kaffe

Skrivet 2012-05-09 Klockan 08:23:03

Tjo!
Veckan går fort som vanligt. skulle behövt plugga mycke mer än vad som blivit av. soooom vanligt. hjälpt danne att komma i ordning i nya lägenheten, fixat å donat å haft onepice. vari i skolan, på biblo, på stan, ja livet rullar på som vanligt. snart är det fredag å då drar vi. wiiiii =)
Tydligen ska jag springa vårruset. ofrivilligt anmäld, känns som att de inte riktigt är min grej faktiskt. men jag hörde nåt om fika så ska väl  va för den sakens skull då, haha. ska gå absolut sist å ta de lite lungt ja =P
Håller på planera sommarens aktiviteter, känner på mig att det kommer bli fullt upp! å de gillar jag! solsken även idag å kaffedrickning framför datorn. härliga tider.
Har upptäckt enn skum sak...vet inte om vi har de hemma också, har då aldrig hört talas om de förut... men Kaffeost!!?? kan man få på fiken här...
Kaffeost, (meänkieli kahvijuusto, finska leipäjuusto, juustoleipä), är en variant av ost som används till eller i kaffet istället för kaffebröd. Kaffeosten är en traditionell nordfinsk maträtt med gamla anor i norra Finland och i Tornedalen. Det lägges som småbitar i kaffet eller ätes vid sidan av med hjortronsylt. Äter man osten som den är antingen varm eller kall gnisslar det när man tuggar den. Äter man den utan tillbehör är den ganska neutral i smaken. (wikipedia)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Ditt Namn:
Kom ihåg mig?

Din M@il: (visas ej)

Blogg eller Hemsida:

Din Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se