ett brev

Skrivet 2012-02-06 Klockan 19:52:09



hello y`all!

 

ett brev har occuperat stora delen av min dag. det är som ivägen. de blir inte färdigt å jag har kört fast. har ringt runt till vänner om råd och stöd men jag sitter fortfarande som fast i isen. hårt fruset.

brevet ska jag sända med snigelpost till min handledare på vfu. paniken för praktiken börjar sprida sig, mina psykologiska försvarsmekanismer gör sitt yttersta för att försjkuta att de snart är dax för den första praktiken. brevet är de första steget, om d överhuvudtaget ska bli nåt.

sen fattar jag ingensting. va helt på de klara att jag skulle va i boden, allt enligt ltus databas... najs tänkte jag å va skitnöjd me platsen. tills jag idag får mail av en kvinna som verkar jobba nån helt annan stans. som sagt jag fattar inte ett jota men har nån vecka på mig att klura ut var och när jag ska infinna mig. kan ju lika gärna va någonstans i korpolombolo som de nu verkar!!??

 

d j*la brevet måste bli klart imån. sover på saken och hoppas kunna avsluta under morgondagen.

annars var vi näst intill klar me rapporten till seminariet nästa vecka. en referens å nån rad till så skickar vi in imån. om jag inte vart halvvägs till dement hade d blitt klart idag, men eftersom jag vimsat å glömt boken vart även detta framskjutet. typiskt.

 

sen så tjorvar telefonen, e-legetimation (som ska vara sååååååbra) bara tjorvar när jag ska använda de. strulat me de sen 5 så nu ger jag helt enkelt upp. börjar misstänka att felet för en gåns skull inte ligger hos mig.

har jag förästen sagt att jag...trots att jag svor på att "alldrig mer" vart till frissan, haha. man glider dit för att färga utväxten, man kommer därifrån å bara längtar tills man fått en utväxt, haha =P så nu är det bara att vänta...

Luleå har bytt iskylan mot snökaos. iaf temporärt. oplogat, sena bussar och trafikolyckor. lika bra å hålla sig inne i största möjliga mån. dagarna blir iaf längre, det är tillome ljust på dagarna.

morgondagens hockey, som jag sett fram emot vart ju iaf en flopp! de visade sig vara nästa tisdag.. .jag som taggat upp en massa folk å allt. haha. inte mycke å göra.. får se fram emot tisdag nästa vecka istälet. tisdag denhärveckan har nog inte mycke spännande att bjuda på... men de återstår ju såklart att se. =) tjo



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Ditt Namn:
Kom ihåg mig?

Din M@il: (visas ej)

Blogg eller Hemsida:

Din Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se