vintersol

Skrivet 2013-01-12 Klockan 09:26:25

morning!
 
var är vintersolen? bara mulet och grått här uppe nu. men varje dag blir ändå lite ljusare vilket både känns ochkärks, det blir inte mörkt klockan ett å de e fan i mig helt fantastiskt! man blir ju piggare å gladare. igår vart de bio efter skolan, sune i grekland. den ganmla sune va ju helt klart bättre å ffa sunes farsa som i de gamla filmen är en legend! men de va ändå ett najs tidsfördriv å man fick skratta, kan va att man va sjukt trött men men. missade såklart bussen så knatade hem, tur att man numera är rutinerad norrläning så man har täckbrallerna i väskan.
 
'första dan utan yräningsvärk idag på hela vekan. skööönt! men de lär ju bli nytt till imån eftersom vi ska ut å åka skidor under dagen. har ju läst ett par påöng i muskelfysiologi så har nå minne av att man ska kötta sönder musklerna i början så blir de starka!! =) lite tvärtemot va andra random träningsnissar säger men jag litar nog mer på doping-lärkarn, hahhaha! så med tanke på att jag bröjar återfå mitt normala gångmönster kanske det blir klackar till kvällen. återstår att se ;)
isbanan är öppen så det blir till att ge sig ut å promenera på isen också. fram me solen bara, då blir de å sitta snöhög å må lite gott. tiden är dte däremot ont om. morgondagens projekt antar jag. nu blir de snart melodikryss i vanlig ordning å vänta på att polarna på andra sidan stan vaknar till liv så vi kan tagga skiråkning!
 
daens i-lands är ändå att jag inte har nån spade. balkongen har snöat igen.. vem fan har en spade å bor i lägenhet lixom!?? tänkte att jag lånar den i trappen men den är de ju självklart nån som har snott!!?? hade ju förstårr om nån snott en cykel eller så men spaden.. letat stan runt efter spade men de verkar inte finnas, å detta är luleå ...fattar nada. måste pallra mig till storheden verkar det som. eller så få rjag tillverka nåt eget, så får de bli. vi hörs. trevlig helg!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Ditt Namn:
Kom ihåg mig?

Din M@il: (visas ej)

Blogg eller Hemsida:

Din Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se