toppenhelg

Skrivet 2009-03-08 Klockan 19:17:40

tjo!

nyss hemkommen från sollefteå. har haft en kanonhelg. så satans skönt att komma hemmifrån lite. drog iväg i fredas, så vart ju inte så länge, men bättre lite än inte alls. e ju rätt mycke körning för inte så mycke tid. men jag kör ju inte så för mej va d ju lungt =)
på lördan va vi i skidbacken nästan hela dan, supernajs väder å e nästan aldrig nå folk i hallstaberget så man fick ju åka sig trött iallafall. stannade en sväng på birsta köpcentrum på vägen hem... men...kände som endå stress å komma hem å va va inte ett dugg schopparsugen så vi vart inte så långvariga där. gick by the way vilse innedär, klart man lackar ur å vill hem å..
men bäst av allt va ju att träffa farmor.



bjuder på en bild från backen. e ju snålt på fotofrånten frn min sida, men man gör ju altid så konstiga miner på foto så d vill man ju inte visa upp. =)


kom på att jag inte bjudit en enda på kalas heller. trodde d va nästa vecka jag fyller... men d va ju nu. sån har en dag kvar på min ungdom.. undrar om man ska hitta på nå jävulskap? =)  dom ja surrat me verkar då va så upptagna i veckan.. så tar det vid senare tillfälle. kanske nästa vecka eller nåt=)  för festen rann ju också ut i sanden.. eller e framskuten..
jaja, blir bra ded'r å. tjo


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Ditt Namn:
Kom ihåg mig?

Din M@il: (visas ej)

Blogg eller Hemsida:

Din Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se