ryssyla och sommardrömmar

Skrivet 2012-02-04 Klockan 09:59:56

morning bejbs!

Rysskylan har bitit sig fast. det är kallt så inni h-vete och smhi säger -39 i natt. nu är det bara -33 på bergnäset, enligt ovanstående väderrapportör. härliga tider. själv målar jag naglar i sommarfärger, bubblat i jordgubbsbubbel, sprayat på lite sommarparfym å drömmer om sommaren. när lacket torkat ska jag ta på mina nya sommarsnikers å glida omkring här inne. golvkallt är bara förnamnet, lulebo har tydligen snålat med isoleringen, haha. har alldrig någonsin saknat den öppnaspisen vi hade innan så mycket som denna morgon =)



På televisionen hotar de me isköld å kaos. men vadå, kylan är ju redan här. idag blir det taco-middag med brudarna, sen drar vi vidare ut i kylan. får bli dubbla jackor, minst sagt. ställde in bastandet, då jag inte är nån vän av bastu å bärs-kombinationen. pallar helt enkelt inte med, haha. min relation till bastu är ju sådär, nog kan de va najs en stund, men här uppe bastar de ju som finnar, är en riktig vekling när de kommer till bastu. sen blir man trött och röd å vill bara krypa ner i soffan efteråt. somnar ju inom 2 röda. inte najs om man ska hänga gäng å ha trevligt!

sen är det kul när sambon kommenterar mitt nya linne...som jag hade tänkt använda i kväll. de ser ut som en pressenning över höfterna...
-men du...tack som fan. jag hänger in de i garderoben då.. där kan de hänga kvar. presseningg... man tackar.

puss hej


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Ditt Namn:
Kom ihåg mig?

Din M@il: (visas ej)

Blogg eller Hemsida:

Din Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se