Ariba ariba!!

Arriba! ¡Ariiiba! Epa! ¡Epa! ¡Epa! Yeehaw!

Jag är nog frisk nu. snigelspåren under näsan börjar avta. jag har ingen feber och hostan är lugnare. skönt. jag vart tillome lite pigg på eftermiddagen ett tag, så imån är det tillbax till verkligheten som gäller. har packat väskan så nu e man laddad igen. iaf lite.

sen har de ju inte änt nåt så imte mycket att skriva. eller jo, kan utförda en liten varning. spola inte ner ostkrokar i toaletten! jag har provat. de sväller och äcklas sig å vägrar försvinna. huvva!

jag tror jag haft influensan. solen skiner ibland och det nästan droppar lite från take. jag tror att våren är på väg! =) Tjo

29!

Vafancolo!
Är fortfarande inte frisk. va äre för förkyning jag åkt på? dundervarianten vekar de som. har nog (inte undersökt saken närmare, men man känner ju sånt) ingen feber idag, så imån räknar jag me att vara fit for fight! huvudvärken är överhängande, men förhoppningsvis börjar iprenen värka (haha) på den snart!
skottdag idag. så ska väl passa på å njuta av den 29 februari idag då, de e inte så ofta manhar möjlighet. solen skiner och det ser ut att vara en underbar dag ute, men själv lär jag ju hålla mig inside å samla ihop energi så jag pallar resten av veckan. men jag vill va frisk, inte fylld me snor som nu, å vara ute!
Lite tidigt kan tyckas? Julkonsert, nån som e sugen å boka? haha
förästen brudar! ska ni fria så äre ju idag, de e ju en chans som endast dyker upp vart fjärde år! =P pass på bara!

pics

Bilderna som skulle ingått i nedanstående inlägg. =)
fastkörningen
Gilla Anna!
Kännde mig som en kassler i lördags!
Trolltjärn

sunkig

men tjena!

så ohyggligt sunkig känner jag mig nu. trött, sliten, hade feber i morse, less, stressad, osv. men blir hemma imån med, fast jag varken vill eller har tid. fick iaf snabb-besök av pappa igår. han va här i stan på jobb, hoppas jag inte smitta han bara. men perfekt att pappa bjussa på pizza när jag e sjuk. inte för att jag har nån smak, men han å peter tyckte de va gott iaf.

helgensom va då. Jo, full rulle. förkylningen kom väl i helgen nångång, så vi tog de rätt lungt eftersom vi va sliten allihopa. va ut på en skotersväng ä körde fast såååå inni hevete. jag å hanna. drog å slet å baxade i skotern men...nej, den satt dr den satt. fick ringa efter bärgning. funkade inte. peter kom me sin maskin.,..å körda fast även han. inte lika allvarligt som oss, turligt nog. tog väl nån timme innan vi va lös . min första fastkörning!  snö upp till pattarna typ.sen va vi ut å käka, firade en 30åring, trevlig kväll!
söndagen spenderades i en snöhög vid trolltjärn och i soffan med snorpapper å feber. vart tomt när anna for men de har vart väldigt trevligt att ha syskonen lööv här på besök. nu återstår att kurrera mig. ASAP! tjo

sjukstuga

tjo!

jag e sjuk. hemma. feber. ligger på soffan. aj nu fick jag ont i huvet igen. hejdå

puss in boots

mooorning!

det är ett slakt som sitter här å skriver nu. trött, förkyld för övrigt. förkylningen å rethostan levererades ju som ett brev på posten ett par dar in på praktiken. de slår ju aldrig fel, när man som minsk kan vill och har tid att bli sjuk. bara att preppa me ipren. drack en flaska bromhexin till frukost. den hjälpte inte.

anna tog sig fram, om än försenad. så igår körde vi taco-torsdag, ja hör å häpna, den traditionella fredagstackosen fick maka sig undan å dukades fram en dag tidigare. tacos, puss in boots, slockna. de va en bra kväll.

veckans sista dag på vfu nu, har gått fort. önskar bara att jag va frisk å pigg. undrar om man hör kanonerna från boden hit, de ska ju tydligen fyra av för att fira den nya prinsessan. får hålla öronen på spänn idag. synd att det är lock för.

hej på ett tag då. tjoh


buss

Hej! Jag åker lite buss nu ja. Undrar om SJ skött sig Ida å levererar lilla Anna i tid,man vet ju aldrig..spännande att se. Gör de inte d  blir saker komplicerade.. Trötttorsdag idag..jag vill sova. Ska göra mitt yttersta för att inte hosta kr somna på brun idag tjo

arga lappen edition

Hoho!
Underbart googelchrome! när allt annat skär ihop äre detta som funkar =) peppar peppar! firefow, throw yourself in the wall!
Fick min kasse från lager 157 iaf. najs. supernajs. sen att jag tagit lite fel på storlek är ju inte deras fel att jag va lite väl optimistisk, aja, men de löser sig .
vi har ganska myske snö nu. särkilt på vissa ställen, där de drivit upu så drivorna är högre än vad jag är. de är alltid spännande å se va som finns på andra sidan, ifall man inet ser över. då kan man hoppa =)
fick syn på detta i garaget idag. arga lappen winter edition. =P
Gonatt, nus ka tant krypa ner. typ snart iaf. det är jobbigt att praktisera. tjo

mello

mellodi-fest i valen ! haha


huvva

morning!

snälla nån, väck mig!
är inte helt pigg idag... tröttast norr om stockholm, lätt. längtar hem fast jag inte farit iväg ännu. full rulle nuför tin...

igår fick jag se den omtalade motorsparken. grym byggnation. går fort som fasen, känns att man är i norrland.

