som tidigare till synes vara denna muskel...den har också blivit förslappad... ja inte fan vet ja med e e dax att börja träna. även om jag inte kan ta ett fullt grepp me handen kan jag väl ändå silver-tejpa fast en hantel i handen å köra på lite!!?? =)
kan helt klart vara värt ett försök!!

tror att jag glömde berätta om helgen!
hade nån tanke om att kanske gå på olivers /leoparddisco i lule) men de hela slutade på stuk. med andra ord...för dom som e inbiten...kåren! å jag som har fördommar fick dom besannade.... mycke nördar å en å annan moppemuch... me efter ett tag sket jag i fördommarna å hade helt enkelt skitskojj!  mina skånsdka polare e hur kul som helst, även om jag inte alltid förstår va dom säger. =)

idag har jag pluggat...typ jättelänge. efter föreläsningar 10-16.15 fick jag damp å gick ut. gick skogs-vägen till konsum å halkade i en svamp. urk! fick svamp-slemm på brallerna , även svamplukt. urk urk urk. fungus...i dont like it!
googel translate är för övrigt ganska skojj ;P hursomhellst, gick hem, tvättade lite, tvättmaskinen speöade en liten trudilutt, å så klart  man blir glad när han/hon/den/det spelar låtrar =)

annars då? älgjaltens första dag... boysen va me...men mina boys fick inte skjuta ida... håller tummarna för bättre jaktlycka imån ;P

http://www.youtube.com/watch?v=8Zc0KUuu7Lw


see you on friday! puss hej


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Ditt Namn:
Kom ihåg mig?

Din M@il: (visas ej)

Blogg eller Hemsida:

Din Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se