loda

Skrivet 2012-03-03 Klockan 09:39:20

Morsning!
Å hur va de här då?
Tack bra! solen skiner och det är lördag. lovely!

Fredagen gick i en rasande fart. praktik, gled på stan en sväng å rensade hjärnan lite, gluttade i affärer- å fan va de bränner i fickorna, haha. nu börjar de ju dimpa in lite najs vårskor, man lär hålla utkik så man hinner på 35orna! =) kom hem, dock utan skopåse igår, men med lite annat smått och gott. =)

I måndags, beställde jag en så kallar "reservklänning" från bubbelroom. man lär ju gardera sig, så att säga. alltid bra att ha en ny klänning hängandes i garderoben, ifall de dyker upp nåt event som kräver klänning. perfekt tänkte jag i måndags, då har jag en reserv till helgen. de jävliga e att igår fick jag en leveransorder, då skickade dom den. åt helskotta me min plan =( aja. den kommer säkert till användning vid nåt senare tillfälle. =)

igår dammade vi av den gamla ungdomsaktiviteten loda. har "lodat" större delen av min ungdom så man kan säga att jag är ganka rutinerad på området. det har däremot vart ett flera års uppehåll sen den senast nämndes vid namnet loda, ahah. men förr i tin så lodade vi alltid. så även igår. tackos, film, mjukiskläder, hur härligt som hellst! ska börja loda oftare, även om jag e vuxen nu.
i lodandet ingick även filmtittning. tintin. inte så bra. men de var en härlig afton å man vaknar pigg å fräsh idag.

ser dock ut lite som björn ranelid. fick den briljanta?? inden att spraya mig me braun-ohne-sonne igår. man va ju finsk-vit, inte attraktivt. det är inte heller björn-ranelid-orage. hm...får försöka lösa detta under dagen. om man badar länge kokhett kanske man skollas å de försvinner. detta är fan inte okkej!

det är den 3dje mars. jag har sista helgen som 27åring! passar på att njuta av varenda minut. dagen kommer att ägnas åt studier hos gänget, psykiatri och neuropsykologi. ja roligare hade manju kunna ha de när solen skiner å all, men måste man så måste man. boysen är i rantajärvi å kör skoter. så man vill ju inte sitta själv heller så de e väl ett bra sätt å aktivera sig ändå.

som sagt, den tredje mars.  å vi har julgranen kvar på balkongen. jag är ändå inte förvånad. detta börjar vara lite av en tradition hemma hos oss.




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Ditt Namn:
Kom ihåg mig?

Din M@il: (visas ej)

Blogg eller Hemsida:

Din Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se