de senaste...

Skrivet 2008-12-01 Klockan 21:21:20

ey!

måndagkväll igen då. vart i fasen tog helgen vägen? vet ej men fort gick det iallafall. man borde ju va ledig 5 dar å jobba två, d hade ju vart guld. då kanske man skulle hinna me å ha nåt liv också.
jobbade i lördas, kom hem vid half 4tiden, la men på soffan en snabbis, men kunde som vanligt inte koppla av. sen var det bara att tagga till och fara på dannes 29årsfest. Vi gav han en radiostyrd fågel. en sån behöver väl alla!!??vi hade trevligt, å sen vart det krogen. jag va sur å tråkig å ville hem hela tiden, men föll för grupptrycket å hakade på. va väl inge vidare, så sjukt mycke folk på hartan att man kunde ju för fan inte röra sig ens. näe, ingen hit, men d va trevligt att träffa gänget iallafall.

va ut på stan en sväng i går, skyltsönda å allt, vi tittade på tomten i krysset en sväng. sen va vi på jakt efter en vit julstjärna, men d fanns ju inte en enda i hela stan. röda å guld...men,,eh, nej...ja vart inte så sugen. inte ens på ica maxi hade dom en. hittade tillslut en,hemma hos morsan å farsan. =)
såg förästen en idag,.. när jag va på OK. men d e ju inte d första stället man far till för att köpa julpynt.
köpte en övningskörningsskylt å OK, sen var det bara att ge sig ut i trafiken. lallade runt på en parkering ett tag, va ju inte igår man körde bil om man säger så, men sen körde jag hem till familjen och tillbax till oss. gick ju helt okkej iallafall. ganska sjukt, va 8 år sedan jag började övningsköra...första gången. Moahhahahah !

nu e d 2 1/2 men . klockrent!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Ditt Namn:
Kom ihåg mig?

Din M@il: (visas ej)

Blogg eller Hemsida:

Din Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se