vafancolo!

Skrivet 2013-03-21 Klockan 11:16:29

tjo!
men seriöst. när man har en to-do list som är så lång att den ringlar sig till skåne och tillbaka.... ibland får man styka nåt men så tillkommer nya grejjer hela tiden. som sgat det är mycket nu!! hru ska man hinna?
solen skiner ändå ute, skulle behövt dra en sista repa på skiderna innan ban byter dem mot barfotagång i nån sand. 9 dar kvar. sjuuukt!
Här har man snö upp till midjan, falun i lördags ja du blev man ju riktigt lycklig och fick vårkänslor å hela baletten! Lugnet gör sig även bäst på sommarn när det är hårdrocksfestival, ahhah!
sen kan jag inte låta bli att fundera... kan nog haft detta uppe för diskussion förut men kan inte riktigt släppa det... är man köper smågodis....så finns det alltid några äckliga kvar i skolen på slutet...å då är det ändå man själv som valt...hur går det till? sen slogs jag av taken att lite samma sak gäller spotify-listor... man själv knåpar ihop sina spellistor men det kommer alltid låtar som man inte vill lyssna på... hm...
sen slog dte mig plötsligt att det blir ju inget påskbord i år. tydligen är dte ju påsk redan nästa vecka... men 90 mil till mamma kan jag ju glömma det, sen är jag i stort behov av att då låna in en svärmor som bjuder på lax å annan påskmat. kanske får slänga ut en annons på blocket. behöver bara svärmodern torsdag eller fredag dock. sen klarar jag mig fint =) påskafton kommer att firas på stockholm arlanda! nu åter till artiklarnas underbara värld... tjo


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Ditt Namn:
Kom ihåg mig?

Din M@il: (visas ej)

Blogg eller Hemsida:

Din Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se