de blir inga bilder fårn helgen. alla ser ut som alkokineser, kinaögon på hela bunten, haha.

imån kommer anna från åre. ska bli skitskojj. har inte setts sen turkietresan, tror jag nog. långt mellan gångerna när man bor på olika håll li landet. så de ska bli najs. hoppas bara jag inte e helt död på eftermiddagarna nudå. ska göra mitt bästa för att tagga till.

jag har lärt mig ett nytt norrlängskt ord. sjuva. inget vi använder hemma tror jag.. men det är ju jättebra! som he ungefär. man sjuvar undan grejjer, snö, på ombestämbart sätt. nu sja jag gå å sjuva undan i köket, haha hare bra rå. tjo

men..

tjoho!

va tror ni händer idagdå? jo, rätt va de e har jag landstingets enter-knapp löst i handen. skämdes som f*n.. vart dock inte ett dugg förvånad över det inträffade. fick vackert gå in till handledaren å erkänna.. hm.. som sagt, inte förvånad.

sen har jag ätit semla. årets första och enda. är inget större fan, men ja nu har jag ätit semla. bland folk. man har ju grädde på snoken å florsocker på hela kläderna. tur de e lika för alla ändå. kanske att man skule börja käka semla me bestick.

nu blire braincrach i soffan. gonatt

svammel på morgonkvistenn

hello heeeelo!

ojojoj. vem har slagit mig i huvvet? jag är hur trött som hellst.. tydligen har jag iaf duschat och fått på mig kläder i sömnen. laddar för en ny dag på praktiken. får skjuts idag så kan ändå ta de lite lungt en stund nu.

på torsdag kommer anna. idag far hennes bror härifrån. vart full fart på syskonen lööf nu =)
helgen är fullsmockad me planer. kruxet är att jag skulle behöva vila. men sova får man väl göra sen antar jag. skulle även behöva plugga! sen städa, diska å allt sånt som nu förfallit de senaste dagarna.

startar morgonen med att kika på fiskeprogram, haha. kan tillägga att jag inte är intresserad.

sen kan jag inte undgå att förundras... vem är dendär HEN de snackar om på tv?hänger inte riktigt med i svängarna... men man undrar ju va som hände me hon å han. haha

tror jag ska passa på att gå me i Boos- fanklubb när jag ändå inte har så mycket för mig. han e ju sååå söt =) 

ha en bra da! tjo

veckan i bilder

Äntligen! på nåt mystiskt vis fick ja över lite bilder från telefon. det var inte enkelt, men jag kan ju inte anklaga telefonen för att jag inte fattar hur man ska göra. lyckades iaf, känner på mig att det var en engångsföreteelse...kommer inte att försöka igen,,,på ett par dar. så här är lite bilder, för att kompencera senatidens utevaro av sådana =)
hjärtansdagpresent från mig! du får en puss om du diskar... tänkte att de skulle va ett bra trick för att nån annan skulle diska, men njae, ja tror inte de funka så värst bra. haha =)
jag fick jättefina blommor! =) vart superglad, tydligen hade blom-gubben lovat att de skule hålla en månad. men de har vissnat nu.. men man kan ju inte  fara tillbax me dom precis.. ;P tur jag han knäppa ett kort =)
mackorna som skulle hängt ihop med receptet häromdan! =)
min första lotto-vinst någonsin! jag är överlycklig!! =)
bilder från fredagens isvandring i solskenet!
jag passade på att göra en snöängel!
Viltmiddag från de norrländska skogarna! delikatesser!
Vinterbilder från långberget och lördagens skotertur. det var ju synd att jag hade fingret i linsen på de fletsa bilderna...
sen fynda jag sockar på dollarstore. 10 spänn!
så de va lite blandat smått å gott från veckan, som jag lyckats fora när jag lekt me telefon. nu ska jag sova pensionärstidigt. nattinatt

oh shit!

hello!

å men vilken dag. jag har brännt alla mina kognitiva resurser, nervös utav bara f*n hela natten, sov som en kratta, börja dagen me att stå på fel sida å missa bussen. paniken spred sig. bytte sida och tod en annan buss, frågade chaffisen vart jag skulle plinga, gjorde som hon sa, kliver av å har inte en aning om vart jag var. ännu mer panik. vimsade runt på björks me gråten hängandes i ögonen... paniken va total, vimsade vidare , peter skickade en karta (kan inte riktigt me telen ännu) så tillslut hiddade jag rätt iaf. i tid, men de va på håret. va en spännande dag på praktiken fick se mycke å hoppas detta kommer bli bra. inatt kan jag nog sova iaf.

kom hem, boysen brassade pannkaka. de va inte igår, å de va supernajs. idag blir de bara soffan.tjo

absolut livrädd

hallåj!

sitter å laddar för att åka iväg på praktik. första dan och jag är absolut livrädd!
typ skakar av rädsla. ska göra mitt bästa för att tagga til å sluta fjanta, men de går sådär. hjälp mig?

gårdagen tillbringades som ett slakt i soffan tillsammans me danne å peter. de va ganska avslaget här på stengatan 19 igår, huvudvärken hängde i luften, men så blir d ju när man haft en trelig kväll. vart lite som på den"gamla goda tiden". asnajs fest sen mötte vi upp en polare på stan å gled vidare i natten. lövet hängde på å verkade ha allmänt trevlogt =)
kollade meolodifestivalen igår, å konstaterade att vem som hellst kan nog skicka n ett bidrag till nästa år. =)

nä men nu måste jag kila. tudiluuu

skoterlörda!!!

hoj!

