14.34

Skrivet 2008-11-24 Klockan 14:45:36

åsså har halva dan gått. jag har tråkigt nu, sitter mer eller mindre å väntar på lönen. ar fan inte en spänn på fickan, sjukt tråkigt dehär. men najs ändå, å va hemma, men jag har ju så svårt att koppla av...vet inte vad jag är rädd för om jag gör ingenting... den vanliga oron kanske..

har vart på vinden idag. släpade utt et solarium, som har stått i vägen sen i somras, bytte vardasrumsbord..å har storstädat i största allmänhet. funderar på att styra upp en lasange här på eftermiddan.. imån blir d till å schoppa julgrejjer på jobbet iaf..har ju inte en grej kvar. slängde skiten när de va ivägen i somras... dumt dumt...

sjukt laddad för snowboard nu iaf. härligt med snön som kommit. kunde fått va mer hellst. kom på d att brädan e kvar i luleå sen i vintras bara.... lite drygt.. d e ju inte nästgårds presis..men man kanske kan posta dom elle rnåt..såg att berget skulle öppna den 13 dec, kan ju bli tight att få hit grejjerna.. man aknske skulle ta å åka skidor annars. va ju år å dar sedan.. man e väl så feg nuförtin bara..kanske lär hålla mej i barnbacken i år..
lär hittapå nåt nu..tjo


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Ditt Namn:
Kom ihåg mig?

Din M@il: (visas ej)

Blogg eller Hemsida:

Din Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se