Nånting har gått fel...

Skrivet 2012-03-09 Klockan 06:47:03

Någonting har gått fel...

Tyvärr har vi tekniska problem med vår tjänst just nu. Vi arbetar med att lösa detta så snart som möjligt. Vi beklagar att webben just nu inte är tillgänglig och hoppas att du har möjlighet att återkomma på nytt inom kort.

 

 

men godmorgon! ja det kan man ju lungt säga. inte lite fel heller! paniken är, inte alls ovanligt total! Tenta på månda ju, hem efter praktiken igår, trött och förvirrad, inte heller ovanligt, sätter mig efter att ha samlats och gjort en plugguppgift i cyberspace med klasspolarna, å ska plugga psykiatri. Felet är att anteckningarna är spårlöst försvunna. Jag å peter letar, å letar, å letar. jag räkar kanske inte med att han ska hitta dom då han alldrig finner de han söker efter, karar kan på nå vis inte leta (lessen men så e d). men jag var glad för sällskapet , de blir ju roligare när man e två. efter mcket bängel å klockan som springer iväg var det bara att konstatera. blocket är borta! de "tekniska problemen " är så pass tekniska att jag inte sparat de på datorn. illa verkligen illa!!

 

fredag idag iaf, sista dan som twentysevenyearsold. jag ska ta tillvara på varje sekund. helgen kommer att ägnas åt plugg på intesniv nivå. får helt enkelt intervall-plugga. så de blir inge kalas eller sånt, hinner inte me nå sånnt tjaffs. sen äre ju inget å fira, att man blir en ännu older woman. =P

paniken är nu total å jag vet ju precis hur fredagskvällen ska spenderas. skriva psykiatrisammanfattning. hmmz, en rejäl miss. aja, bara att gilla läget. saker å ting har ju tendenser att aldrig bli som man har tänkt iallafall.

 

nu full rulle iväg. ibland kan jag inte låta bli å fundera på varför jag inte utbildar mig till sjukgymnast iställe. men de får bli ett senare projekt isåfall. nu iväg. tjo



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Ditt Namn:
Kom ihåg mig?

Din M@il: (visas ej)

Blogg eller Hemsida:

Din Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se