Gylftittarkväll!

Skrivet 2012-09-22 Klockan 08:16:04

Sho!
 
Veckan har glidit förbi i en rasande fart å hinner knappt reflektera över vilken dag det varit. först va de måndag å nu är det...tydligen...iaf enligt almanackan lördag! vaknar vid sjusnåret å känner mig pigg å utvilad efter va som, om man räknar timmar, en rejäl sovmorgon. haha! veckan avslutades med fina klasskompisar på stan. allmäns svammel efter en 40 timmar plus vecka på praktik gjorde att vi va ett flamsigt men slitet gäng som var ute å socialiserade. de hela övergick snabbt till en så kallad gylftittarkväll! det låter ju som att detta skulle va nån form av spännande tillställning men uttrycket beskriver faktiskt den enorma trötthet som hör lite fredakvällar till.....när man nickar till sittandes upprätt me ansiktet neråt...(tänk nicka till å näsan pekande åt skrevregionerna...sovande, självklart) vart inte långrandig igår å for hem å nickade till i soffan. sen vart det en snabb överflyttning till säng, tror jag somnat innan jag ens hunnit landa mot madrassen. 
 
annars e de mesta lite konstigt å ingen ordning alls.
 
mycket att ta tag i å styra  upp. letar lägenhet för fullt men de e ju bostadsbrist så detta projekt känns lika omöjligt för mig som att bestiga K2. jobbar vidare på de å tar tacksamt emot alla tips . kommer antagligen sluta med att jag slår upp ett pippitält å någon av stadens rondeller.
 
med tanke på att jag bara vart uppe nån timme har jag hunnit me endel grejjer ändå. börjat plugga! , städat lite å allmänt donat. druckit alldeles för mycke kaffe å lärt mig en ordentlig läxa. Dagens note to self är alltså: spola inte ner ostkrokar i muggen i tron att man snabbt å enkelt blri av me dom. dom vägrar att försvinna!!
 
 
 
 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Ditt Namn:
Kom ihåg mig?

Din M@il: (visas ej)

Blogg eller Hemsida:

Din Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se