copy cat

Skrivet 2012-04-13 Klockan 12:49:14

hello freeeeedag! tror jag iaf! haha
första riktiga vårdagen här i luleå. solen skiner och vattnet ha börjat rinna efter gatorna. underbart! vet inte men lite sugen på mjukglass blev jag nog. man kanske skule gett sig ut på isen å "glassat" så att säga =)
dagen har ägnats åt läsning av vetenskapliga artiklar, inte så kul! är nog inne på den 8 nu å ögonen har sagt upp sig. roligare var däremot när det plinga på dörren å jag fick paket från hm. nrä ja va hemma så hatte C så sjukt häftigt linne, jag blev avis å eftersom vi inte bor i samma stan kan jag ju helt sonika va så fräck att jag rakt av snor hennes outfit! ;P klickade hem på hm, plus lite annat, jag har "unnat mig" haha! å så fick ja grejjerna nu! Oranget, kul! =) har även införskaffat en grön kavaj, är på jakt efter en blå som jag sett på nån sida på internet men kan inte minnas vilken. letat å letat men den finns visst inte. hur trist som hellst! men paketet i dag satt fint mitt i den något trista vetenskapen.
jag har fått nog av att varje fröbaskade morgon nu vakna pensionärstidigt! innan hanson drar till jobbet, han börjar 7.. detta är inte kul å leder i långa loppet till en hanna ur spår och med konstiga mattider. så nu har jag fått absolut nog av detta så ska till stan å köpa mörkläggningsgardiner, och förhoppningsvis få sova "länge" imorgon. grejjen är, snål som man e, hemtex har ju alltid rea! precis jämt! eller så får man kuponger eller mess i telefonen, men inte nu när jag för en gångs skull tänker handla nåt i dendär affärn. har hålli på vänta länge nu men inte fasen får jag nån rea, typiskt. men nu skiter jag i de för jag måste få sova så de e väl bara å öppna börsen! tycker de e korsdrag där förövrigt. så med rätt hög sannorlikhet kommer de bli 70 % på allt i hela butiken nästa vecka ;P
det blir nog ingen mer springning framöver. haha. kan knappt resa mig idag. gruvar typ för att sätta mig...för vet att jag kommer vilja flytta mig ärifrån om ett tag.
nä mot stan då! här ska donas! tjo


Kommentarer
Postat av: Cattis

Skrivet 2012-04-14 Klockan 14:07:11
Vilken komplimang! =) Kram c


Kommentera inlägget här:

Ditt Namn:
Kom ihåg mig?

Din M@il: (visas ej)

Blogg eller Hemsida:

Din Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se