in love with tradera

Skrivet 2012-08-02 Klockan 09:58:40

tjeeeeeeena! 
 
kan ju vara så att jag igår fortfarande befann mig i djupa feberdimmor. ropade nämnligen in en fiol på tradera. hahahah! va ju 15 år sen sist jag ens såg en fiol. då tyckte jag de va töntigt å ville alldrig mer se en sån pinsam historia igen. har de senaste åren ändå blivit fundersam om jag ens kan ta en ton men eftersom de inte precis kryllar av fioler hemma hos folk vart de till att köpa en. får bjuda grannarna på öronproppar. återser ju även att se om den klarar frakten. kan och vill jag inte lira så får jag helt enkelt måla den svart å ha den som prydnad i lägenheten. =) 
 
slut kaffe här hemma å detta är ju lite av en smärre katastrof. de senaste dagarna har jag vilat mig i form och man börjar även se de fysiska spåren efter den lediga sommarens lättja. bilbingo igår men nu va de banne mig sista gången. vann dock en ny lott på nå spela bingo me dej själv grejj. inga pengar. de va ju de jag va ute efter. mycket skumt att alla andra vunnit mer eller mindre hela sommaren. alla andra utom jag å peter. aja, man har väl tur i kärlek i stället. 
 
nu drar LK igång! luleåkalaset. så i helgen ska man käka langos å åka karusell. även ett barndop inplanerat så är full rulle resten av veckan. tja rå!
 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Ditt Namn:
Kom ihåg mig?

Din M@il: (visas ej)

Blogg eller Hemsida:

Din Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se