förvirrad

Skrivet 2011-09-30 Klockan 19:01:11

Nihao!

fredag efter en helgalen vecka. å jag menar helgalen, har inte haft en sekund ledigt. föreläsningar hela tiden, sen nnu mera föreläsningar på kvällstid. helt sjukt. faktiskt. åsså hinner "man" ändå inte med ett dugg. ligger efter nå fruktansvärt, känns de som.

hursomhellst. jag är frisk! har intakta leder och inga andra problem värda att nämna för tillfället. senaste veckan har de vart mycket tankar, å känslor. man påminns om vilken jävla tur man igentligen har!
intebara medecinen som sätter griller i huvet på en, andra grejjer runt ikring också...man ska fan vara tacksam.

for till föreläsningen, som  jag för övrigt trodde skulle sluta vid 12 idag, men me den förvirrade hjärnan misstog jag mig. sov aningen för länge, vilket spräckte hela tidsplanen. han till bussen iaf. anländer med helt fel grejjer, skrivit ut papper å allt, dock till en annan föreläsning. aja, tur man har schyssta klasskompisar som tar han om en =)




vart en trevlig lunch på tekniken s hus. sen fortsatte de. intressant nå jävulst så de gjorde ju inget . luleå har visat sig från sin bästa sida när de gäller väder så äntligen har jag donat på balkongen å sådär. skulle hänga upp en ljuslykta men va en halvmeter förkort trots stol så får lösa de på nå annat sätt.

sen har de ju blivit rätt trist i stan nu medans roasers e stängt. vart ska man hänga nu lixom? =P

jag ångrar att jag inte höll mig till min plan att åka till umeå denhrä helgen. jag skulle ha gjort de. för här sitter man å häckar en fredakväll. känns sådär lär jag säga. skönt visserligen, men lite rastlös är ja nog ändå. tja rå


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Ditt Namn:
Kom ihåg mig?

Din M@il: (visas ej)

Blogg eller Hemsida:

Din Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se