va fint!

Skrivet 2011-09-14 Klockan 18:10:34

Hej hallåj!

Kolla va fint maria har gjort till mig! färgglatt å fint! Tack så mycke!
själv har man ju tummen mitt i handen så att säga och är även drabbad av en data-förbannelse så jag är oerhört glad å tacksam för hjälpen =)

dra ballen i gruset... jag är nog mest förkyld i hela norrbotten just nu. har vart lite småsliten i 2 dar men nu har det brutit ut på riktigt. jag mår inte bra, det är synd om mig. feber å grejjer, huvva. detta innebär att morgondagens boden-tripp är inställd. jag var skitladdad att åka dit men nu blir de till att vara hemma å vila istället. urk. men ändå.

dagen började med regn och inte helt ovanligt har det hållit i sig.

besökte sunderby sjukhus i morse, gick bra  fått lite tips å tricks till handen, känns bra att det inte blir op iaf. de har jag inte dit me för den delen heller. men läkarn tyckte d va lite onödigt att karva när de ändå hade blivit bättre. å jag kunnde inte annat än att hålla me.
kom senare fam till skolan å va blöt som en dränkt katt, att det ska vara så svårt att hålla reda på paraplyn fattar jag inte... sen började det klia i halsen å snora sig. höll ut ett bra tag iaf. skulle p ett snabbesök på banken å fixa så kallade "ärenden" men när jag väl va där hade de stängt!! klcokan 4, så typiskt.. stog där i renet å kännde mig allmänt hopplös, kallt å blåsigt, var blöt helt igenom. då blev förkylningen glad.

nu är man iaf hemma å tror att jag ska slå igen datorn å bara ta de lungt en stund. eventuelt klia mig i halsen med en gaffel. hej så länge!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Ditt Namn:
Kom ihåg mig?

Din M@il: (visas ej)

Blogg eller Hemsida:

Din Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se