vart ut på en tur me skotern, stort gäng, grillat korv, blivit avtippad i snön, ja men vi har haft en kanondag. skånska flickorna var ocskå me ut i skogen. tror de fick blodad tand, hoppas de hänger på fler gånger =)

hem, duschat, städat upp lite i misären, blir ju lätt så när man blir ensam kvinna bland kararna. fixa lite lack på naglarna så de blir najs till kvällen. sista dan me naglar...på ett tag fram över. iaf lite långa. imån ryker de, för de e ajjabajja på praktik. inge långnaglar i vården. så de e me sorg i hjärtat 


nu ska tant ta en stödvila, så man pallar me kvällens glitter och glamourfest! tjo

on the brain

just nu. sean den förste banan... inte så bra!
men ändå. what to do?

blir bio å maxmat me snaxy babes ikväll. najs fredag. kocken brassar tjäder och harfile.,å då ska man käka maxmat. aja, ska smaka  på delikatesserna iaf =)

digadigagdiggadingdingding, här glider kingen in. ja men jag rockar väl vidare då =) seee youuu!

druvprovning

Druvprovning med Bengt Frithiofsson!

en härlig start på fredag! tar de lungt hemma i soffan å faktiskt njuter av att inte ha tenta just nu. så ja kollar när gubben tutar vin på förmiddagen istället! =) han delar ut solar på löpande band. själv dricker jag hellst chateau de garage, med ost ock kex å lite gröna druvor. efter ungefär ett glas somnar jag gott i soffan. så tack bengt för tipsen, men jag står över =)

undrar va som händer idag då?
mitt uppe i den dagliga morgonrutinen just nu, sen ska jag nog rasta danne på stan en sväng. stackarn, men tänkte att han kunde skjutsa runt mig lite, bil å allt. om den nu funkar....

på söndag är det dax. ny säsong av big brother. jag tycker dedär är larvigt å tänker inte titta! (eller huuuuuuuur?!) =)
jag har blivit...

luuuurad, wöööö , wöö ö wöö öö.

köpt en mobil, 2012! för fem tusen spänn å de går inte å byta sms-signal... tvåtusentolv för fan. snacka om miss  i programeringen.

kan inte säga annat än som björn rosenström...jag har blivit luuuurad, wååöö å wöåå  wöö öööö! typiskt, det är ju inte första gången man går på en nit, haha =)

men jag gillaren ändå. så inni helvete !

men..sen har jag vunnit 75 spänn på en trisslott! trodde inte de ens va möjligt. första gången i hela mitt tjugosjuåriga liv jag vunnit nåt över huvudtaget! jag är jätteglad nu!  gonatt =)

tårtan

tjoho!

what a day! alltså en bra dag! for iväg å plugga, vi va ändå ganska duktiga å fick en hel del gjort, käkade lunch å hade en hemysig dag trots plugg!

man kan bara konstatera att i det hellman/hanssonska hushålet lever två individer med vad som förmodas vara begynnande demenssjukdom. vet inte om de sitter i de ventrolaterala delarna eller orbitofrontalt, är rätt säker att det inte är frontallobsdemens, även om de svärs en hel del. förvirringen är iaf total och konsekvenserna av minnessvårigheterna visade sig idag när det skulle bjudas på middag. vi skulle göra tacos, först. men efter som vi igår när vi var å handlade till detta tillfälle tydligen glömt köpa grejjer blev det inget av tacosen. det skulle bli en köttfärspaj. men pajen ändrades till korv, som saknade tillbehör, som återgick till en köttfärsrätt, med spagetti. kul att den som skulle bjudas är kock till yrket, man får ju skämmas!

grabbarna rekade kylen å konstaterade att ska vi palla helgen bör de handlas. så de for iväg, och detta välkommnas med öppna armar, var ju faktiskt på affären igår.. ;P

bakade bröd igår. mixtrade lite med receptet, men de vart najs mackor ändå. bjussar på d en aning manipulerade receptet.

Evas basilikarutor, med eller utan basilika


Ugn: 225

50 g jäst

50 g smör/margarin

5 dl mjölk

2 tsk salt

1 msk brödsirap

(en msk torkad basilika)

(6 st hackade marinerade soltorkade tomater)

2 dl havregryn

10-11 dl vetemjöl

Pensling: Smör ev. torkad basilika

 

1. Smula jäst, smält matfettet och tillsätt mjölk. Värm till fingervarmt, höll över den smulade jästen och det ska lösa upp sig.

 

2.Tillsätt salt, sirap, (basilika, tomater) och havregryn, 9 dl mjöl. Arbeta och tillsätt mer mjöl eftersom till degen blir smidig.

 

3.Jäs 30 minuter under duk.

 

4.Stjälp upp och arbeta degen smidig.

 

5.Lägg degen på ett bakplåtspapper i en långpanna, ”plutta” ut med mjölad hand. Skär i 24 rutor. Jäs ytterligare 20 minuter under duk.

 

6.Pensla med smält matfett och jäs ytterligare 10 minuter.

 

7.Grädda i mitten av ugnen, 12-15 minuter.

 

8.Låt bröden kallna på galler under duk!

