alla hjärtans dag

Skrivet 2012-02-14 Klockan 09:35:15

hej och puss på alla hjärtans da =)

Är väl en da som alla andra, men ett man kan ju ägna sina nära en extra omtanke å sånt. det är bra med folk som har födelseda idag, man kommer ihåg, fler borde tajma in sånna här dar ! Grattis iallafall! eftermiddan ägnas åt seminarium. inte taggad.

gårdagen ägnades int helt oväntat åt den nya telefonen. vart lite arg på dne när jaginte fattade, tog väl 3 timmar, minnade alla tvprogram innan jag lyckats installera spotify, men nu är de igång å jag börjar hajja hur den funkar, ja tror jag gillar den =) även om den på nåt mystiskt vis hade ställt alarmet på sju när jag hade tänkt ha sovmorgon till nio.

den har ett eget liv och är en riktig stalkertelefon. den har koll på allt å alla. gjorde nå inställningar å vips hade den kopplat i hop sig ge fejjan å hotmail å allt möjligt. att den hade koplat ihop me hotmail...å allt va de innebar bjöd på spännande överraskningar igår kväll kan jagp säga. jag är ingen vän av messenger, vet inte hur de funkar!!?? å  har alldrig vart intresserad,man har ju fejjan lixom... dedär j*la messenger visade sig innehålla skamliga förslag från snusk-gubbar. (män, killar, , osv). å vips va hela nya fina rena telefonen besudlad me porr! den fylldes me suspekta kontakter från dedär programmet som jag inte fatta... massa bilder på tatuerade badpojkar i vattenbryn...
lyckats lösa problemet me telefonsupport från far å en handbok online. men de tog mig i stort sett hela kvällen, haha

alla hjärtans dagidag. man är ju inte precis känd som nån kvinnlig variant av Don Juan ... men lite gullig har jag ändå vart...dagen till ära. köpt en liten present. romantik är inte min grejj, jag tycker de e pinit på nå vis =) tänker inte gå ut å äta romatiskt midda för två me vit duk å ros på bordet iaf. kanske blir de tacos. kanske inte. förhoppningsvis blir de å dra ut å se hockeyn, lulä-brynäs i läkerolen.



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Ditt Namn:
Kom ihåg mig?

Din M@il: (visas ej)

Blogg eller Hemsida:

Din Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se