157

Skrivet 2012-02-16 Klockan 08:24:06

bon journo!

ljust och fint. förmodligen kallt också, har inte kollat termometern, men de ser kallt ut närman kikar ut...de syns som på snön på nåt vis.

denna dagen blir det till att ägna åt neuropsykoligin. känns tungt. men lika att jag drar iväg å pluggar för sitter jag hemma maskar jag säkert å får krypa ner ikväll med dåligt samvete istället. finns ju så mycke annat man kan ängna sig åt. typ baka å sånt skojj!

jag har upptäckt att lager 157 har en webbbutik. så handlade en tröjja på prov.. för att se hur de är me leveranser å sånt... så nu borde den komma snart. men de e ju guld! vart överlycklig när jag insåg att de finns som webbshop, de e skojj att handla där nån gång ibland, va ju lite som ett favoritutflyktsmål när vi bodde i sandviken, det är dock lite långt till sågmyra härifrån så detta är ju jättenajs!

www.lager157.com
för den som e nyfiken, ibland har dom iförsejj bara skitfula kläder men ibland kan man ju göra riktiga kap också. =) hoppas att min tröjja dyker upp snart och att den är just ett kap!


Ågren är här. börjar praktiken på måndag. jag är absolut livrädd. var ut å rekognocerade lite igårkväll, så att jag vet vart jag ska, hittade stället, som låg brevid ett bageri och ett bårhus. enligt skyltningen iaf. fy fasen säger jag bara. jag vill aldrig att det ska bli måndag. låt helgen gå riktigt  sakta och låt tiden snigla sig fram tills dess....
ligger i en för mig helt okänd del av luleå. eller så är det så att ja vart där, är de håller, men på sommarn, så jag känner inte ien mig när det kom snö på.

får besök från viken idag. skojskoj! va längesen lövet var hit nu. ska bli skojj. har planerat mig nästan ledig imån så hoppas på fint väder så kan man dra ut på isen elle nåt.

have a nice day! tjao


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Ditt Namn:
Kom ihåg mig?

Din M@il: (visas ej)

Blogg eller Hemsida:

Din Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se