tjo

hallåj!
ojoj. aningens trött, as usual. mår då bättre iaf. skoldag idag. händer inte så mycket annat. ids inte kolla mailen för där står de säkert att det är ännu mer grejjer jag måste göra. haha! slipper iaf läsa anatomi som vissa inneboende bysslar med för tillfället. känns nå jävulst bra att man är klart me dedär =)
vi hörs. tjo

skinnpaj i februari?

hejsan!
mår då bättre idag iallafall! inte helt hundra men bättre...
en fundering som gnagt en längre tid nu. hur står det till med änderna här uppe igentligen. vart tar dom vägen, när kommer dom tillbaka? finns dom över huvud taget? å finns dom inte vad gör pensionärerna då? efterforskningar har gjorts i frågan dock utan vidare resultat. misstänker att de håller till i Högbo utanför sandviken. jag borde fara dit å¨hälsa på dom snart!
 
plus 8,7 grader ute idag! vansinnigska man ha skinnpaj i februari. lika varmt nu som en helt vanlig sommarnatt juh! borde vaea förbjudte att va inomhus en dag som denna. man skulle åkt skridskor på isen! långfärds! hade var kul å prova. nu åter till uppsatsen. tjo

instagram?

det finns en anledning till att jag inte har instagram. eller kanske de är två... jag vet inte va de är å jag vet inte hur man gör!!? verkar som de e (och har varit en längre tid) nån innepinnegrejj. trodde att de va nå skit som skulle gå över så man slapp skaffa men de verkar inte så. lär ju iaf inte funka från min telefon så då är de ju för krångligt =P 33 dar till avfärd mot teneriffa iallafall. plusgrader utomhus. skinnpaj i feb? inte okkej! å inte brynäs resultat i elitserien heller. å inte att jag är sjuk  igen. har verkligen inte tid med detta. längtar lite hem till mamma också. man kanske skulle vart dit å sagt hej nån sväng innan somarn. måste se hur de ser ut framöver, borde man ju styra upp. synd att dynet inte har lite fler timmar så man hann få lite mer gjort på dagarna. ny ljudbok, fantastiskt. har inte läst en vanlig bok sen studietiden börja. i sommar ska jag ligga i en hängmatta nånstans å läsa pocketböcker!
har förästen tappat bort min cykel...  =) gonatt
ten

klimakteriet

tjenamoss!
har jag feber igen eller har jag hamnat i klimakteriet? man börjar ju fundera faktiskt  när man har vallningar å hela baletten....börjar ju bli nådit less på att vara sjuk nu iallafall. Äntligen är sambon tillbaka å igår tog vi en promenad på isen i dte fina värdret. skulle bara ut en liten sväng men vart ute i flera timmar. köpte fika på statoil å passade på att göra snöängel å allt. som ett barn på nytt!
härliga tider!

men åååååhhhh!

tjeeenare männen!
När man har planerat sina aktiviteter noga å det sedan skiter sig.... min plan var storslagen. jag skulle helt sonika sova bort halva dagen. klockan 7 är tant vaken, pigg som en ...kanske inte lärka men relativt pigg iallafall. hade besök av männen i mitt liv igår så de vart filmkväll å soffäng. asnajs att ha sällskap en fredagkväll. anyway, eftersom jag inte har annat å göra än plugga idag å de vill man ju hellst slippa undan så tänkte jag som sagt sova bort halva dan. hellst hela men de e ju inte att tänka på. men att då kliva upp innan 7, käka frukost, provsova en stundtill bara för att konstatera att de går tammefan inte. så här sitter man, ahha! vafancolo ska jag hitta på idag!!?? en timme till affärerna öppnar iallafall. kanske man ska dra en repa på stan. får väl se va de blir. nu ska jag ut i skidspåret en sväng iallafall. måste ju aktivera sig när man ändå e vaken. åsså är dte ju trots allt sportlov! har jag hört.
 

Äntligen fredag igen!

Tjenamoss!!
fan så najs me fredag. å jag ska nog vara ledig i helgen, iallafall gaska. har lite småplugg men de räknas ju knapps. sen är ju på spåret slut så fattar inte vad man ska ägna fredagkvällarna åt nuför tiden =/ trist!
helg utan planer känns aningens motigt ändå, jag ska alltså göra nada i 2 hela dar. inget att se fram emot när man e kass på göra ingenting. förövrigt är de ju de man ägnar veckokvällarna åt ...blir trist i längden. får hoppas nån av vännerna taggar igång skidåkning eller dyligt. utförs hellst! Lilla hellman kommer inte få det lätt när hon dyker upp, socialt understimulerad storasyster, hon lär ju behöva öronproppar! hade tänkt dra till umeå men la ner de planerna. får bli en annan helg. men de e tråkigt nu, loggar man in på fejjan bara för att konstatera att de har inte hänt nånting där heller. verkar som att alla andra har ungefär lika trist iallafall, hahah, såhär i slutet av februari. nu off to school! see yáll!
 

snurrigt

jag har hört att de är med "snurra flaskan" man fattar livsavgörande beslut!??
eller...

