skurar

Skrivet 2009-05-27 Klockan 22:14:33

tralllallaa!

onsdag, ledig dag.
har väntat nästan sen jag vakna. så e d ju när man inte kan köra själv. ville fara till gävle, eller valbo, men e ju för lat att åka buss. så väntade å väntade på att familjen , eller delar av den, syrran å mor skulle bli schoppingsugna å komma iväg. men då va klockan nästan sex. schoppade handtag på ikea, sen va klockan så mycket att vi stressade igenom hela köpis. glömde köpa smink, som va viktigast. va även sugen på en topp eller nå men i paniken hitta jag ingen. köpte cigg å en mjölk på coop. inte nöjd.

sov lika länge som en tuggumituggande ungdom i morse. vaknade 11, så länge har jag inte sovit sen 14is åldern. men va väl behövligt, antagligen väldigt trött.
sen va jag ut på en sjuhelvetes promenad me angelica under dan. här inte heller till vanligheterna. men kändes bra efteråt. =) solen sken när vi gick, sne regna d, solen sken å mera regn. snacka om växlande väderlek. har även me en sväng på solariet under kvällen. kännde mig lagom blekfet nu, när benen skiftar i blålila när man river av sig till schorts... skulle ju sola ute idag men då regna de ju. 

nu e tant trött. sovdax. nattinatt


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Ditt Namn:
Kom ihåg mig?

Din M@il: (visas ej)

Blogg eller Hemsida:

Din Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se