 

aAnnars va de längesen man såg Tårtan, en gamal klassiker =P

157

bon journo!

ljust och fint. förmodligen kallt också, har inte kollat termometern, men de ser kallt ut närman kikar ut...de syns som på snön på nåt vis.

denna dagen blir det till att ägna åt neuropsykoligin. känns tungt. men lika att jag drar iväg å pluggar för sitter jag hemma maskar jag säkert å får krypa ner ikväll med dåligt samvete istället. finns ju så mycke annat man kan ängna sig åt. typ baka å sånt skojj!

jag har upptäckt att lager 157 har en webbbutik. så handlade en tröjja på prov.. för att se hur de är me leveranser å sånt... så nu borde den komma snart. men de e ju guld! vart överlycklig när jag insåg att de finns som webbshop, de e skojj att handla där nån gång ibland, va ju lite som ett favoritutflyktsmål när vi bodde i sandviken, det är dock lite långt till sågmyra härifrån så detta är ju jättenajs!

www.lager157.com
för den som e nyfiken, ibland har dom iförsejj bara skitfula kläder men ibland kan man ju göra riktiga kap också. =) hoppas att min tröjja dyker upp snart och att den är just ett kap!


Ågren är här. börjar praktiken på måndag. jag är absolut livrädd. var ut å rekognocerade lite igårkväll, så att jag vet vart jag ska, hittade stället, som låg brevid ett bageri och ett bårhus. enligt skyltningen iaf. fy fasen säger jag bara. jag vill aldrig att det ska bli måndag. låt helgen gå riktigt  sakta och låt tiden snigla sig fram tills dess....
ligger i en för mig helt okänd del av luleå. eller så är det så att ja vart där, är de håller, men på sommarn, så jag känner inte ien mig när det kom snö på.

får besök från viken idag. skojskoj! va längesen lövet var hit nu. ska bli skojj. har planerat mig nästan ledig imån så hoppas på fint väder så kan man dra ut på isen elle nåt.

have a nice day! tjao

tidigt

hello!

hemma tidigt idag, vart klar me 2 rapporter så man kan ju vila lite me gott samvete. =)
hade tänkt gå på stan, men när jag satt på bussen från porsön ville jag bara hem, så åkte vidare. kanske man kan lägga sig en stund på soffan, sen blri d att läsa lite psykiatri å fara på stormarknad. sådna för mat. mindre skojj, men ett måste.

är vän med telefonen igen. rod stewarts alla låtar genom tiderna är nu borttagna. oh yes! =) väkte farsan av misstag i morse när jag råkade ringa när jag skulle ställa av mitt alarm, stanckarn. men tror jag börjar få koll på läget nu iaf. iaf hyssat.

nä men de har ju inte hänt nåt alls värt att berätta än så länge idag.återkommer om de inträffar nåt spännande. tjo

suck

behöver jag säga att jag hatar allt som drivs med ström?
nyförälskelsen har gått över. nu är vi ovänner. jag å telefonen alltså. varför ska de va så krångligt? igår porr, idag rod stewart. fixade å donade, skulle lägga in musik . men då kom de musik nån annanstans ifrån, måste ju skynda mig å få bort rod stewart mm ifall nån vill se telen, man kan ju bli retad för mindre, haha

vart inge allstar. lite trötta alla parter idag. sist ledde brynäs iaf.. hoppas de håller i sig. kanske lika bra att man blev hemma, man skulle ju kunna blivit misstagen för lesbian en dag som denna, 2 brudar som kollar hockey på självaste alla hjärtans dag, haha bord för 2 å grejjer.. =)

Martin Timell sa en kul grej idag. Hur kan de komma sig att det alltid är nån från jorden som vinner miss universum. haha hha =)

tröttmössa nu. de blir inga bilder, jag vet ännu inte hur man gör, men jobbar på de... å de går fan inte fort. tjo

14.55

fortfarande seminarie... kan inte eländet bara ta slut....
ja tror ja ska peta näsan i webbkameran ...... =P

seminariedax

urs. nu är det seminariedax... känns som jag svalt en julstjärna i plåt... hujja

alla hjärtans dag

hej och puss på alla hjärtans da =)

Är väl en da som alla andra, men ett man kan ju ägna sina nära en extra omtanke å sånt. det är bra med folk som har födelseda idag, man kommer ihåg, fler borde tajma in sånna här dar ! Grattis iallafall! eftermiddan ägnas åt seminarium. inte taggad.

gårdagen ägnades int helt oväntat åt den nya telefonen. vart lite arg på dne när jaginte fattade, tog väl 3 timmar, minnade alla tvprogram innan jag lyckats installera spotify, men nu är de igång å jag börjar hajja hur den funkar, ja tror jag gillar den =) även om den på nåt mystiskt vis hade ställt alarmet på sju när jag hade tänkt ha sovmorgon till nio.

den har ett eget liv och är en riktig stalkertelefon. den har koll på allt å alla. gjorde nå inställningar å vips hade den kopplat i hop sig ge fejjan å hotmail å allt möjligt. att den hade koplat ihop me hotmail...å allt va de innebar bjöd på spännande överraskningar igår kväll kan jagp säga. jag är ingen vän av messenger, vet inte hur de funkar!!?? å  har alldrig vart intresserad,man har ju fejjan lixom... dedär j*la messenger visade sig innehålla skamliga förslag från snusk-gubbar. (män, killar, , osv). å vips va hela nya fina rena telefonen besudlad me porr! den fylldes me suspekta kontakter från dedär programmet som jag inte fatta... massa bilder på tatuerade badpojkar i vattenbryn...
lyckats lösa problemet me telefonsupport från far å en handbok online. men de tog mig i stort sett hela kvällen, haha

alla hjärtans dagidag. man är ju inte precis känd som nån kvinnlig variant av Don Juan ... men lite gullig har jag ändå vart...dagen till ära. köpt en liten present. romantik är inte min grejj, jag tycker de e pinit på nå vis =) tänker inte gå ut å äta romatiskt midda för två me vit duk å ros på bordet iaf. kanske blir de tacos. kanske inte. förhoppningsvis blir de å dra ut å se hockeyn, lulä-brynäs i läkerolen.