Vafancolo!

Mors!
gaaaaah! jag har inga kläder. riktigt illa ställt i garderoben. sen vill jag ha ett litet hus med en kamin! å en liten svart cockerspanielflicka att dela min lediga tid med. skulle även haft en lång snubbe som kan  tänka sig att bli farsa till eventuella ungar. å ett jobb på lämplig bostadsort nånstans i sverige! fan det drar ihop sig, kan vara dax att bli vuxen nu. trist, o ja. men nödvändigt antagligen. nä får sätta lite fart me uppsatsen här först, den e prio ett på min lista av saker som borde göras. sen är man ju kräk-stressad random så lika å försöka tagga till å sluta fjanta. lättare sagt än gjort. somnade med  vetenskapliga artikelar i sängen i går, vaknar upp å papper överallt. inte mysigt värst. men have a nice tisdag så hörs vi. tjo
Utdrag från anonym bekants skolgång.alltså inte min! men ibland blir man ju sugen att schappa! hahhahahahh =)

the return of the light

Hallie haleåe!
mångad morgon igen å man e ungefär lika sliten som vanligt. blri skolhäng idag å har ju så satans mycke å göra men det blir osm ingenting av nånting. så känns lite upförsbacke. får ångest v att kolla mailen typ för då kan de ju stå nåt om att man måste göra nå mera grejjer. det har iallafall blivit ljust. härliga tider!! =)
 

hemlig låda

Hej Lördag!
 
från mästerkockar till hemliga lådor.
Lite som julaftonskänsla när man längst in i garderoben gräver fram en låda från sin gröna ungdom. en såndär riktig alltiallo-låda. i detta fall som jag nu ska presentera innehöll lådan allt mellan himel och jord. det var nog faktist lite riktig jord, eller snarare sand på botten också. måste kommit med från nån utomlandsresa i tidernas begynnelse. man (dvs jag) kan inte sluta att förundras hur sakerna igentligen kommit dit och jag har ju mig själv att skylla för det kan ju inte varit nån annan än nämnd skribent som är ansvarig för sakernas placering.
 
Lådans innehåll var följande: mängder med ihoptrasslade halsband, örhängen, ringar, armband, en st raggsocka som jag inte mins att jag haft i min ägo, tamponger, litet fotoalbum, hårspray från 90talet, guldarmband, tennsmide, jultomte, 6 cl jack daniels, spanska cigaretter, varma kopen, signerad cd med e-type, kasettband med lilla sjöjungfrun, liten hårfön, gamal 10-kronorssedel, kärleksbrev, solglasögon, postisch!!??, skärp, flippflopps, aminution (flera sorter) huvudvärkstabletter, hajtand och sist men inte minst en full men oframkallad engångskamera!? har inget minne av denna kamera så nu är ju den stora frågan om man ska våga framkalla rullen som sitter i. kan ju innehålla i princip vad som hellst å även om man e nyfiken vet jag inte om jag vågar lämna den , vill ju inte riskera att någon annan ska se innehållet före mig, ahhahah. får klura lite på dedära... men man e ju sjuuukligt nyfiken på innehållet!
 
sen kan jag inte heller sluta förundrar över hur mycket mästerkockar svenska folket igentligen är vlliga att titta på. som läget är nu och med det kanalutbud jag tillgår visas svenska, amerikanska, irländska och australiens mästerkockar löpande. ska detta verkligen vara nödvändigt? vad hände med fantasin lixom?
 
trevlig helg! tjo
 

happieness

hejsan!
Vem fan behöver en snubbe på alla hjärtansdag när man har så inni helvete fantastiska vänner!!?? Inte jag iallafall! Ger verkligen värme i det gamla leopardhjärtat. som förövrigt verkar fungera helt perfekt trots åldern. Fick både blommor och blåbärspaj igår. tillomed sällskap så att jag inte skulle sitta själv. som sagt, helt fantastiska!
 
så idag är det fredag å en helt vanlig dag i skolan. längtar redan hem så jag kan kika på mina fina rosor, hehehhe. på tal om en helt vanlig dag i skolan, igår hade man chansen att isklättra å åka hundspann på lunchen.fick i oss en gratis-parisare ! är väl ingen höjdare men en gratis lunch sitter aldrig fel hos en fattig student!
hellst vill jag gå till skolan i träningskläder idag. men de e förfan fredag å jag är ändå på ett himla bra humör så man kanske borde anstränga sig lite iaf. som sagt, fredag! vi höres! =)

februari

tjo!
jag hatar februari! helt på riktigt. den absolut tråkigaste månaden på hela året!

