äventyr i södra sverige

Skrivet 2013-03-20 Klockan 08:18:17

halli hallåe!
Åter i norrbotten efter en blixtvisit i södra sverige. sverige på en kvart kändes det lite som. tog mig med nattågets snålaste biljett till gävle, vidare mot viken för att säga hej till familjen. iallafall päronen, syrran hade jag ju med som handbagage. han me agakiosken å träffade en kompis på mulligans i typ 2 timmar, haha, men de va allt som hanns med. sen va de bara upp tidit på lördan å fara till karlstad på 90-årskalas. fantastisk tillställning. väldigt skojj å fira älskade farmos å träffa släkten. fick även helt suverän mat och vin, som ett riktigt kalas ska vara! dömle herrgård var destinationen.
sen vart dte bara fort hem till viken igen, en stödlur på soffan å nattåget tillbax till lulääääh! hade en jävla tur att jag kom men, hade tydligen fel biljett, som vanligt när jag ska ut å resa, ringde tillome sj å dubbelkolla, men ändå vart det fel. så planka hela vägen från gävle till lulä, ahah! najs! men de va en trevlig men intensiv resa. hem å ta en stödvila sen va de bara börja plugga igen. wifi är fina grejjer när man kan sitta uppkopplad på tåget by the way!
dock funkar de sådär i buschen...
annars har jag en todo-list som ringlar sig till skåne och tillbaka. det ÄR mycke nu. drar ihop sig till avfärd, 11 dar....dax att börja styra upp grejjer! först å främst skolan å tagga till me uppsatsen! ha de! tjohej så länge


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Ditt Namn:
Kom ihåg mig?

Din M@il: (visas ej)

Blogg eller Hemsida:

Din Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se