dagen då..

hej!

detta är tydligen dagen då jag fick tummen ur röven å köpte ny mobil! de blev en nokia lumina..va den nu heter. hursomhellst, den är rosa å jag har inte den blekaste aning om hur man gör. hittade en super-försäljare, andra gången jag besökte telia-butiken idag. först va jag där efter skolan, men de känndes så omständigt på nå vis, va så himla lång kö, så ja for me bussen hem. när jag kom hem ångrade jag mig, att jag inte stått kvar i kön så for tillbaka igen. köpte telefonen, va ju som sagt i valet å kvalet mellan denna å iphonen... men ja jag slog till på denhära. fick tillome hjälp att rädda mina kontakter, superduperschysst. nu väntar jag bara på att de ska bröja fungera me surfandet å ringandet så man kan börja utfrorska å sånt. spännande. =)

de största problemet är ...i och med detta nya ... hur jag ska lyckas ställa alarmet till i morgon bitti!!?? har en stund på mig att klura...men de e dålig igenkänningsfaktor om man gämför me min gamla..

annars då. har gjort ett kap idag! handlat pyjamas för 50 spänn på gina. typ årets jlklapppyjamasen.. 50 spänn! billigare än ost! jag e skitnöjd å nu e man klädd ett tag framöver, haha.

kan ju berätta lite om dagens suprise också....

igår, eller om de va i förrgår, icke relevant iförsejj...satt jag å latjade på internet. alla vet väl vid dethär laget att jag inte är så hig-tec å kanske inte alltid läser så noga ... va allafall inne på tradera, klickade runt lite. hade ju noll koll på hur man skulle göra.. så lessnade väl  ur ganska fort också... dagens övveraskning kom ändå till peter, som får mail/mess eller va de nu e.. att han köpt ett glitterlinne för 26 kronor! haha!

bild

moooorning!

eftersom jag inte har nån egen kamera har jag snott lite bilder, allt för att lätta upp stämmningen lite, såhär en måndag morgon.

vilopaus under lördagens skotertur.


skånska skor och ben i 35 graders kyla! (förra helgen)det är ändå ganska fint såhär års!

ha en bra dag! tjo

haha


jag vill veta vart du köpt din tröja

tjo!

såg en skitsnygg kavaj på adam live häromdan. nr jag tillslut lyckats lokalisera den...hugo boss, alltså inget för fattiga studenter.

sen såg jag en skitsnygg väst när jag bläddra förbi the voice.. vet ej var den kommer ifrån, halva dan har jag försökt spåra den, utan resultat.

skulle försöka handla på tradera, men viiist, jag har glömt mitt lösenord, får inget nytt så näe, de blev inget. har i en veckas tid strulat me nordea å deras f****djkhfkshfi8w7r!!! e-legitimation. är ju dax att söka göransonsska, men nej! d funkar inte idag heller. synd att inte få dedär bara för att bansken inge funkar. hrusomhellst så e jag ju inte ensam drabbad... men synd ändå.

den som vill får gärna ge mig ett smycke i alla hjärtansdag-present. pengarna går till välgörande ändamål... www.stadsmissionen.se

eller childhoodarmband. dom e fina. sånna skulle jag också vilja ha!

snart är det dax. om 10 minuter... vi har för övrigt ett nytt foto i sovrummet....men tjohejjag måste ta ut det på natten, annars går de int att sova.men va äre för fel?

va är de för fel på mej... håller på baka pizza. har som receptet i huvet-...förutom när de kommer till gräddningen. slår upp å kollar gräddningstid!? äre nåt man borde veta så äre ju de..haha tiominuterenkvart! (de visste jag ju...igentligen) =)

glitterklänning

ja!

jag kan ha glitterklänningen! jag är inte för tjock, vilket jag befarade, haha. men den va f*n inte snygg... får försöka lösa dedär me glamouren på annat sätt. den få rhelt enkelt va min nödlösning. inte najs me ljus klänning såhär års, när skinnet e så vitt att ådrorna lyser igenom. man skiftar nästan i lila.

whitney huston har coolat, tydligen. ja så går det när man äter knark....

promenaden va najs , vädret är underbart. ångrar att jag inte for på skoterutflykt å grillade. kanske skulle gå ut på gården å grilla körv, de finns ju faktiskt grillplats här utanför. skulle gärna ta en promenad på isen!

om man inte loggar in på sklans sida, ja då är det som att man e ledig... snacka om förnekelse. tjo

sundaytjoooo!

Vaknar tidigt en söndag, lite som att man känner sig snuvad på konfekten...lixom. planen va ju att ta de lungt å sova ut, men tolkar de som att jag inte va mer trött än såhär så vilade lite å klev upp vid 8-snåret. det har hänt nåt med ljuset här uppe. från att ha varit mörkt dygnet runt är den nu mer och mer av tiden som är ljus. de börjar tidigt på morgonen å stannar längre å längre för varje dag. omöjligt att sova när de e ljust ute. men man kvicknar ju till , helt klart.

har nårsa funderingar såhär på söndagskvisten....

