hemlig låda

Skrivet 2013-02-16 Klockan 10:22:52

Hej Lördag!
 
från mästerkockar till hemliga lådor.
Lite som julaftonskänsla när man längst in i garderoben gräver fram en låda från sin gröna ungdom. en såndär riktig alltiallo-låda. i detta fall som jag nu ska presentera innehöll lådan allt mellan himel och jord. det var nog faktist lite riktig jord, eller snarare sand på botten också. måste kommit med från nån utomlandsresa i tidernas begynnelse. man (dvs jag) kan inte sluta att förundras hur sakerna igentligen kommit dit och jag har ju mig själv att skylla för det kan ju inte varit nån annan än nämnd skribent som är ansvarig för sakernas placering.
 
Lådans innehåll var följande: mängder med ihoptrasslade halsband, örhängen, ringar, armband, en st raggsocka som jag inte mins att jag haft i min ägo, tamponger, litet fotoalbum, hårspray från 90talet, guldarmband, tennsmide, jultomte, 6 cl jack daniels, spanska cigaretter, varma kopen, signerad cd med e-type, kasettband med lilla sjöjungfrun, liten hårfön, gamal 10-kronorssedel, kärleksbrev, solglasögon, postisch!!??, skärp, flippflopps, aminution (flera sorter) huvudvärkstabletter, hajtand och sist men inte minst en full men oframkallad engångskamera!? har inget minne av denna kamera så nu är ju den stora frågan om man ska våga framkalla rullen som sitter i. kan ju innehålla i princip vad som hellst å även om man e nyfiken vet jag inte om jag vågar lämna den , vill ju inte riskera att någon annan ska se innehållet före mig, ahhahah. får klura lite på dedära... men man e ju sjuuukligt nyfiken på innehållet!
 
sen kan jag inte heller sluta förundrar över hur mycket mästerkockar svenska folket igentligen är vlliga att titta på. som läget är nu och med det kanalutbud jag tillgår visas svenska, amerikanska, irländska och australiens mästerkockar löpande. ska detta verkligen vara nödvändigt? vad hände med fantasin lixom?
 
trevlig helg! tjo
 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Ditt Namn:
Kom ihåg mig?

Din M@il: (visas ej)

Blogg eller Hemsida:

Din Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se