fullt upp

Skrivet 2009-05-24 Klockan 09:40:00

morsning!

fan jag har ont i huvudet. trodde först att jag va bakis när jag vaknade i morse, men vid eftertanke va jag ju inte d. man måste ju ha druckit alkohol för att bli bakis. konstaterade att det var vanlig huvudvärk. men minst lika tråkigt de.

igår var det filmkväll hos polarna, köpte även en massa smågodis. så man tryckte i sig en massa snack och fick sockerchok. blev tokpigg å åorkade va vaken hela filmen. d va ju storartat. men e ju som jobbit å somna i soffan när man e borta. fimen va förövrigt Sunes sommar! klockren. att d ska behövas sune och smågodis för att man ska va vaken längre än till tio en lördakväll alltså. =)

på agendan idag står ju rnoveringen. sen e d bara att vänta på imån, den 25! har några småkronor kvar i plånkan nu, de räcker nog till en liter mjölk om man har tur. får plundra peters bilar på parkeringspenngar å kanske man kan få ihop till ett paket cigg också. även all a pantlaskor ska insamlas å pantas så kanske vi kan få ihop till en korvring av euroschopertyp till middan.

d blir allstå ingen söndagsstek i dag. hahaha.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Ditt Namn:
Kom ihåg mig?

Din M@il: (visas ej)

Blogg eller Hemsida:

Din Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se