1: vad ska jag göra idag? åka ut till byn å köra skoter?
2. Åka skidor?
3. Angående klänning till glitter å glamourpartyt nästa helg...

de två första får kanske maka på sig till förmån för plugget. måste ta tag i dehär me neuropsykologin... inte skojj men jag måste. så blir nog en pluggdag, å skidsväng ikväll. får rasta skotern igen nästa helg.

sen är det klänningen, som är väl de största problemet just nu. har en klänning som inte vart ute å roat sig på länge, den e lite pärlig...så den skulle kunna få följa me, men, har inte haft den på år så förmodligen är jag för tjock å kan inte ha den. ska prova idag, men man blir ju så less när de visar sig att mina misstankar om storleken stämmer...

glammigaste av de glammiga är väl ändå babsan. man kanske skulle köpa en rosa peruk dagen till ära. har ändå alltid velat ha rosa hår. =)


saturday night not så alive

tjo!

man blir trött av frisk luft!
även va mat och godis. dagboken på tv, nästan värt att skippa allt annat å kolla, även gråta en skvätt. men lyckas jag hålla mig vaken ska vi kika på melodifestivalen. kanske ut å köra imån, om inte, längdskridor. gonatt då =)

äntligen

helllo!

äntligen lite nromala tempraturer. nu kan man ge sig ut å leka i snön. skulle behöva åka skidor, alla sorter har som längtat efter de hela vintern, men inte hunnnit. börjar me en utflykt idag iaf. sen är resten oplanerat. tjohej

hemligt party

Hej hoj!

Fredagen har fortsatt i samma anda som innan, fredagandan...typ. Det som finns att berätta är väl att jag vart på victorias secretparty. mysigt. luktade på massa läckra lotions å krämer som luktadejättegott, på åt vis vart jag lite sugen på glass. jag skulle villa ha alla lotions fast som glass, typ, fast ändå inte. shoppade lite, längtar tills de dyker upp. hade man inte vart en fattig studenthad eman nog gått all in .

 

Nu återstår inte mycket av denna fredag. lungthemma å snart somnar man nog i soffan. de e en massa bögar på tv... satsar på en tidig afton å taggar för skoterkörning imån. tjingtjing


fredatjoho!
fredag, nu igen. men najs ändå.
tränings-hitler var här igår, vilket gör att jag knappt kan röra mig idag. muskulus abdominus...ojoj, kan inte hosta utan att nästan bryta ihop. kaffe speedad, snackat me åre, kollat prästfamiljen, najs fredag fm. nu lunch, plugg, promenad, osv. måste köpa ny juppinalle, haha! skoter imån kanske. om temperaturen tillåter. nä men nu lär jag ta tag i dagen. fredagen!! tjo

veckans citat

 

 


mani

hoho!

har haft nått maniskt infall å bakat idag. bullar och de fulaste sockerkringlor mänskligheten skådat. så nu e d bara å kika förbi så bjussar jag på fika =)

ska va seriös å styra upp ordentlig middagsmat också. sen blire skidåkning!!

dilemma

hej bejbs!

Har ett dilemma. har lessnat ur på min mobil som knappt funkar också... kontantkort... som alltid är slut. så jag har beslutat att det är dax för en ny.
då till dilemmat. En iphone eller en Nokia Lumina. grymt nyfiken på nokian, har vart å fingrat på en på stan. men e iphone har ju alla andra å de verkar ju vara nöjda =) nokian har windows...frågan är då om den kraschar så fort jag får den i handen. jag årkar inte me nåmer strul,, jag vill bara att sakerna ska funka =)
Skitsvårt att bestämma mig...vet ju igentligen inte vad jag vill ha. kanske kan lösningen på mina problem vara en doro-telefon?

Kanske är alldeles lagom avancerat för mig? Tjo


Vansinne!

hej vänner!

det är ju ibland (läs alltid) strul me tekniken!! å va gör man dådå? jo, man måste fixa tekniken. har strular ett par dar nu me e-legitimation från nordea, efterforskningar har visat att det inte bara är min som strular. ringer runt, blir kopplar fram å tillbaka hos ansvarig bank, ingen vill hellst prata me mej. sen får ja ju slut pengar på mobilen å lär börja om. efter 6 vidarekopplingen hittar jag nån som pratar me mej. ja berättar min historia å att de är deras fel att de inte funkar! jag blir behandlad som en mindre begåvad å han konstaterar:- Nu funkar de va!? Näe, de gör de inte, blir mitt svar. nähä, men gör såhär då.. å diskussionen fortsätter.att jag provat alla webblsäare klargör jag tidigt. ingen funkar!! han kan sluta nu... men näe, jag får prova alla på nytt. funkar ändå inte. Tillslut blir min fråga... va ska jag göra nudå? skita i alltihopa eller? de får ja inget svar på men blir rekomenderad att fara till mitt bankkontor!? som att de kan mer där....öh, näe. förmodligen kommer de be mig ringa dedär nummret igen. e-legitimation förenklar allt... my as att de gör. har alldrig stött på nå krångligare. Å om bankens personal i telesupporten vart lite trevligare hade jag kanske inte vart lika upprörd. Åk till banken... men va*fan, tänk om jag bott i skogen då? de är synd om de gamla å sjuka som inte ens ska kunna betala räkningar idag när allt e på internet. kanon när de funkar, men skit när de krånglar. Fan va irriterad jag e...synd att han på banken va en sån :


hejdå

vad?

hej igen!

glider runt med en känsla av att jag glömt något. typ nå viktigt! har tyvärr ingen aning om va det är. men de e inte najs å jag väntar på typ en utskällning eller nåt för att jag glömt nåt viktigt. eller nåns födelsedag, de brukar ja ju glömma. men kom ihåg annas iaf, vet inte vems de skulle vara annars då... hoppas jag kommer på vad jag glömt innan de e för sent. tjo

tankar om tid

hej där!