Chop my money

hallie hallåe!
Hemmaplugg idag. 3 förkylningen på 2 veckor och migränkänningar. härliga tider, vitt ludd ytterst i synfältet. lätt att fokusera!? nåt mycke roligare... nu har vi både flygbiljett till teneriffa och lägenhet fixat! hem vette fasen hru vi ska ta oss hem....man kanske ska stanna. nä men de lär ju lösa sig =)
supermysigt semelfika igår . kul att träffa sina klasskompisar utanför skolan. å hemgjorda semlor slår ju köpes med hästlängder! går ju inte ens att jämföra, fantastiskt gott! hemmapluggdagen inleddes hrusomhellst med att se lite av det 3999 avsnittet av våra bästa år! hahah härliga tider! hellst skulle man ju vilja sitta vid en eld och grilla tjorv. tjo

fettisdag..

glad semmeldag då ! =)

Extreamley stylisch..

Hörru skantu ta åhhh kliv opp nurå...
 
Lördag och jag tänker då faaen inte plugga! blir tagga skidåkning istället, mycke skojjigare så. jokkmokk vart då inställt på diverse förkyldningar och kyla. får väl fa nästa år istället, om man bor kvar i omgivningarna vill säga. å de e ju inte så säkert =P
Livskrisen är fortfarande ett faktum men de är väl bara å gilla läget. när man upptäcker att ensamheten en fredagkväll inte är sååå förjävlig ändå måste man ju vara påväg nånstans iaf =) vart såklart på spåret å skavlan. passade på att med mina nya kunskaper sönderanalysera fredrik skavlans intervjutekning och frågeställningar. upptäckte även att jag hade stora kunskaper i hjärnans fysiologi! man blir tydligen smart på univetrsitetet! hehehe men en fredag... aja, jag är nöjd ändå! såg att de söker arbetsterapeut i hofors, vette fan om jag ska söka... mer sugen att dra söderut till sommarn. mer söderut alltså! sen är de ju läckert när man använt nån konstig brun utan sol å vaknar upp å ser ut att vara karotenförgiftad.... extreamley stylisch..
gillar nrä man går i affärer såhär års, sjukt sugen att "köpa nåt". så e de typ bara sommarkläder, man blri ju vansinnig! minst 3 månader vinter kvar. kallt som fan e de åxå, shorts å minikjol passar sig inte i detta klimat. kommer bli en fin dag idag iaf. nu tagga melodikrysset! hej så länge

Hillbilly heart

Tjenare mannen!!
Fredag idag. enligt horoskopet ska det bli en bra dag.Tror iförsig inte på hososkop men man kan ju ändå ta till sig de dar de står nåt positivt! har annars knäckt dedär me tidningens hososkop...de flyttar typ bara runt dom...eller så får man samma flera dar i rad. oftast när de står att man ska hamna i ekonomisku ruin eller att de kommer gå åt skogen! stämmer ju iförsig, men liiiite mer fantasi tack , hahahha
Hursom. fredag, igen! blir vansinning, man hinner ju inte med. blri heldag i skolan me nya kursen idag. rätt skoj, å man är ju evinnerligt tacksam när man har legala skäl att slippa undan uppsatsen ett tag. även om den stressar nå jäääävulst! eventuella planer i helgen, förutom att va hemma ensam en fredag å se på spåret, skitttrist, är att besöka den beryktade Jokkmokks marknad imån. en vädderrapport från jokkmokk såhär på morgonkvisten bådar dock inte gott.... minus 35... man blir ändå inte så såugen att va ute en hel dag . förra året va de minus 42...vette fasen om de e värt för att köpa kolaremmar!?? får helt sonika hoppas att de blri lite varmare. man vill ju gärna spana in renar å träffa vildhasse!
annars en helt vanlig äggkppp här på stengatan 19! ha en bra dag! vi hörs!
förästen, i förrgår drack jag diskmedel! av misstag givetvis, fan va de löddra i halsen! hhehhe tjo

skidor, bakhalt och Burbon Boys

Gomårron !

