yo yo yo

Skrivet 2011-09-16 Klockan 16:15:27

tjoho!

det har ju kommit "endel nederbörd" här på senaste. gissa om man blev förvånad när man vippa på persiennen i morse å de inte regnade!!?? de va ju bara för bra för att vara sant.
efter en vecka med tokförkylning är jag nu, nästan frisk! låter väl lite täppt, ungefär som man hade kört upp en tampong i varje borre, men annars e jag så gott som återställd. suveränt!
dagen började med en roadtrip till boden. inte varje dag men e i boden precis.

fick ärendet uträttat och nu är det välförtjänt helg. Idag får luleå en ny krog, harrys, ett välkänt insag i gävles uteliv, men förnorrbottningarna är detta en nyhet och en välbehövlig sådan. alltid bra med lite variation i tillvaron. så imån blri det att fara dit å käka. trevlans.

sjukast av allt är ju att 50cent ska spela i sandviken. va ska han dit å gö...? helt sjukt men kul fär viken att de händer nåt. där kan man ju snacka happenings ändå.
men karln lär ju bli djupt chockad, antar att han e van me lyx å glitter å glam, åsså får han komma till göranson arena, antar att han har eget hotell me sig eller nåt. förmodligen duger inte högbo brukshotell eller prinsan åt en stjärna :P tycker däremot att han borde prova vikings kebabpizza när han ändå e i krokarna. nästan så man borde pallra sig hem den helgen. inte för att jag e nåt fan av han... men mest för happeningens skull =)

hörs då. !


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Ditt Namn:
Kom ihåg mig?

Din M@il: (visas ej)

Blogg eller Hemsida:

Din Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se