Det går så fort runt i krign mig nu att jag inte riktigt hinner med. måndagar å fredagar om vart annat, hinner inte me ens hälften av vad jag vill å snart är man väl pensionerad om de fortsätter i samma takt som nu. snart är man 28 också, inget jag ser fram emot precis. man borde ta tillvara vardagarna bättre för de är ju mest sådana. tyvärr hinner jag inte de så mycke då de e bara massa plugg hela tiden, hinner ju inte med det heller i den mån man skulle behöva, tentor och rapporter så man vill bara spy på hela alltihopa. dedär man faktiskt gillar att göra hamnar lååångt ner på listan för när man väl kommer hem e tröttheten helt enorm å de brukar sluta me inte så mycke alls aktivitet. jag tror att jag måste prioritera om lite här så att ja hinner me sånt som faktiskt e kul å inte bara de trista, även på vardagarna. =) wisch me luck! se you !


nostalgi

hej!

what a day. trodde kylan gett me sig, märkte när jag väntade på bussen idag att så var inte fallet. stötte på en gamal bekant under lunchen idag, trot eller ej men de va f*n den gamla godigen Rogers gryta från norrsätrsaskolan som dök upp på en lunchbuffe idag. den hette inte rogers gryta men de smakade exakt likadant, nostalgiupplevelse, sjukt najs =)
i samma veva vart jag sugen på lappskojs! sa att jag inte gillade de när vi gick i skolan, för de gjorde ingen annan, men de va ändå bland de bästa jag visste, haha, med rödbetor.

toppen på isberget va väl ändå när dragkedjan på jackan delar sej. kallt såååå inniiih, alla gloddepå mig. lätt irriterad och sönderfrusen gjorde jag allt för att snitsa ner dragkedjan, gick verkligen inte så där gled jag runt me öppen jacka i kylan. inte najs, vart asförbannad, (å frusen) på hela situationen å lyckades inte på dragkedjan rätt föräns jag kom hem till lägenheten.

men de va ju dagens projekt. hörs imån tjo

svammel

hej babes! 

nyhetsmorgon. en bra start på dagen ändå. en godkänd examination sitter inte heller fel såhär på morgonkvisten. nu bara dedär jäklarns brevet.... hujja. e-legget funkar inte idag heller. skiiiit.

ska ner tll stan å plugga. ny uppgift nya tag. å ny dag. sne är dte inte konstigt att man sover med dubbla raggsockar, duntäcke, 2 filtar, när man har is på insidan av rutan...

nä men nu är det bara att tagga till å sluta fjanta. tjo

ett brevhello y`all!

 

ett brev har occuperat stora delen av min dag. det är som ivägen. de blir inte färdigt å jag har kört fast. har ringt runt till vänner om råd och stöd men jag sitter fortfarande som fast i isen. hårt fruset.

brevet ska jag sända med snigelpost till min handledare på vfu. paniken för praktiken börjar sprida sig, mina psykologiska försvarsmekanismer gör sitt yttersta för att försjkuta att de snart är dax för den första praktiken. brevet är de första steget, om d överhuvudtaget ska bli nåt.

sen fattar jag ingensting. va helt på de klara att jag skulle va i boden, allt enligt ltus databas... najs tänkte jag å va skitnöjd me platsen. tills jag idag får mail av en kvinna som verkar jobba nån helt annan stans. som sagt jag fattar inte ett jota men har nån vecka på mig att klura ut var och när jag ska infinna mig. kan ju lika gärna va någonstans i korpolombolo som de nu verkar!!??

 

d j*la brevet måste bli klart imån. sover på saken och hoppas kunna avsluta under morgondagen.

annars var vi näst intill klar me rapporten till seminariet nästa vecka. en referens å nån rad till så skickar vi in imån. om jag inte vart halvvägs till dement hade d blitt klart idag, men eftersom jag vimsat å glömt boken vart även detta framskjutet. typiskt.

 

sen så tjorvar telefonen, e-legetimation (som ska vara sååååååbra) bara tjorvar när jag ska använda de. strulat me de sen 5 så nu ger jag helt enkelt upp. börjar misstänka att felet för en gåns skull inte ligger hos mig.

har jag förästen sagt att jag...trots att jag svor på att "alldrig mer" vart till frissan, haha. man glider dit för att färga utväxten, man kommer därifrån å bara längtar tills man fått en utväxt, haha =P så nu är det bara att vänta...

Luleå har bytt iskylan mot snökaos. iaf temporärt. oplogat, sena bussar och trafikolyckor. lika bra å hålla sig inne i största möjliga mån. dagarna blir iaf längre, det är tillome ljust på dagarna.

morgondagens hockey, som jag sett fram emot vart ju iaf en flopp! de visade sig vara nästa tisdag.. .jag som taggat upp en massa folk å allt. haha. inte mycke å göra.. får se fram emot tisdag nästa vecka istälet. tisdag denhärveckan har nog inte mycke spännande att bjuda på... men de återstår ju såklart att se. =) tjo


måndag

Mooorgning!

snälla nån, ge mig en vecka semester och flygbiljetter till varmare land! jag vill inte vara här nåmera nu.
aja, måndag, å än så länge känns de ju som måndagar  allmänhet. lite segt. ska till stan å styra upp lite plugg.. måttligt oinspirerande, känner stress över allt jag måste göra, åsså blir d som inget gjort ändå...på nå vis... hujja. vill ite gå ut alls heller. men man har ju inget val.

stort grattis till lilla-anna på förelsedagen! 28bast... va är de som händer igentligen? =) man hinner ju inte med, för fem öre, om man säger så. ja men vi hörs senare då. tjoho

helkväll

hej bejbs!

en sån helkväll de vart igår. mat å dricka. hade tacomiddag å aningen ogenomtänkt bjöd jag gästerna på frusen cheescake, vem f*n är igentligen sugen på glasstårta när världen frusit till is? hann med ett par förfester innan krogen också. otaliga taxiresor genom staden innan kvällen vart morgon. spänderade kvällen i nickelörhängen. sista gången, man får ju lida idag för att man skulle försöka pimpa sig igår. kallt som fasen när vi for hem, -37. tur man hade mössa å handskar me sig i en kasse till krogen. =) skulle haft täckbraller. avslutade kvällen på statoil med en traditionell calzone. idag har de vart lungt när man inte velat gå utanför dörren i kallkylan. rätt skönt.

