dagen då..

Skrivet 2012-02-13 Klockan 19:32:18

hej!

detta är tydligen dagen då jag fick tummen ur röven å köpte ny mobil! de blev en nokia lumina..va den nu heter. hursomhellst, den är rosa å jag har inte den blekaste aning om hur man gör. hittade en super-försäljare, andra gången jag besökte telia-butiken idag. först va jag där efter skolan, men de känndes så omständigt på nå vis, va så himla lång kö, så ja for me bussen hem. när jag kom hem ångrade jag mig, att jag inte stått kvar i kön så for tillbaka igen. köpte telefonen, va ju som sagt i valet å kvalet mellan denna å iphonen... men ja jag slog till på denhära. fick tillome hjälp att rädda mina kontakter, superduperschysst. nu väntar jag bara på att de ska bröja fungera me surfandet å ringandet så man kan börja utfrorska å sånt. spännande. =)

de största problemet är ...i och med detta nya ... hur jag ska lyckas ställa alarmet till i morgon bitti!!?? har en stund på mig att klura...men de e dålig igenkänningsfaktor om man gämför me min gamla..

annars då. har gjort ett kap idag! handlat pyjamas för 50 spänn på gina. typ årets jlklapppyjamasen.. 50 spänn! billigare än ost! jag e skitnöjd å nu e man klädd ett tag framöver, haha.

kan ju berätta lite om dagens suprise också....

igår, eller om de va i förrgår, icke relevant iförsejj...satt jag å latjade på internet. alla vet väl vid dethär laget att jag inte är så hig-tec å kanske inte alltid läser så noga ... va allafall inne på tradera, klickade runt lite. hade ju noll koll på hur man skulle göra.. så lessnade väl  ur ganska fort också... dagens övveraskning kom ändå till peter, som får mail/mess eller va de nu e.. att han köpt ett glitterlinne för 26 kronor! haha!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Ditt Namn:
Kom ihåg mig?

Din M@il: (visas ej)

Blogg eller Hemsida:

Din Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se