1

Skrivet 2012-03-01 Klockan 21:14:13

mittäää!

1a mars. i luleå. det har regnat och på vissa ställen syns asfalten. detta är tydligen nogon form av naturfenomen. spännande att man får vara med och uppleva detta.

praktiserat hela dan. kom hem sent nåsså innih.. innan jag tagit mig hem, vart på alla stllen på stan jag skulle, vart i antnäs, han inte köka nån midda så de vart en kvällsfika nu ist. men han ju alldrig bli hungrig för jag hade hur mycket annat för mig som hellst. kommit hem och pluggat. nu känner jag att ögonen nästan går i kors. laddar för fredag imån.

jag är lite som robinson cruse ändå. jag är också kompis me freda. haha. nä men fredagar brukar va bra . man vet att de e helg när man slutat. inga planer imån, film å tacos. tänker barrikadera mig i soffan, men pyjamas! preis som förra fredan alltså. å många andra fredagar före det.

helgen är annars halvt som halvt oplanerad. boysen drar till rantajärvi på skoterresa. själv lrä man plugga. mjuffs.. roligare hade man ju kunnat ha de. men imån e d fredag. ska ha min första livs levande klient. nu är jag sådär rädd igen. kommer förmodligen inte kunna sova. men gonatt iaf


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Ditt Namn:
Kom ihåg mig?

Din M@il: (visas ej)

Blogg eller Hemsida:

Din Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se