Puss!

bodega

hoho!

Kallt fortfarande- vi värmer oss me tacos, tända ljus å bärs. ikväll blir de partajj på bergnäsets bodega =)ryssyla och sommardrömmar

morning bejbs!

Rysskylan har bitit sig fast. det är kallt så inni h-vete och smhi säger -39 i natt. nu är det bara -33 på bergnäset, enligt ovanstående väderrapportör. härliga tider. själv målar jag naglar i sommarfärger, bubblat i jordgubbsbubbel, sprayat på lite sommarparfym å drömmer om sommaren. när lacket torkat ska jag ta på mina nya sommarsnikers å glida omkring här inne. golvkallt är bara förnamnet, lulebo har tydligen snålat med isoleringen, haha. har alldrig någonsin saknat den öppnaspisen vi hade innan så mycket som denna morgon =)På televisionen hotar de me isköld å kaos. men vadå, kylan är ju redan här. idag blir det taco-middag med brudarna, sen drar vi vidare ut i kylan. får bli dubbla jackor, minst sagt. ställde in bastandet, då jag inte är nån vän av bastu å bärs-kombinationen. pallar helt enkelt inte med, haha. min relation till bastu är ju sådär, nog kan de va najs en stund, men här uppe bastar de ju som finnar, är en riktig vekling när de kommer till bastu. sen blir man trött och röd å vill bara krypa ner i soffan efteråt. somnar ju inom 2 röda. inte najs om man ska hänga gäng å ha trevligt!

sen är det kul när sambon kommenterar mitt nya linne...som jag hade tänkt använda i kväll. de ser ut som en pressenning över höfterna...
-men du...tack som fan. jag hänger in de i garderoben då.. där kan de hänga kvar. presseningg... man tackar.

puss hej

burrrr

hej bejbs!

Burrr va kallt de e , man e ju snabb i vändningarna när man ger sig utmhus iaf. =P jag hade nåt jag skulle skriva men har glömt de tyvärr, kanske duker upp sen.

kollat på spåret ikväll, najs, nu skavlan. =) härliga fredag.tyvärr är morgondagens skotertur inställd.. pga köld!
trist men får ta de vid senare tillfälle istälet.

tjo

minus celsius


gaaaaaaaaaaah!

trodde en längre tid att jag de va pååå väääg till arjeplooog, som jag frööös ihjäl å doooooog (hjalle och heavy-låt) men snarare att det kommer inträffa påväg hem från skolan eller nåt. kunde ha hänt nu ikväll påväg hem från allstar också, vart dit å kollat hockey! najs! lär återkomma nästa tisdag, då är de lule-järnkrok igen =) kommer bli spännande, gick ju bra sist iaf =)

dag av plugg å grejjer idag. sen ut å käka. los proppos mettos at the moment! los tröttos oxå! imån, skola, hemifrån. satte köldgräns på -20, å den verkar ju vara passerad sen läge,., då få rman plugga hemifrån! jag har alldrig vart där, men jag tror nästan jag vart sugen att flytta till skåne! dehär är för kallt för mig! nu, los sovos! adios!

minus

- 26. jag fryser förmodligen ihjäl snart.

humor

haha


bild stulen från nånstans på internet

rysskyla

Bon Yourno!

Jag ser ljuset! plötsligt slog det mig... det är inte kolsvart klockan 8 nåmer!! som det har vartit sen i höstas nångång... det blir lättare att stiga upp! faktiskt. iallafall lite. det märks att det blir ljusare för varje dag nu. den omtalade rysskylan är ju här. många minusgrader, å då stöter man ju på ett atal problem när man ska ge sig ut.

problem 1. frisyren! man har ju bivit "så pass gamal" att man inte ger sej ut i kylan utan mössa. dena nuförvärvade vana drabbar dock frisyren. det ger 2 ytterliggare problem. mössan inne eller plattfrilla hela dan? i mitt fall blir det nog antagligen mössa, då man ser ut som trollet plupp när mössan åker av. mitt hår är för tilfället inte färgat blått, men man ser likheter. helt klart!

problem nummer 2. långkallingarna. är ett gissel, långjalingar å tajts är en kass kombo. tajtsen korvar sig, kallingarna likaså. eftersom jag hatar jeans är dessa ett plagg som jag hellst undviker... sen så sitter de inge vidare me knöliga långjalingar under heller. underproblematiken till långkallingarna uppdagas först när man stiger in i värmen. alla brassar på me elen nu i kylan så då blir man dubbelt varm när man kommer in i värmen istället!! bästa ösningen är nog överdragsbyxor, men de ger ochså nya problem. ska man bära runt dem i typ skolan hela dan istället...

dessa "problem" bör ändå tas me en nypa salt.. om man tänker på annat är de riktigt värdelösa, som problem betraktat.

kanske lika bra att bita ihop å göra som vanligt. ingen minns en fegis å man får väl göra åkarbrasa vid busshållplatsen! =)en har jag äntligen fått tag i min sommarparfym! som inte finns i butik på vintern men va najs att använda den en dag som denna! man blir glad helt enkelt. =) tjo

RSS 2.0