fjasko

Skrivet 2012-12-09 Klockan 19:14:12

tjena!
 
en hel söndag med skrivkramp, ett vankande fram och tillbaka till/från datorn. resultatet, 10 timmar senare och två promenader iförsej, 1 sida text! 1 sida!!!??? är dethär nåt jävla skämt eller? inte den roliga sorten iaf... nu skrotar jag helt enkelt projektet rapportskrivning för idag. hoppas på nå nya inspirerande influencer under morgondagen istället. nu har vi iaf fått snö! inte mycke men det är sådär fluffigt å fint ute. man vill ju inget hellre än att kasta sig ut i backen! tänkte att jag åker väl på ledden istället då, men när jag luffsa iväg å skulle reka spåren så fanns inga. va iförsejj på morgonkvisten, men va inte så sugen å spåra själv heller så avvaktar med denna aktivitet till senare i veckan! sen va de ju tur att fredagen va så skojjig när lördagen va så himla trist, men man har ju Downton Abbey att kika på. "hemma helgerna" i mitt nya ungkarlsliv e fan katastrofalt tråkiga. till veckan ger jag upp luleå för ett tag... frammåt hegen blir de att masa sig söderut, börjar med ett gästspel i Umeå å sen vidare mot viken å senare Värmland för traditionellt julfirande med släkten! såg på tv nyss att jag missat julmarknad på hägnan... aja, inte mycket att göra såhär i efterhand heller. men de hade vart mysigt! undrar om jag hiner hem till högbos jul marknad...den brukar ju va fantastisk för julupplevelsestämmningen...antagligen inte.
under en av dagens promenader (det ska tilläggas att det var vid halvtvåtiden) upptäckte jag bergnäsets stolthet! vi har fått en julgran! gulligt !
 
sen e de ju synd om massören som alldrig får massage... korta gamlingar ska tydligen inte gå på konsert. the neck is killing me! men men, kanske är borta imån. får rota fram nå linnement i skåparna ! frågan är om man sk age de kvalitativa forskningsmetoderna en chans till eller rasa ihop i soffan!!?? fruktansvärt less å omotiverad nu... å jag hade tänkt söka masterprogrammet....hhahahahha! fuck off! =) nä men ha de gott så hörs vi! tjo


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Ditt Namn:
Kom ihåg mig?

Din M@il: (visas ej)

Blogg eller Hemsida:

Din Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se