Om vi säger såhär! 2 veckors imobilisering sätter sina spår! drappades plötsligt av vuxendamp igår när jag va klar me plugg å gav mig ut en sväng på skidorna. tydligen var jag inte så frisk som jag trodde för häll ju på å bryta ihop efter nån kilometer. men vädret va fint så typ pinade mig runt, trots att de va bakhalt å jävligt å "nån" som inte vallat om sen antagligen slutet på 90talet.... känns idag kan jag säga. skulle nog inte gjort dedär, men vem fasen ids va hemma lixom!!?? sambon har ju övergett mig å for till viken så nu e man på solokvist igen. trist . idag e d heldag i skolan, å tacka fan för de! =)
 
sen får nån gärna påminna mig å sluta köpa grejer för att de e rosa. mobiltelefoner tillexempel. kass kamera å den funkar inte i minugrader! så svarar jag inte är jag utomhus.... ehhh... men man vill ju inte byta nu nrä man lärt sig hur den funkar. torsdag idag. veckorna går sjukt fort. lär tagga till nu! vi hörs!

trökit?

Tågstationen kan ju va ett av de tråkigaste ställena. inget skojj alls verkar man få ha där.. =P

Happy tune

morsning!
Ljuset börjar återvända till oss i norr! wiiiii 20 över 7 och mörkret börjar blandas upp lite me ljus. känner nästan hur man redan får vårkänslor! wiii! härliga tider så att säga. idag står opponering på agendan, hemma vid datorn. känns som det var längesen med en hemmadag, om man räknar bort de 2 dagarna som jag låg däckad på soffan förra veckan . å de räknas ju inte. Blir lite tv-hallåa stil i dag, antar att te kommer vara allmänt tvång på webkameran så man får väl helt enkelt snoffsa till sig på överkroppen, kör pyjamas nertill! sen har man ju sjukt mycke att göra, mest nöjjen man vill hinna me innan man e åt helvete för gamal, synd bara att man lever på existensminimun nuförtiden. måste prova lyckan på lotto! igen!
annars har vi mycket snö så e e rätt najs. älska vintern!!
tagga till nu! vi hörs!

Prio 1

De gäller ju att prioritera! idag prioriterade vi hem oss själva! =)

tagga till!

tjo!
så var den underbara och efterlängtade helgen över och det var åter måndag. lite av veckans värsta dag, eller kanske att tisdagar brukar kunna va snäppet värre... fantastisk helg by the way! mycket nöjjen! =)

Välkommen lördag!

God morgon Luleå!
 
Snöar gör det! börjar bli endel nu.
riktigt tjusigt ute nu.

idag är de ändå fullspäckat schema. först ispromenad på agendan, sen ska vi se när...Luleå hockey atagligen krossar brynäs... måste till arenan å spana in Ironhook en sväng när han ändå är i stan. lär bli att dricka gavöl för min del i afton. igår va jag sur hela dagen men idga är de ändå bättre! haha! får väl se på vilket humör man e efter hockeyn, ahhaha. om förkylningen bara kunde ge sig så man kan åka skidor igen. längtar bara ut ibuschen men lär nog avvakta ett par dar till. igår hade vi sjukstuga hos en kompis, alla i ungefär samma kasa skick. höll på somna på deras soffa, men va ju fredag igår så de va väl väntat! ahhahah
Å det märks att man bor i norrland närman får svenska dagbladet vid lunch! hahahha
trevlig helg!

Nipponpippon

Goddag Yxskaft!
 
Allmänstatus: Gott och opåverkat! helt okkej me andra ord. är väl inte helt hundra men tror att febern har gett sg iaf! wiiiiiiii! dax att ta tax i livet igen alltså. å plugget. å c-uppsatsen. gjorde iförsig en massa igår men hade feber så minns inte riktigt, ahhah!
Pörskans Nipponpippon, alla jävla teknikprylar som bara krånglar! synd att inte uppsatsen hanlar om teknik istället de hade kunna vart ett bra citat att ta me i texten!?? =P
annars  är min sambo fantastisk. tar hand om mig när jag är sjuk, haha! igår fick jag hallongråttor. vi lever här på stengatan som nåt riktigt pensionärspar. igår satt man bänkad framför antikrundan. ikväll har man på spåret att se fram emot! kan vara dax att skärpa till sig, ehhehehe
sen var det längesen man träffa öltomten! spelar ju alldeles för lite sällskapsspel nuför tiden! det är ju nåt man borde ta å styra upp framöver! =)  hejdå!
 

RSS 2.0